http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ium=Email&utm_campaign=0912_xmas_members2.htm
Πώς βλέπετε αυτη την προσφορά για 50αρα?
800 μετρητοις που την πηρε ο πατερας μου και την χαιρονται μαζι με την μανα μου ειναι ακομα καλυτερη....
με δωρο τη βαση τοιχου και ενα dvd Pioneer 696 με καλωδιο hdmi 1.5μ απο εμενα....
από που...???
Γεια στη παρέα και καλές γιορτές και από εμένα!
Παρακολουθώ εδώ και 3 εβδομάδες αυτό το νήμα με ενδιαφέρον γιατί ψαχνόμουν για αγορά τηλεόρασης. Θέλω να σας ευχαριστήσω, λοιπόν, για όλα τα εποικοδομητικά σχόλια και τις αναλύσεις γιατί είμαι και γω πλέον κάτοχος της U10 (42άρας) και υπερ-ευχαριστημένος μέχρι στιγμής :afro:
Την αγόρασα από το Πλαίσιο με ένα σωρό άλλα πράγματα και με παζάρια μου την άφησαν στα 530. Είμαι λοιπόν στη φάση του στρωσίματος αφού την πήρα πριν 3 μέρες.
Δεν θα σας πρήξω με ερωτήσεις ρυθμίσεων κλπ. Απλά ρε παιδιά, όλοι λέτε έχω γράψει 100, 150, 200 ώρες κλπ και είχα την απορία... Υπάρχει κάπου στα μενού κάποια ένδειξη που σου δέιχνει πόσες ώρες λειτουργίας έχει γράψει η συσκευή ή απλά το έχετε υπολογίσει μόνοι σας? :FSGSFGS4:
Χίλια ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά που ψάχνουν τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και μπαίνουν στον κόπο να δημοσιεύσουν τις παρατηρήσεις τους γιατί αποτελούν το καλύτερο οδηγό αγοράς!
Αντέ και καλή μας χρονιά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.