Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Πήγαινε σε κάποιο κανάλι ρίξε Aspect : Μεγέθυνση 3 και άφησέ την να παίζει όλο το βράδυ....

...δεν είναι 'εκ των ων ουκ άνευ' τα χιόνια και το Break - in DVD...

...με οτιδήποτε δεν περιέχει στατική εικόνα στρώνει μια χαρά!!!!

Ναι φιλε το ξερω αλλα αυτο που λεω ειναι οτι επειδη ξυπναω σχετικα αργα μερικες πρωινες εκπομπες εχουν κατω κατω μερικα πλαισια με τιτλους που πιανουν τοσο χωρο π μπορει να μην φευγουν ουτε με την τριτη μεγεθυνση (δεν το ξερω σιγουρα γιατι κοιμαμαι εκεινη τν ωρα) και φοβαμαι μηπως μεινει κανα κομματι απο το πλαισιο...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Πήγαινε σε κάποιο κανάλι ρίξε Aspect : Μεγέθυνση 3 και άφησέ την να παίζει όλο το βράδυ....

...δεν είναι 'εκ των ων ουκ άνευ' τα χιόνια και το Break - in DVD...

...με οτιδήποτε δεν περιέχει στατική εικόνα στρώνει μια χαρά!!!!

:grinning-smiley-043

Να μην καίει τζάμπα και το DVD-Player όλη νύχτα. Φτάνει που θα κανουμε πλούσια τη ΔΕΗ με το στρώσιμο της πλάσμα!!!:deal:

ξεχνας τον υπερ-ΙR-φαγο?!:laugh:

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=54775

ps.ot.σβήσε το torrent απο το παραπάνω post ! το dvd image είναι εκατοντάδες φορές μικρότερο, κατεβαίνει εύκολα και είναι σεταρισμένο σε άπειρο loop

Ήταν στις προθέσεις μου να το προτείνω μετά την απάντηση του φίλου sakoulias, αλλά με πρόλαβες... :D

Πάντως γενικότερα, το στρώσιμο μιας Plasma δεν πρέπει να αποτελεί μία διαδικασία που να σας τρομοκρατεί, ούτε να σας αγχώνει. Αν υποθέσουμε πως η τηλεόραση θα λειτουργεί 6,5 ώρες την ημέρα, είναι υπόθεση ενός μήνα να στρώσει, χρόνος που ούτε θα καταλάβετε πότε θα περάσει, χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείτε με DVD στρωσίματος και ολονυχτίες... ;)

εγώ την αγόρασα απο το πλαίσιο μετρητοίς 500 και ήταν του κουτιού.
έχουν δικαίωμα να σου κάνουν μέχρι 10% έκπτωση (550-10%=500 ) οπότε αν δεν σου έκανε και άτοκες δόσεις, μάλλον δεν ήταν πολύ ευκαιρία (χωρίς παρεξήγηση).
Μακάρι να βγεί μιά χαρά το πλάσμα σου.

Συγγνωμη αλλα θα μπορουσες να μου πεις σε ποιο πλαίσο πηγες γιατι προσπαθω απο το πρωι να εντοπισω το συγκεκριμενο μοντελο και δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. Στο τηλεφωνικό τους κέντρο μου λένε ότι έχει εξαντληθεί στο κατάστημα στη μεταμορφωση μου λένε ότι θα παραλάβουν πέμπτη ή παρασκευή με τίμη 569 ενώ στό κατάστημα στην κηφισσιά την έχουν ετοιμοπαράδοτη με τιμή 669 ευρώ. Στο site τους έχει τιμή 599 ευρώ. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτές τις διακυμάνσεις στην τιμή...

Το Σαββατο ημουν στο Saturn στον Γερακα και ειχαν σε μια ακρη μερικες 42U10 μεσα στις κουτες τους , η τιμη ομως αναφεροταν 649 ευρω...

Συγγνωμη αλλα θα μπορουσες να μου πεις σε ποιο πλαίσο πηγες γιατι προσπαθω απο το πρωι να εντοπισω το συγκεκριμενο μοντελο και δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. Στο τηλεφωνικό τους κέντρο μου λένε ότι έχει εξαντληθεί στο κατάστημα στη μεταμορφωση μου λένε ότι θα παραλάβουν πέμπτη ή παρασκευή με τίμη 569 ενώ στό κατάστημα στην κηφισσιά την έχουν ετοιμοπαράδοτη με τιμή 669 ευρώ. Στο site τους έχει τιμή 599 ευρώ. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτές τις διακυμάνσεις στην τιμή...

Από Θεσσαλονίκη, κατάστημα Ευκαρπίας, αρχές Γενάρη αν θυμάμαι καλά.

