Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Απο οτι βλεπω εχω προβλημα στην αναπαραγωγη. Μονο ενα μικρο τμημα απο πανω φαινεται. Τι παιζει εδω? Αρχικα υποπτευθηκα το καλωδιο κεραιας, αλλα το αλλαξα με αλλο, και εχω ακριβως το ιδιο θεμα.

4uxid2.jpg

23sso47.jpg

Πόσο είναι η στάθμη και η ποιότητα του σήματος;
Πρέπει να έχεις αδύναμο σήμα, ή κεραία που κοιτά σε λάθος μέρος.
Οι γείτονες πιάνουν digea;

Δεν ξερω καν, αν οι γειτονες εχουν εστω εξοπλισμο για τα ψηφιακα. Σε νησι για το εξοχικο μου προκειται. (Αιγινα, εντος εμβελειας δεν ειναι)?

Την σταθμη του σηματος πως μπορω να την διαγνωσω?

Στην Αίγινα είναι και ένας πομπός με ψηφιακά, δες λίγο και το site της digea, μήπως κοιτά από την πλευρά της Αττικής.

Στην U20 είναι στο μενού "Ρυθμίσεις", "Μενού συντονισμού DVB-T", "Κατάσταση σήματος". Κάπου αντίστοιχα θα είναι και στην U10.

Στην Αίγινα είναι και ένας πομπός με ψηφιακά.

Ναι το ξερω, γι'αυτο και μενα με παραξενεψε! Τωρα το που κοιταει η κεραια και τα σχετικα, δεν ξερω πως να τα ελεγξω. Πρεπει να ανεβω με πυξιδα στην ταρατσα...

Στο μενου τις σταθμης βλεπω 0-10 και η μια μπαρα ειναι χρωματος κυανη, και η αλλη γκρι... Δεν ξερω τι σημαινει αυτο...

Παντως τωρα που το παρατηρησα καλυτερα, το φαινομενο αυτο γινεται στα 4 καναλια της DIGEA, τα αλλα 4 της ΕΡΤ δειχνουν κανονικα... Στοοοινννγκκκ??

Σημερα ουτε καν εικονα δεν εχει στα DIGEA, απλα βγαζει μυνηματα διαδοχικα, NO SERVICE και μετα NO SIGNAL. Οποτε?

Το σήμα σου δεν είναι επαρκές. Πρέπει να βελτιώσεις την λήψη σου.

Τελικα εμαθα απο ενα φιλο μου οτι και σε αυτον το ιδιο γινεται. Η δεν εχει καθολου εικονα, η εχει εικονα σαν την δικια μου. Οποτε η εχει κεντρο στην Αιγινα και δεν εχουν ληψη τοπικα, ή εχουμε και οι δυο λαθος στραμενες τις κεραιες...

μια ερωτηση... Μπορω οταν ανοιγω την τηλεοραση αυτη αυτοματα να ειναι στο HDMI 2 στο input selection?

Χθες εβλεπα μια σειρα σε αρχειο AVI αναλυση 624x352.

H εικονα που εδινε η τηλεοραση σε 50" ακομη και στο αρχειο αυτο ηταν πολυ παραπανω απο αξιοπρεπης και αν δεν ηξερες το περνουσες ανετα για DVD.

Το ιδιο αρχειο φαινοταν πολυ χαλια σε μονιτορ 19".

Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία να το δούμε και εμείς; Με τι αναπαραγωγέα;

εχει κανεις διαθεσιμο το αρχειο αναβαθμισης της tv, νομιζω οτι ειναι το 1216 σωστα;

Χθες εβλεπα μια σειρα σε αρχειο AVI αναλυση 624x352.

H εικονα που εδινε η τηλεοραση σε 50" ακομη και στο αρχειο αυτο ηταν πολυ παραπανω απο αξιοπρεπης και αν δεν ηξερες το περνουσες ανετα για DVD.

Το ιδιο αρχειο φαινοταν πολυ χαλια σε μονιτορ 19".

Μήπως έβλεπες το White Collar???
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και γω για την ποιότητα της εικόνας προχθές που έβλεπα τη σειρά. Διαβάζοντας το σχόλιό σου το έπαιξα στο pc σε ένα 17άρι monitor και η εικόνα είναι σαφώς κατώτερη της tv αλλά δεν τη λες και χάλια.
Χρέη Player κάνει ο AZBox.

Οχι το spartacus ηταν απο το Crystal Audio PicoHD.

Ας σημειωθει οτι παροτι η σειρα ειναι σε 24p δοκιμασα να την παιξω και σε 60 Hz και η εικονα παρεμεινε πολυ καλη χωρις ενοχλητικα σπασιματα στην κινηση.

Παιδιά σήμερα θα αγοράζατε την 55U10 για τα χαρακτηριστικά που έχει, η είναι παρωχημένη αγορά .

μιλάς για 50u10 ή για 55u10(είχε έρθει σε 55????) αν είναι η 55u10 σε τι τιμή την βρίσκεις?????

55U10 δεν κυκλοφόρησε στην Ευρώπη, 42άρα και 50άρα μόνο...

Από άποψη ποιότητας εικόνας, παρωχημένη δεν είναι, το αντίθετο μάλιστα για την κατηγορία της (και όχι μόνο).

Όσον αφορά τα μπλιμπλίκια, το design και την κατανάλωση, εκεί έχει μείνει λίγο πίσω...

Mε την 50G30 να βρίσκεται πλέον στα 1100 ευρώ, θα πρέπει μία 50U10 αφενός να είναι του κουτιού, αφετέρου να παρέχεται σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή, για να θεωρηθεί συμφέρουσα αγορά...