Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Βάλε ένα τηλεοπτικό κανάλι σε 'Μεγέθυνση 3' και άστην να παίζει, οτιδήποτε δεν περιέχει στατικές εικόνες στρώνει την τηλεόραση...:grandpa:

Λοιπον ηρθε η ωρα και για το δικο μου review ,αμα θελετε να το βαλετε και στην αρχη του νηματος, μια και η τηλεοραση εχει συμπληρωσει αισιως 200 ωρες αρκετα προσεκτικου στρωσιματος κατα τις οποιες η σταδιακη βελτιωση της εικονας ηταν οντως ορατη (ειδικα στην αρχη υπηρχε κατι που με ενοχλουσε στην εικονα αλλα σταδιακα εξαφανιστηκε).

Θεωρω σκοπιμο να πω ,για να για να μην κανετε το λαθος να βασιστειτε στην δικη μου αποψη , οτι μεχρι τωρα δεν ειμαι καθολου παρατηρητικος σε συγκεκριμενα σημεια των τηλεορασεων.Θελω να πω οτι σε ολες τις τηλεορασεις η κινηση το μαυρο η ευκρινεια κλπ μου φαινονται ιδια χωρις πλακα.Δεν εχω παρατηρησει διαφορες στην κινηση ουτε παιζοντας FPS σε LCD.Συνεπως δεν θα μπορεσω να αξιολογησω την U10 μου στα σημεια.

Το μονο που μπορω να κανω ειναι να δω διαφορες συνολικα στην εικονα 2 τηλεορασεων.Οποτε αυτο που εχω να πω ειναι οτι με το ειδα την εικονα της panasonic μου αρεσε παρα πολυ.Στο τηλεοπτικο σημα η εικονα ειναι παρα πολυ ομορφη και σε θεαση υψηλης ευκρινειας (ps3 , mkv αρχεια) απογειωνεται.

Η αποδειξη για μενα οτι η tv τα σπαει ηρθε οταν γυρισα μια φορα στο χωριο και ειδα την tv που εχουμε στο πατρικο μου την Sony KLVS40A10 για οποιον την ξερει δλδ LCD 2ετιας και πανω.Τοτε ηταν που καταλαβα την ανωτεροτητα των πλασμα.Παιδια πραγματικα η εικονα της μου φαινοταν ψευτικη.Αυτο που λετε οτι οποιος εχει πλασμα δεν ξαναγυρναει σε lcd ειναι περα για περα αληθεια.

Οι πλασμα εχουν μια ομοιομορφια στην εικονα και μια αληθοφανεια (δυστυχως δεν ξερω να το εξηγησω με τεχνικους ορους) που σε κερδιζει και καταλαβαινεις οτι οντως οι LCD ειναι μεν πιο εντυπωσιακες αλλα ειναι ψευτικες.

Συνεχιζοντας, εχω να πω οτι οι αντανακλασεις στο φως της μερας(εχω διπλα μπαλκονοπορτα) ειναι οντως παρα πολλες και η tv ειναι κυριολεκτικα καθρεφτης.Αυτο ομως εμενα δεν με ενοχλει γιατι οταν θελω να δω κατι αξιολογο απλα κατεβαζω το στορι και η εικονα μεταμορφωνεται.Οταν ειναι βραδυ και με αναμμενο φως τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα απο αντανακλασεις.Επισης να πω οτι ο θορυβος του τροφοδοτικου αν δεν κανω λαθος ακουγεται μονο αν υπαρχει απολυτη ησυχια στο δωματιο.

Τελος η θερμοτητα που εκπεμπει ειναι κανονικη , πρεπει να την πιασεις για να καταλαβεις οτι ειναι ζεστη συνεπως ειναι σαν μια κανονικη συσκευη.Οφειλω να πω οτι image retention δεν εχω δει ακομα στην tv ουτε μετα απο 2ωρη θεαση ταινιας με μπαρες...

