Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Για το PS3 θα σου ελεγα να κανεις κανα μισαωρο διαλλειμα μετα απο 1-2 ωρες για να βλεπεις λιγο τηλεοραση , για καλο και για κακο...

Απο σημερα μπορειτε να βαλετε και εμενα στο κλαμπ της U10. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος , μεχρι τωρα τα χρωματα τα σπανε! :music-smiley-005:
αλλα εχω 2 αποριες.
1)οταν ανοιξα την τηλεοραση για πρωτη φορα ΗΤΑΝ ηδη ρυθμισμενη στα ελληνικα σε αντιθεση με αυτο που λενε καποιοι εδω μεσα.
2) Πηγα χτες στο service menu να δω ποσες ωρες ειχα ανοιξει την tv και ειδα περιπου 147:35, το παραξενο ειναι οτι την εχω 5 μερες και δεν εχω δει πανω απο 17ωρες... Τι λετε να συμβαινει?
οχι πως εχω κανενα προβλημα , οπως ειπα και πριν η tv τα σπαει μεχρι τωρα.
Απο το καταστημα που την πηρα οταν τους ρωτησα για το δηθεν στρωσιμο μου ειπαν πως ερχονται στρωμενες. Δεν θελω να πιστευω πως ηταν ηδη χρησιμοποιημενη αφου οταν πρωτοανοιξα το κουτι το καδρο της tv ειχε το αυτοκολλητο πανω καθως καιτα παρελκομενα ηταν στις θηκες τους φυσιολόγικα.
τι λετε να συμβαινει? :hmmmm2:
και κατι αλλο: σχετικα με το ps3, αν παιζω ας πουμε 5 ωρες σερι λετε να εχω κανενα προβλημα?

Σου έδωσαν demo κομμάτι και όχι δεν έρχονται στρωμένες. Προσωπικά θα του την γύρναγα πίσω μόνο κ μόνο για την κοροϊδία.

Απο σημερα μπορειτε να βαλετε και εμενα στο κλαμπ της U10. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος , μεχρι τωρα τα χρωματα τα σπανε! :music-smiley-005:
αλλα εχω 2 αποριες.
1)οταν ανοιξα την τηλεοραση για πρωτη φορα ΗΤΑΝ ηδη ρυθμισμενη στα ελληνικα σε αντιθεση με αυτο που λενε καποιοι εδω μεσα.
2) Πηγα χτες στο service menu να δω ποσες ωρες ειχα ανοιξει την tv και ειδα περιπου 147:35, το παραξενο ειναι οτι την εχω 5 μερες και δεν εχω δει πανω απο 17ωρες... Τι λετε να συμβαινει?
Απο το καταστημα που την πηρα οταν τους ρωτησα για το δηθεν στρωσιμο μου ειπαν πως ερχονται στρωμενες. Δεν θελω να πιστευω πως ηταν ηδη χρησιμοποιημενη αφου οταν πρωτοανοιξα το κουτι το καδρο της tv ειχε το αυτοκολλητο πανω καθως καιτα παρελκομενα ηταν στις θηκες τους φυσιολόγικα.
τι λετε να συμβαινει? :hmmmm2:
και κατι αλλο: σχετικα με το ps3, αν παιζω ας πουμε 5 ωρες σερι λετε να εχω κανενα προβλημα?

Άν δεν έχει στατικές εικόνες το παιχνίδι όχι...άν έχει να το προσέξεις λίγο και να κάνεις διαλείμματα..

πς: Yperion δέν είδα το ποστ σου.

Σου έδωσαν demo κομμάτι και όχι δεν έρχονται στρωμένες. Προσωπικά θα του την γύρναγα πίσω μόνο κ μόνο για την κοροϊδία.
Το φοβομουν αυτο, αλλα σιγουρα? γιατι οπως ειπα η ζελατινα στο καδρο υπηρχε. πως την ξαναβαλανε? γιατι η ταινια ειναι ευκολη στο κουτι. αλλα η ζελατινα?
και τι να κανω να τους παρω τηλ να τους το πω?
δηαλδη αν τους πω οτι πηα στο σσερβις μενου κτλ, και αν μου πουνε οτι ερχονατι στρωμενες? αντε να δειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Το φοβομουν αυτο, αλλα σιγουρα? γιατι οπως ειπα η ζελατινα στο καδρο υπηρχε. πως την ξαναβαλανε? γιατι η ταινια ειναι ευκολη στο κουτι. αλλα η ζελατινα?
δηαλδη αν τους πω οτι πηα στο σσερβις μενου κτλ, και αν μου πουνε οτι ερχονατι στρωμενες? αντε να δειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Δεν νομίζω να βγάλεις άκρη συν ότι πρέπει να τους την πας πίσω και τώρα αν γίνεται για να μην προτεθούν και δικές σου ώρες. Απο την στιγμή που η τηλεόραση είναι gg απόλαυσε την και βγάλε την βασανιστική σκέψη απο το μυαλό σου.

