Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

:BDGBGDB55::rifle::damnyou:

Χρονια πολλα σε ολους !
200 ωρες στρωσιματος , επιτελους, συμπληρωθηκαν και πραγματικα η τηλεοραση εχει αλλαξει συμπεριφορα , με το αναλογο πλεον ανεβασμα στις ρυθμισεις .
Μεσα σε ολα τα εξαιρετικα της σημεια που εχουν αναφερθει και που την καθιστουν μια καταπληκτικη αγορα στα λεφτα της , τα "μειονεκτηματα" που ουσιαστικα παραμενουν , ειναι οι εντονες ανακλασεις , οταν πεφτει επανω της φως και η μετρια διαχειριση καποιων sd καναλιων , μεσω δορυφορικης και νοβα που βλεπω εγω ...
Ειναι οπως φαινεται το θεμα που εντοπισε ο JL , στην εξαιρετικη του παρουσιαση με το ψηφιακο σημα SD .
Το οτι δεν υπαρχει τελεια τηλεοραση , το εχουμε θεσει ως παραδοχη , πολλες φορες , σε διαφορα νηματα και σαφως δεν υπαρχει η απαιτηση σε μια τηλεοραση , τοσο προσιτης τιμης , να περιμενουμε τα παντα τελεια .
:4624:

Εδω δεν ειναι η Kuro τελεια θα ειναι η U10?-bye-

Παντως εχει πολυ λιγοτερα μειονεκτηματα απο τηλεορασεις πολλαπλασιας αξιας... η ελλειψη motion blur , η φυσικη υφη των χρωματων και η απεριοριστη γωνια θεασης δεν υπαρχουν σε καμια LCD τηλεοραση οσο ακριβη και αν ειναι...

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ium=Email&utm_campaign=0912_xmas_members2.htm

Πώς βλέπετε αυτη την προσφορά για 50αρα?

Χρονια πολλα!!:merrychristmas:

Φανταζομαι οτι ο @sokos εννοει την προσφορα του πλαισιου για τα μελη(μου ηρθε κ μενα email) οπου εχει την 50u10 με 899ευρω κ 24 ατοκες..
απλα δεν φαινεται στο λινκ...
συμφωνα με skroutz η φθηνοτερη ειναι με 985ευρω....

899 ευρω για την 50U10 οντως ειναι εκπληκτικη τιμη...-bye-

Εγω ακομη και τα 999 ευρω που εδωσα τα θεωρω οτι ειναι αστειο ποσο μπροστα στην εικονα της τηλεορασης αυτης...

800 μετρητοις που την πηρε ο πατερας μου και την χαιρονται μαζι με την μανα μου ειναι ακομα καλυτερη....

με δωρο τη βαση τοιχου και ενα dvd Pioneer 696 με καλωδιο hdmi 1.5μ απο εμενα....

Last edited:
800 μετρητοις που την πηρε ο πατερας μου και την χαιρονται μαζι με την μανα μου ειναι ακομα καλυτερη....

με δωρο τη βαση τοιχου και ενα dvd Pioneer 696 με καλωδιο hdmi 1.5μ απο εμενα....

από που...???

λοιπόν την παράγγειλα απο το Plaisio.gr αλλά έβαλε τιμή 999ε και ας έκανα register. Παράξενο..

Είναι καλή επιλογή παιδιά για τον πατέρα μου ?
Βλέπει πολύ Nova, είχε μια Sony 40W2000 και απο τότε που είδε την G10 μου, δεν μπορεί να ξαναδεί εκεί TV, όλο σπίτι μου έρχεται τώρα :lol: :D

Βασικα την εικονα που βλεπεις στην G10 θα δεις και στην U με μικροδιαφορες (λιγο περισσοτερες ανακλασεις και λιγο μικροτερη φωτεινοτητα εχει η U)...

thanks Υπεριωνα!

