Απο σημερα μπορειτε να βαλετε και εμενα στο κλαμπ της U10. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος , μεχρι τωρα τα χρωματα τα σπανε! :music-smiley-005:
αλλα εχω 2 αποριες.
1)οταν ανοιξα την τηλεοραση για πρωτη φορα ΗΤΑΝ ηδη ρυθμισμενη στα ελληνικα σε αντιθεση με αυτο που λενε καποιοι εδω μεσα.
2) Πηγα χτες στο service menu να δω ποσες ωρες ειχα ανοιξει την tv και ειδα περιπου 147:35, το παραξενο ειναι οτι την εχω 5 μερες και δεν εχω δει πανω απο 17ωρες... Τι λετε να συμβαινει?
οχι πως εχω κανενα προβλημα , οπως ειπα και πριν η tv τα σπαει μεχρι τωρα.
Απο το καταστημα που την πηρα οταν τους ρωτησα για το δηθεν στρωσιμο μου ειπαν πως ερχονται στρωμενες. Δεν θελω να πιστευω πως ηταν ηδη χρησιμοποιημενη αφου οταν πρωτοανοιξα το κουτι το καδρο της tv ειχε το αυτοκολλητο πανω καθως καιτα παρελκομενα ηταν στις θηκες τους φυσιολόγικα.
τι λετε να συμβαινει? :hmmmm2:
και κατι αλλο: σχετικα με το ps3, αν παιζω ας πουμε 5 ωρες σερι λετε να εχω κανενα προβλημα?
Απο σημερα μπορειτε να βαλετε και εμενα στο κλαμπ της U10. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος , μεχρι τωρα τα χρωματα τα σπανε! :music-smiley-005:
αλλα εχω 2 αποριες.
1)οταν ανοιξα την τηλεοραση για πρωτη φορα ΗΤΑΝ ηδη ρυθμισμενη στα ελληνικα σε αντιθεση με αυτο που λενε καποιοι εδω μεσα.
2) Πηγα χτες στο service menu να δω ποσες ωρες ειχα ανοιξει την tv και ειδα περιπου 147:35, το παραξενο ειναι οτι την εχω 5 μερες και δεν εχω δει πανω απο 17ωρες... Τι λετε να συμβαινει?
Απο το καταστημα που την πηρα οταν τους ρωτησα για το δηθεν στρωσιμο μου ειπαν πως ερχονται στρωμενες. Δεν θελω να πιστευω πως ηταν ηδη χρησιμοποιημενη αφου οταν πρωτοανοιξα το κουτι το καδρο της tv ειχε το αυτοκολλητο πανω καθως καιτα παρελκομενα ηταν στις θηκες τους φυσιολόγικα.
τι λετε να συμβαινει? :hmmmm2:
και κατι αλλο: σχετικα με το ps3, αν παιζω ας πουμε 5 ωρες σερι λετε να εχω κανενα προβλημα?
Το φοβομουν αυτο, αλλα σιγουρα? γιατι οπως ειπα η ζελατινα στο καδρο υπηρχε. πως την ξαναβαλανε? γιατι η ταινια ειναι ευκολη στο κουτι. αλλα η ζελατινα?Σου έδωσαν demo κομμάτι και όχι δεν έρχονται στρωμένες. Προσωπικά θα του την γύρναγα πίσω μόνο κ μόνο για την κοροϊδία.
Το φοβομουν αυτο, αλλα σιγουρα? γιατι οπως ειπα η ζελατινα στο καδρο υπηρχε. πως την ξαναβαλανε? γιατι η ταινια ειναι ευκολη στο κουτι. αλλα η ζελατινα?
και τι να κανω να τους παρω τηλ να τους το πω?
δηαλδη αν τους πω οτι πηα στο σσερβις μενου κτλ, και αν μου πουνε οτι ερχονατι στρωμενες? αντε να δειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Μπορεί να την είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος πελάτης και να δόθηκε μετά σε σένα.Πηγα χτες στο service menu να δω ποσες ωρες ειχα ανοιξει την tv και ειδα περιπου 147:35, το παραξενο ειναι οτι την εχω 5 μερες και δεν εχω δει πανω απο 17ωρες... Τι λετε να συμβαινει?