Πάντως όσον αφορά την tv παρατήρησα πως αν στις ταινίες δεν ανεβάσω την brightness στο +4 στα σκοτεινά πλάνα χάνω πληροφορία , δηλαδή το μαύρο καλύπτει αντικείμενα στην σκηνή.Το contrast δεν νομίζω να το ανεβάσω ποτέ πάνω απο 32 ακόμα και όταν στρώσει το πάνελ διότι μου φαίνεται αχρείαστο για σκοτεινό δωμάτιο.

Last edited:
Καλησπέρα και από εμένα και Καλή Χρονιά.

Είμαι ο κολλητός του Γιώργου (petasis) που πήραμε στις 28/12 την P50U10 από το Πλαίσιο στη Μαγούλα. Αφού τη μεταφέραμε στο σπίτι και την ανεβάσαμε από τις σκάλες (αφού στο ασανσερ δεν χωρούσε με τίποτα) τη στήσαμε στη θέση της.

Πρώτες εντυπώσεις, σημειώνοντας ότι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις ούτε προσδοκίες, η προηγούμενη μου τηλεόραση ήταν μια 21" CRT με χαλασμένα χρώματα:

1. Είναι βαριά.
2. Δεν είδαμε καμμένο πίξελ.
3. Έχει αντανακλάσεις σχεδόν όπως η CRT που αντικατέστησε αλλά λόγω διαρύθμισης χωρου πρακτικά δεν εμφανίζονται.
4. Μια χαρά είναι η εικόνα της στο SD σήμα
5. Μαζί με την U10 αγόρασα και ένα WD Media Player Live μέσα από το οποίο έβαλα να δω επεισόδια σειράς 720p και Terminator Salvation 1080p (mkv). Μου φάνηκαν εξαιρετικά.
6. Την έχω βάλει σε ρυθμίσεις για στρώσιμο, αλλά και έτσι μου φαίνεται μια χαρά η εικόνα.
7. Το τηλεκοντρόλ θα μπορούσε να είχε λίγο πιο στιβαρή κατασκευή, πιστεύω.

Περιμένω με αγωνία να δω τις σειρές μου στη νέα τηλεόραση, αρχίζει και ο Jack Bauer...

Πηγα χτες στο service menu να δω ποσες ωρες ειχα ανοιξει την tv και ειδα περιπου 147:35, το παραξενο ειναι οτι την εχω 5 μερες και δεν εχω δει πανω απο 17ωρες... Τι λετε να συμβαινει?
Μπορεί να την είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος πελάτης και να δόθηκε μετά σε σένα.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Πχ μπορεί να την πήρε κάποιος, να μην έμεινε ευχαριστημένος και να την επέστρεψε. Σκέψου και το καλό της υπόθεσης, ότι είσαι ήδη σχεδόν στρωμένος!
Δες τις πρώτες μέρες αν είναι όλα οκ και μη σε νοιάζει από κει και πέρα.

Καλησπέρα και από εμένα και Καλή Χρονιά.
1. Είναι βαριά.
2. Δεν είδαμε καμμένο πίξελ.
3. Έχει αντανακλάσεις σχεδόν όπως η CRT που αντικατέστησε αλλά λόγω διαρύθμισης χωρου πρακτικά δεν εμφανίζονται.
4. Μια χαρά είναι η εικόνα της στο SD σήμα
5. Μαζί με την U10 αγόρασα και ένα WD Media Player Live μέσα από το οποίο έβαλα να δω επεισόδια σειράς 720p και Terminator Salvation 1080p (mkv). Μου φάνηκαν εξαιρετικά.
6. Την έχω βάλει σε ρυθμίσεις για στρώσιμο, αλλά και έτσι μου φαίνεται μια χαρά η εικόνα.
7. Το τηλεκοντρόλ θα μπορούσε να είχε λίγο πιο στιβαρή κατασκευή, πιστεύω.

Μεγεια , καλες θεασεις...-bye-

Μπορεί να την είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος πελάτης και να δόθηκε μετά σε σένα.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Πχ μπορεί να την πήρε κάποιος, να μην έμεινε ευχαριστημένος και να την επέστρεψε. Σκέψου και το καλό της υπόθεσης, ότι είσαι ήδη σχεδόν στρωμένος!
Δες τις πρώτες μέρες αν είναι όλα οκ και μη σε νοιάζει από κει και πέρα.
ναι ειναι στρωμενη αλλα ΑΝ η χρηση μεχρι τωρα ηταν στο dynamic η με παρα πολυ κοντραστ? αυτο δεν επιρεαζει την αποδοση? δεν θελω να ακουγομαι υπερβολικος αλλα οταν πληρωμνεις για καιτ καινουριο θελεις και να παιρνεις κατι του κουτιου. εσεις τι λετε ρε παιδια? Τσαμπα ανυσηχω , διοτι ενταξει 130 ωρες δωρο στρωσιμο δεν ειναι κακο αλλα ειναι καλο αναλογα με τα σεττινγκς?
P.S δεν ειχε κανενα καναλι στη μνημη γεγονος που με προδιαθετει σε χρηση DvD μονο