Ήταν στις προθέσεις μου να το προτείνω μετά την απάντηση του φίλου sakoulias, αλλά με πρόλαβες... :D

Πάντως γενικότερα, το στρώσιμο μιας Plasma δεν πρέπει να αποτελεί μία διαδικασία που να σας τρομοκρατεί, ούτε να σας αγχώνει. Αν υποθέσουμε πως η τηλεόραση θα λειτουργεί 6,5 ώρες την ημέρα, είναι υπόθεση ενός μήνα να στρώσει, χρόνος που ούτε θα καταλάβετε πότε θα περάσει, χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείτε με DVD στρωσίματος και ολονυχτίες... ;)

ΤΙΙΙ? 1 μηνα για το στρωσιμο???Να ανακαλεσεις εδω και τωρα:slapface: :flipout::flipout::flipout: Ξεχνας εμας τους gamer ποιος σου ειπε οτι μπορω να αντεξω 1 μηνα για να παιξω ps3:flipout::flipout: ?Δυστυχως τα παινχιδια π θελω να παιξω τωρα εχουν στατικες εικονες και δεν θελω να παιζω πριν το 200αρι στρωσιμο ετσι η τηλεοραση χτυπαει 24ωρα κανονικα για να στρωσει γρηγορα...:smash::smash:

αν θες να παίζει wow μερα νύχτα τότε ναι Πήρες Τη λάθος τηλεόραση.Αν ένα game δεν έχει μόνιμα και εννοώ Μόνιμα στατικές εικόνες. ΔΛΔ ξεπλένεται με κανα replay τοτε δεν έχει πρόβλημα

Όταν λέμε στρώσιμο, δεν εννοούμε κάποια ειδική διαδικασία, παρά την προσεκτική αποφυγή παραμονής στατικών εικόνων, για να μην δημιουργηθεί ανομοιογενής φθορά στους φωσφόρους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, είτε με την λειτουργία της μεγέθυνσης, είτε με τη χρήση του DVD-στρωσίματος.

Οι φώσφοροι μιας μοντέρνας Plasma, σύμφωνα με διάφορες μελέτες των κατασκευαστών, κατά μέσο όρο χάνουν περίπου το 4% της φωτεινότητάς τους στις πρώτες 200 ώρες λειτουργίας του πάνελ, άλλο ένα 3% στις επόμενες 800, 1% τις επόμενες 1000 και από εκεί και πέρα κάτι λιγότερο από 0,5% για κάθε 1000 ώρες.

Βλέπουμε λοιπόν πως, βάσει των ανωτέρω, μετά τις 2000 ώρες ό,τι ζημιά μπορεί να προκληθεί με 10 ημέρες στατική εικόνα, πριν τις 200 για το ίδιο αποτέλεσμα αρκούν μόλις 6 ώρες...

Τα ανωτέρω αποτελούν το θεωρητικό μοντέλο, αν και την προηγούμενη εβδομάδα έπεσα σε μια παλιά Sasmung Plasma (PS-42E7H) που φαίνεται μάλλον να τα επιβεβαιώνει, αλλά θέλω να της ρίξω άλλη μια ματιά καλού-κακού, όποτε μπορέσω...

Να ρωτησω. Το PS3 μπορει να κανει hardware decode DTS? Ηξερα οτι μπορουσε, αλλα αυτο σημαινει πως πρεπει και η τηλεοραση να το υποστηριζει για να ακουστει απο τα ηχια η τα ακουστικα της?

Επειδη παω να παιξω ενα αρχειο με ηχο DTS μεσω του PS3 και εχω μονο εικονα, και για ηχο ακουω μονο θορυβο. Δεδομενου πως το PS3 αποκωδικοποιει τον ηχο, δεν θα επρεπε να τον παιρνει η τηλεοραση μεσω της θρας HDMI Και να τον αναπαραγει?

μια γρηγορη βοηθεια...θελω να τη συνδεσω με pc που εχει vga port μονο. Μπορει να μου προτεινετε καποια λυση μιας και η U10 δεν εχει vga?

όχι ρε συ, τι 80 ...

εγώ θα έπαιρνα ενα vga --> component και θα έκανα ακριβώς την ίδια δουλειά και καλύτερα (αφού την μετατροπή σε ψηφιακό θα την κάνει το μάλλον καλύτερο κύκλωμα τις τηλεόρασης)

http://www.ebw.gr/Store/ProductView.aspx?productid=5526

makeimage.aspx

To οτι εβαλα το link με τον μετατροπεα δεν σημαινει οτι επικροτώ και την αγορα του...:D

Καλυτερα να παρει κανεις νεα καρτα γραφικων απο να δωσει 80 ευρω για αυτο το μαραφετι...

καλες λυσεις και οι δυο.
Οσο για τις προτεινομενες ρυθμισεις, εχουμε κατι ?
ΤΙΑ