Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Οκi! :smileJap:

Έβαλα στην G10 (4000+ ώρες) τις ρυθμίσεις που έδωσες πιο πάνω. Καθόλου άσχημα.

στην δική μου πάντως με αυτές τις ρυθμίσεις η εικόνα είναι θολή .

Να σας υπενθυμίσω ότι...

Οι μόνες ρυθμίσεις που μπορείς να αντιγράψεις με σχετική ασφάλεια, για θέαση σε σκοτάδι και εφόσον το player είναι το ίδιο, είναι της αντίθεσης/φωτεινότητας/backlight/προρρύθμιση gamma, τις οποίες όμως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αντιγράψεις (με περιθώριο σφάλματος), εφόσον μπορείς πανεύκολα να τις ρυθμίσεις με τη χρήση ενός PLUGE pattern ή των αντίστοιχων των Spears&Munsil...

Στον γενικό κορεσμό χρώματος, αυξάνει το περιθώριο σφάλματος, ενώ ταυτόχρονα ισχύει και ο κανόνας: "αν δεν ξέρεις που είναι το σωστό, καλύτερα βάλε το εκεί που σου αρέσει περισσότερο".

Στη δε ισορροπία grayscale, χρωματικού calibration και gamma components, η αντιγραφή ρυθμίσεων, απλά εξασφαλίζει εγγυημένη αποτυχία... :D
(Ειδικά για το κομμάτι των W/B High-Low R/B, οι δεδομένες ρυθμίσεις αφορούν τη συγκεκριμένη τηλεόραση στις συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας... ;) )

και...

http://forums.hdtvtest.co.uk/index.php?topic=7202.0

Isokratis, ποιό player χρησιμοποιείς και από τί απόσταση παρακολουθείς;

Δεν έχω player . To λαπτοπ συνδέω και πλέον σε αυτήν βλέπω στα 1,5 - 2 μέτρα .
Ανέβασα την οξύτητα από το 2 στο 7 και βελτιώθηκε η θολούρα αισθητά , αλλά χωρίς όργανα στα δικά μου γούστα η U μου παίζει καλύτερα στο κανονικό . Η ST αντίθετα στο true cinema .
Έχοντας πλέον καλύτερη άποψη και για την δεύτερη , μπορώ να πω πως εκεί που πραγματικά βγάζει μάτια ότι είναι καλύτερη η st είναι στο μαύρο . Κατά τα άλλα τις βρίσκω πολύ κοντά σε απόδοση .

Δεν έχεις κι άδικο σ'αυτό . :laugh:
Έχοντας όμως ζήσει το pixel plus των crt της philips , που μου άρεσε η οξύτητα τους , συνεπώς δεν μπορώ να χαρακτηριστώ "κινηματογραφικός" , το ότι δεν αλλάζω τις πανασόνικ μου για ουδεμία led philips και καμία led γενικώς , μάλλον αποτελεί επιτυχία της πανασόνικ .
τα εύσημα εδώ σε εσένα , στον υπερίωνα και τους άλλους συμφορουμίτες , που με έβαλαν στον ίσιο δρόμο .
:ernaehrung004:
Αχ, αυτή η Philips... Έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά τελικά... :laugh: :ernaehrung004:

Last edited:
Και μάλιστα σε δρόμο με νυχτερινό φωτισμό και ολίγον ομίχλη. 0.06 το φως την νύχτα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Αχ, αυτή η Philips... Έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά τελικά... :laugh: :ernaehrung004:

Αποδόσεις ξένων μπούκηδων:

Πιθανότητα να σχολιάσει το παραπάνω εντός τριών ποστ ο Γιώργος-----Απόδοση: 1,01

Πιθανότητα να σχολιάσει το παραπάνω κατόπιν τριών ποστ ο Γιώργος------Απόδοση 9,75

Πιθανότητα να μην σχολιάσει καθόλου το παραπάνω ο Γιώργος------ Απόδοση 100

:D:D

Χαιρετώ και τους δυο σας!!-bye-

Μην φωνάζετε σε μένα...ο Ισοκράτης φταίει!!!:laugh:

Κανονικά θα έπρεπε να περιοριστώ στο "άρχισε να γράφει ο καθένας ότι του κατέβει, παιδί είμαι και εγώ, ζήλεψα"... :flipout:

Αλλά θα προσθέσω ότι μας αρέσει να αστειευόμαστε με πράγματα που δεν είναι ακριβώς έτσι. :flipout:
Και το πως είναι τα πράγματα, κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια.
Κάτι σαν τις καμπύλες γάμμα "καρδιογράφημα" που βασίζονταν σε χαλκευμένα μπλα-μπλά "επίπεδου" γάμμα του ανταγωνισμού ένα πράγμα...
Αλλά έλα που το πρόσφατο review της 950 ήταν ένα ευχάριστο ανάγνωσμα... :flipout:

Έχοντας πλέον καλύτερη άποψη και για την δεύτερη , μπορώ να πω πως εκεί που πραγματικά βγάζει μάτια ότι είναι καλύτερη η st είναι στο μαύρο . Κατά τα άλλα τις βρίσκω πολύ κοντά σε απόδοση .

Και την UT50 που είδα (και με δυνατότητα αλλαγής ρυθμίσεων γιατί υπήρχε και τηλεκοντρόλ) μου φάνηκε λίγο βελτιωμένη U10. Κρίμα για την τεχνολογία Pioneer και άλλα τέτοια κουραφέξαλα που ακούμε τόσα χρόνια.

Αλλά έλα που το πρόσφατο review της 950 ήταν ένα ευχάριστο ανάγνωσμα... :flipout:

Ποιά είναι η 950?

Last edited:
συγκρίνοντας με την U10 όταν ήταν καινούρια , η st είναι σε μαύρο είναι καλύτερη . Τώρα που η U έχει "ανοίξει" με τις 8000 ώρες της , η διαφορά είναι τεράστια . την U όμως εξακολουθώ και την βρίσκω εξαιρετική τηλεόραση , συνεπώς συμφωνώ μαζί σου πως οι συνολικές διαφορές είναι μικρές έως ανύπαρκτες .
Πάραυτα , εξακολουθώ να ψάχνω 65αρα st50

Και την UT50 που είδα (και με δυνατότητα αλλαγής ρυθμίσεων γιατί υπήρχε και τηλεκοντρόλ) μου φάνηκε λίγο βελτιωμένη U10. Κρίμα για την τεχνολογία Pioneer και άλλα τέτοια κουραφέξαλα που ακούμε τόσα χρόνια.

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Την έχει συνδεση κανείς με pc πως δείχνει στα games ??

Αν εξαιρέσεις το 4:2:2 chroma subsampling που κάνει ο επεξεργαστής εικόνας της, μια χαρά...

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

ωχ θα βλεπω θολουρα
υπαρχει καποια μονιμη ρυθμιση που οταν θα δεχεται σημα το hdmi του pc να δουλευει με ευκρινια ;;;

Παράκαμψη του 4:2:2 chroma subsampling δεν υπάρχει δυστυχώς στη U10, αλλά μην ανησυχείς, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Ειδικά σε παιχνίδια, μπορεί να μην το προσέξεις καν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

παίζω 3 χρόνια ps3 στην U10 ... δεν είχα κάποιο πρόβλημα ευκρίνειας