Eίναι τα περίεργα της Panasonic ως προς την κατανομή των μενού και δυνατοτήτων ανά χώρα...
Στις ΗΠΑ, το wobbling μπορεί να επιλεχτεί ή όχι, κανονικά από τα μενού, δεν υπάρχει όμως επιλογή για ενεργοποίηση ή όχι του Intelligent Frame Creation, το οποίο είναι by default μόνιμα ενεργοποιημένο στο cinema (!) mode.
Σε εμάς τους ευρωπαίους, διατίθεται επιλογή για το IFC, αλλά όχι για το wobbling, το οποίο φέρεται να είναι μόνιμως ενεργοποιημένο εφόσον το overscan είναι στο "Ναι", αλλά η λειτουργία του δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή, καθώς ο επεξεργαστής είναι προγραμματισμένος να μετατοπίζει την εικόνα κατά τις αλλαγές πλάνων και όχι ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.
πολυ καλη εικονα...δε νομιζω να εχεις παραπονο?Είμαι στις πρώτες 100 ώρες και βλέπω αυτo.Με dvd και cοntrast 0
Πρέπει να είμαι κοντά στις 200 ώρες. Έτρεξα το dvd στρωσίματος περίπου για 100 ώρες όχι συνεχόμενες και "ξεπλένω" με ... pure analog noise για 2-5 λεπτά μετά από κάθε θέαση και κυρίως μετά από στατικές εικόνες. Παρατηρώντας σε σκοτάδι από κοντά χωρίς εικόνα ακόμα και αν υπάρχει κάτι μετά από χρήση το ξεπλένει το ΕΥΡΗΚΑ noise που κάνει τα ρούχα ... μαύρα κατάμαυρα.:a0210:-Εχετε ακολουθησει ολοι το προσεκτικο στρωσιμο/χρηση για τις πρωτες 200 ωρες που λενε?
Προστασια απο πτωση ρευματος εχει?
Σημερα επεσε το ρευμα σπιτι και το κοκινο λαμπακι παρεμεινει ανοιχτο για καμμια 10αρια δευτερολεπτα μεχρι να σβηασει αφοτου ειχε πεσει το ρευμα?
Αυτο εγινε επειδη πιθανοτατα εχει καποιο εσωτερικο μηχανισμο για προστασια απο βραχυκυκλωση?
Και ποια αρχεια ειναι αυτα?Το μoναδικό αρχείο video που μπορεί να παίξει από την SD είναι AVCHD.
Και ποια αρχεια ειναι αυτα?
Την αγόρασα και εγώ προσφατα, και απορώ πως να δω τις ταινιες/serials mkv σε 720p/1080p που κατεβαζω... εκτος απο τον Η/Υ βεβαια, που δυσκολα μπορω να τον συνδεσω στην TV(μαλλον με ενα αρκετα μεγαλο HDMI καλωδιο, και 3.5mm audio extension cable)
Εσεις πως τις αναπαράγεται? Υπαρχουν BLU Ray players που "διαβαζουν" αρχεια mkv? Αλλά αυτα θελουν παραπανω λεφτα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.