Τί διαφορές πιστεύεις έχει με την Samsung PS50B550, γιατί είναι κοντά σε τιμή.

Λίγες αρχικές εντυπώσεις κι από μένα για την 50U10. Στήθηκε σε επιτοίχια βάση την Τετάρτη το βράδυ γύρω στις 12 και μέχρι στιγμής έχει παίξει περίπου τριάντα ώρες, κυρίως σε τηλεοπτικό σήμα και DVD, πάντα σε αυτόματο aspect ή και σε μεγέθυνση, χωρίς μπάρες για προστασία. Οι ρυθμίσεις είναι cinema mode, φωτεινότητα 30, αντίθεση 0, χρώμα 28, οξύτητα 0, χρώμα θερμό, διαχείριση χρώματος και PNR όχι.
Έχει εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο (ιδιαίτερα σε σύγκριση με την προϋπάρχουσα Philips 32'' CRT) και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή για τα χρήματά της (στα λεφτά που τελικά την αγόρασα ήταν πραγματικά χάρισμα). Ο χώρος μου έχει ένα μειονέκτημα (όσον αφορά μόνο την τηλεθέαση φυσικά!), είναι εξαιρετικά φωτεινός όλη μέρα. Η έλλειψη αντιανακλαστικής επίστρωσης αποτελεί ένα θεματάκι, το οποίο είναι έλασσον, μιας και σπάνια θα χρησιμοποιείται την ημέρα. Η G10 μάλλον θα είχε λιγότερες αντανακλάσεις και μεγαλύτερη φωτεινότητα, αλλά τελικά (και αφού το έφερε η τύχη έτσι, μιας και αρχικά είχα παραγγείλει την 50G10, αλλά θα καθυστερούσε περίπου ακόμα ένα μήνα να μου έλθει) κάθε εμπόδιο για καλό, μιας και όπως είπα, ήταν τεράστια η χρηματική διαφορά. Υπάρχει μια θολούρα στην εικόνα, η οποία με χρήση διαφορετικών ρυθμίσεων (και ιδιαίτερα σε mode κανονικό) εξαφανίζεται σε μεγάλο βαθμό. Περιμένω να περάσουν οι πρώτες 200 ώρες για να δείξει τα δόντια της και να την τροφοδοτήσω με υλικό HD, μιας και μπήκε σε διαφορετική θέση τώρα και πρέπει να μεταφέρω όλες τις συσκευές και τα καλώδια. Από τα 3 μέτρα, η θέαση είναι άνετη σε SD σήμα (για να μην πώ ότι ήδη μου φαίνεται μικρή:laugh: !), νομίζω ότι για HD τα 2,5 μέτρα και λιγότερο είναι απαιτούμενα. Η πρώτη γενική εντύπωση είναι ότι αποτελεί "πολλή τηλεόραση" για τα χρήματά της και όποιος κάτοχός της θα είναι πολύ-πολύ ευχαριστημένος :grinning-smiley-043.

ευχαριστώ Υπερίωνα αλλά και τον yuri για τις εντυπώσεις του.

Γεια στη παρέα και καλές γιορτές και από εμένα!

Παρακολουθώ εδώ και 3 εβδομάδες αυτό το νήμα με ενδιαφέρον γιατί ψαχνόμουν για αγορά τηλεόρασης. Θέλω να σας ευχαριστήσω, λοιπόν, για όλα τα εποικοδομητικά σχόλια και τις αναλύσεις γιατί είμαι και γω πλέον κάτοχος της U10 (42άρας) και υπερ-ευχαριστημένος μέχρι στιγμής :afro:

Την αγόρασα από το Πλαίσιο με ένα σωρό άλλα πράγματα και με παζάρια μου την άφησαν στα 530. Είμαι λοιπόν στη φάση του στρωσίματος αφού την πήρα πριν 3 μέρες.