1. Είναι βαριά.
Καλησπέρα και από εμένα και Καλή Χρονιά.
1. Είναι βαριά.
2. Δεν είδαμε καμμένο πίξελ.
3. Έχει αντανακλάσεις σχεδόν όπως η CRT που αντικατέστησε αλλά λόγω διαρύθμισης χωρου πρακτικά δεν εμφανίζονται.
4. Μια χαρά είναι η εικόνα της στο SD σήμα
5. Μαζί με την U10 αγόρασα και ένα WD Media Player Live μέσα από το οποίο έβαλα να δω επεισόδια σειράς 720p και Terminator Salvation 1080p (mkv). Μου φάνηκαν εξαιρετικά.
6. Την έχω βάλει σε ρυθμίσεις για στρώσιμο, αλλά και έτσι μου φαίνεται μια χαρά η εικόνα.
7. Το τηλεκοντρόλ θα μπορούσε να είχε λίγο πιο στιβαρή κατασκευή, πιστεύω.
ναι ειναι στρωμενη αλλα ΑΝ η χρηση μεχρι τωρα ηταν στο dynamic η με παρα πολυ κοντραστ? αυτο δεν επιρεαζει την αποδοση? δεν θελω να ακουγομαι υπερβολικος αλλα οταν πληρωμνεις για καιτ καινουριο θελεις και να παιρνεις κατι του κουτιου. εσεις τι λετε ρε παιδια? Τσαμπα ανυσηχω , διοτι ενταξει 130 ωρες δωρο στρωσιμο δεν ειναι κακο αλλα ειναι καλο αναλογα με τα σεττινγκς?Μπορεί να την είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος πελάτης και να δόθηκε μετά σε σένα.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Πχ μπορεί να την πήρε κάποιος, να μην έμεινε ευχαριστημένος και να την επέστρεψε. Σκέψου και το καλό της υπόθεσης, ότι είσαι ήδη σχεδόν στρωμένος!
Δες τις πρώτες μέρες αν είναι όλα οκ και μη σε νοιάζει από κει και πέρα.
ναι ειναι στρωμενη αλλα ΑΝ η χρηση μεχρι τωρα ηταν στο dynamic η με παρα πολυ κοντραστ? αυτο δεν επιρεαζει την αποδοση? δεν θελω να ακουγομαι υπερβολικος αλλα οταν πληρωμνεις για καιτ καινουριο θελεις και να παιρνεις κατι του κουτιου. εσεις τι λετε ρε παιδια? Τσαμπα ανυσηχω , διοτι ενταξει 130 ωρες δωρο στρωσιμο δεν ειναι κακο αλλα ειναι καλο αναλογα με τα σεττινγκς?
P.S δεν ειχε κανενα καναλι στη μνημη γεγονος που με προδιαθετει σε χρηση DvD μονο
Το φοβομουν αυτο, αλλα σιγουρα? γιατι οπως ειπα η ζελατινα στο καδρο υπηρχε. πως την ξαναβαλανε? γιατι η ταινια ειναι ευκολη στο κουτι. αλλα η ζελατινα?
και τι να κανω να τους παρω τηλ να τους το πω?
δηαλδη αν τους πω οτι πηα στο σσερβις μενου κτλ, και αν μου πουνε οτι ερχονατι στρωμενες? αντε να δειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Δοκιμασε να την αφησεις να δειχνει "χιονια" 1-2 ωρες (η το DVD στρωσιματος) και πες μας αν βλεπεις κατι...
Λογικα τα μενου θα επρεπε να εχουν εξαφανιστει αμεσως παντως , στην δικια μου δεν εχω δει καθολου "υπολείμματα"...
YΓ. Προσφατα βρηκα και αυτα τα αρχεια για στρωσιμο...
http://www.webapalooza.com/plasma/
Αν και εγω δεν εφαρμοσα καμια μεθοδο...μονο το zoom τις πρωτες 100 ωρες..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.