προσωπικα θα την γυρναγα πισω μονο αν ειχε το παραμικρο προβλημα

διαφορετικα μην σκοτιζεσαι δεν αξιζει

ναι ειναι στρωμενη αλλα ΑΝ η χρηση μεχρι τωρα ηταν στο dynamic η με παρα πολυ κοντραστ? αυτο δεν επιρεαζει την αποδοση? δεν θελω να ακουγομαι υπερβολικος αλλα οταν πληρωμνεις για καιτ καινουριο θελεις και να παιρνεις κατι του κουτιου. εσεις τι λετε ρε παιδια? Τσαμπα ανυσηχω , διοτι ενταξει 130 ωρες δωρο στρωσιμο δεν ειναι κακο αλλα ειναι καλο αναλογα με τα σεττινγκς?
P.S δεν ειχε κανενα καναλι στη μνημη γεγονος που με προδιαθετει σε χρηση DvD μονο

αυτό ακριβώς... το καινούργιο δεν είναι ούτε demo ούτε κάποιοι που δεν του άρεσε.

Θα την γύρναγα πίσω asap.

Το ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ζελατίνες δεν σημαίνει οτι είναι καινούργια.

Αλλιώς απαίτησε μια καλή έκπτωση για την επόμενη αγορά σου.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Την ζελατίνα απλά δεν την είχα βγάλει από το πλαίσιο όσο η τηλεόραση ήταν σε επίδειξη, πάγια τακτική κουτοπόνηρου εμποράκου για να δείχνει όσο πιο καινούρια γίνεται όταν την πουλήσει...

...αν την κρατήσεις, κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων και όταν ξεκινήσει η εγκατάσταση βάλε στην αρχική επιλογή 'Home', υπάρχει πιθανότητα όταν την είχαν ανοίξει να είχαν δηλώσει το 'Store'....

....αν το σύνολο των ωρών παιξίματος που γράφει το Sevice Menu ξεπερνάει το άθροισμα των ωρών που έχεις την συσκευή στην κατοχή σου, δεν μπορούν να πουν τίποτα, όπως εξαπάτησαν εσένα πουλώντας demo συσκευή για καινούρια, έτσι θα κάνουν και σε κάποιον άλλο, γι' αυτό αν θες μας λες και το κατάστημα που την πήρες, ότι μαθαίνουμε καλό είναι.

καλή χρονιά σε όλους και καλές θεάσεις.
Αγόρασα και εγώ πριν απο 5 ήμέρες την 42αρα. μετά από 7 ώρες παρακολούθησης hd mkv μπορώ να πω παίζει πολύ καλά στο cinema mode και χωρίς να έχω παίξει με καμιά άλλη ρύθμιση. σήμερα όμως παρατήρησα ότι όταν έχω επιλέξει πηγή εισόδου από HDMI, με κλειστό το player, βλέπω αποτυπώματα στην tv από το μενού των ρυθμίσεων. Δεδομένου ότι στο μενού αυτό μπήκα μόνο κατά την πρώτη ενεργοποίηση της τηλεόρασης και για όσο χρειάστηκε να βρεθούν τα κανάλια αυτόματα, πως είναι δυνατό να υπάρχουν είδωλα? οι ώρες που έχει παίξει η tv είναι και αυτές που αναφέρονται και στο service menu. Μήπως έπεσα σε ελαττωματικό προιόν?
κατά την θέαση ταινιών δε διακρίνω αποτυπώματα

Καλορίζικη... μη σε ανησυχεί... συνέχισε ένα στρωσιματάκι για 150-200 ώρες σε cinema mode (contrast <= 30).

Αυτά τα ίχνη που βλέπεις θα φύγουν σε λίγες ώρες.

Δοκιμασε να την αφησεις να δειχνει "χιονια" 1-2 ωρες (η το DVD στρωσιματος) και πες μας αν βλεπεις κατι...

Λογικα τα μενου θα επρεπε να εχουν εξαφανιστει αμεσως παντως , στην δικια μου δεν εχω δει καθολου "υπολείμματα"...

YΓ. Προσφατα βρηκα και αυτα τα αρχεια για στρωσιμο...

http://www.webapalooza.com/plasma/

Αν και εγω δεν εφαρμοσα καμια μεθοδο...μονο το zoom τις πρωτες 100 ωρες..

ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, θα δοκιμάσω να την αφήσω να παίξει με χιόνια. και θα ενυμερώσω για το αποτέλεσμα

Δοκιμασε να την αφησεις να δειχνει "χιονια" 1-2 ωρες (η το DVD στρωσιματος) και πες μας αν βλεπεις κατι...

Λογικα τα μενου θα επρεπε να εχουν εξαφανιστει αμεσως παντως , στην δικια μου δεν εχω δει καθολου "υπολείμματα"...

YΓ. Προσφατα βρηκα και αυτα τα αρχεια για στρωσιμο...

http://www.webapalooza.com/plasma/

Αν και εγω δεν εφαρμοσα καμια μεθοδο...μονο το zoom τις πρωτες 100 ωρες..

Πριν λίγες μέρες διάβαζα μια σύγκριση Panasonic και Samsung και έλεγε ότι οι Panasonic δεν χρειάζονται Break-In γιατί αυτό γίνετε ήδη εργοστασιακά. Αντιθέτως οι Samsung χρειάζονται.