Δεν θα σας πρήξω με ερωτήσεις ρυθμίσεων κλπ. Απλά ρε παιδιά, όλοι λέτε έχω γράψει 100, 150, 200 ώρες κλπ και είχα την απορία... Υπάρχει κάπου στα μενού κάποια ένδειξη που σου δέιχνει πόσες ώρες λειτουργίας έχει γράψει η συσκευή ή απλά το έχετε υπολογίσει μόνοι σας? :FSGSFGS4:

Χίλια ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά που ψάχνουν τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και μπαίνουν στον κόπο να δημοσιεύσουν τις παρατηρήσεις τους γιατί αποτελούν το καλύτερο οδηγό αγοράς! :grinning-smiley-043

Αντέ και καλή μας χρονιά!

Γεια στη παρέα και καλές γιορτές και από εμένα!

Παρακολουθώ εδώ και 3 εβδομάδες αυτό το νήμα με ενδιαφέρον γιατί ψαχνόμουν για αγορά τηλεόρασης. Θέλω να σας ευχαριστήσω, λοιπόν, για όλα τα εποικοδομητικά σχόλια και τις αναλύσεις γιατί είμαι και γω πλέον κάτοχος της U10 (42άρας) και υπερ-ευχαριστημένος μέχρι στιγμής :afro:

Την αγόρασα από το Πλαίσιο με ένα σωρό άλλα πράγματα και με παζάρια μου την άφησαν στα 530. Είμαι λοιπόν στη φάση του στρωσίματος αφού την πήρα πριν 3 μέρες.

Δεν θα σας πρήξω με ερωτήσεις ρυθμίσεων κλπ. Απλά ρε παιδιά, όλοι λέτε έχω γράψει 100, 150, 200 ώρες κλπ και είχα την απορία... Υπάρχει κάπου στα μενού κάποια ένδειξη που σου δέιχνει πόσες ώρες λειτουργίας έχει γράψει η συσκευή ή απλά το έχετε υπολογίσει μόνοι σας? :FSGSFGS4:

Χίλια ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά που ψάχνουν τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και μπαίνουν στον κόπο να δημοσιεύσουν τις παρατηρήσεις τους γιατί αποτελούν το καλύτερο οδηγό αγοράς! :grinning-smiley-043

Αντέ και καλή μας χρονιά!

Δες εδώ : http://www.avclub.gr/forum/showthrea...916#post840916
Διάβασε και λίγο παρακάτω κάποια ποστς για το κλείσιμο της τηλεόρασης μετά την πρόσβαση στο service menu. Επίσης, στην πρώτη σελίδα του παρόντος thread, το τρίτο ποστ (από τον JL :grinning-smiley-043) είναι εξαιρετικά χρήσιμο.
Καλές θεάσεις -bye- !

Πρεπει να μπεις στο κρυφο μενου για να δεις ωρες λειτουργιας...οδηγιες θα βρεις εδω...

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=860914&postcount=614

Εγω να πω την αληθεια μου δεν εχω ασχοληθει να το κανω , τις ωρες τις υπολογιζω χονδρικα με βαση την ημερησια λειτουργια πχ. 8 ωρες x 18 ημερες=146 ωρες

Παίδες, το βάζω εδώ μήπως το είδε και κανένας άλλος... παρατήρησα το εξής περίεργο:

Εκεί που έπαιζα στο Ps3, ξαφνικά έφαγε η τηλεόραση "φλασιά" να το πω; και γύρισε από μόνη της στον τηλεοπτικό δέκτη από την HDMI είσοδο! Βασικά, σαν να έκλεισε και να άνοιξε πολύ γρήγορα από μόνη της!

Το έκανε χθες αυτό δυο φορές και σήμερα άλλη μια!

Κάτι ακόμα: Δε γίνεται να την κλείνω κι όταν την ανοίγω να παραμένει στην ίδια πηγή εισόδου; Επίσης, το σηματάκι που βγάζει playing time ανά μισή ώρα στις HDMI εισόδους, απενεργοποιείται;