Βγαλε τις καλυτερα γιατι με τον καιρο μπορει να μεινει υπόλειμμα κόλλας πανω στο πλαισιο της τηλεορασης οταν αφαιρεθουν....
Πρεπει να τις βγαζεις οντως? Και εγω ακομα πανω τις εχω. Τισ διαφανη αυτοκολλητες ταινιες δεν λεμε που βρισκονται στα ακτα του frame?
στο αναλογικό σήμα πάντως να περιμένω να βλέπω κόκκους, έτσι? (από 2-3 μέτρα απόσταση...)
είμαι ακόμη σε 30άρες crt και φοβάμαι τη μετάβαση...
...δέχομαι προτάσεις (και με π.μ.) για κατάστημα (φυσικό ή ηλεκτρονικό) γιατί σε δύο που πήρα προχτές, δεν υπήρχε διαθεσιμότητα.Προχωρα αφοβα... αν εχεις τα χρηματα να την αγορασεις πανε και αγορασε την... δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτα τα χρηματα, ειναι πραγματικο κελεπουρι, τοσο απο ποιοτητα κατασκευης οσο και απο ποιοτητα εικονας.
Το πολυ πολυ να παρεις την U20 σε κανα μηνα απο τωρα...
Μηπως ομως η U20 θα ειναι πολυ ακριβη μολις ερθει και περασει πολυς καιρος μεχρι να πεσει η τιμη της στα επιπεδα της U10?Ρωταω γιατι εσυ σιγουρα θα ξερεις καλυτερα.Υπαρχει περιπτωση με το που ερθει να κανει περιπου οσο η U10?
...δέχομαι προτάσεις (και με π.μ.) για κατάστημα (φυσικό ή ηλεκτρονικό) γιατί σε δύο που πήρα προχτές, δεν υπήρχε διαθεσιμότητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.