Συγγνωμη για το κουραστικο ποστ απλα ηθελα να γραψω οσο μπορω περισσοτερα.Την συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον προλαβει τα τελευταια κομματια.
Σας ευχαριστω ολους που με βοηθησατε να διαλεξω αυτη την πολυ καλη τηλεοραση και συνεχτιστε την εκπληκτικη δουλεια που κανετε:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Έχω μιά απορία...
Πώς καθαρίζουμε την οθόνη? Δέν έχει κάτι ιδιαίτερο, απλά σκόνη.
Έχω το πανάκι απο την συσκευασία άλλα πρέπει να του βάλω κάτι?
Μήν το πονέσω το μωράκι μου :worshippy:

Xτυπησα μια 50αρα U10 απο πλαισιο,την τελευταια στα 850 με 12 ατοκες!!
Eίχα προτείνει και μια για τη δουλεια παλιοτερα!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Xτυπησα μια 50αρα U10 απο πλαισιο,την τελευταια στα 850 με 12 ατοκες!!
Eίχα προτείνει και μια για τη δουλεια παλιοτερα!

Καλορίζικη και καλές θεάσεις! Πολύ καλή τιμή όντως!!!

Yperion εχεις ρυθμισεις να προτεινεις για NOVA ?

Ασε την να στρωσει πρωτα καμια 100 ωρες στο "κανονικο" και εδω ειμαστε...:a0210:

Ειναι απο τις πιο ευκολες τηλεορασεις (οπως και οι υπολοιπες Panasonic) , τα χρωματα δειχνουν πολυ φυσικα χωρις να χρειαζονται παρεμβασεις , οχι σαν τις LCD που δεν "ερχονται" χρωματικα με τιποτα (ειδικα σε τηλεοπτικο σημα)...

Μια ερωτηση παρακαλω. Αν μπορει καποιος τη συγκεκριμενη τηλεοραση να την "στρωσει" βλεποντας φωτογραφιες που εναλλασονται μεταξύ τους ανα 10 δευτερόλεπτα για τις πρωτες 200 ωρες?

Καλημέρα σας.
Νέο μέλος κοντά σας(μόλις 5 λεπτών!) από Θεσσαλονίκη. Σας διαβάζω εδώ & 1 βδομάδα γιατί προσπαθώ να βρώ μια άκρη αγοράς μιάς tv(επιτέλους μετά πολλάάά χρόνια). Βλέπω οτι η 42U10 μας καλύπτει απόλυτα, οι ώρες μας είναι μόνον τηλεοπτικό πρόγραμμα, άντε & λίγο dvd, οι γνώσεις μας δεν φτάνουν για να ασχοληθούμε με κάτι άλλο...εδώ ακριβώς είναι & οι απορίες μου & ζητώ την βοήθειά σας!
Διαβάζω για στρώσιμο, ρυθμίσεις, μετρήσεις... πράγματα πολύ εξειδικευμένα(όσα μπορώ να καταλάβω δυστυχώς). Εαν καταφέρω & προλάβω καμμία ακόμη, καλά την αγοράζω, πώς θα μπορέσω να καταφέρω όλα αυτά που απαιτούνται για να την απολαύσουμε σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια;
Και αυτά που γράφετε για κάποιες ατυχίες με καμμένα pixels, πώς θα μπορέσω να τα αντιλειφθώ;
Καταλάβατε βεβαίως οτι ανήκω στην μεγάλη οικογένεια των άσχετων με την εξειδικευμένη τεχνολογία...μήπως να πάω σε κάτι πιο απλό;
Ευχαριστώ για την φιλοξενία, τον πολύτιμο χρόνο σας & τις πολύτιμες συμβουλές σας!!!

πιο απλό δεν υπάρχει.. χειρότερο.. όσες θες!

Την καλύτερη επιλογή έχεις κάνει.. χτύπα την, διάβασε λίγο περί στρωσίματος (χωρίς φανατική εφαρμογή) και ευχαριστήσου την TV
Τηλεόραση είναι, όχι πηρυνικός αντιδραστήρας!

Καλησπέρα κι από εμένα, από χθές είμαι κι εγώ άλλος ένας κάτοχος της U10 στις 50''. Την πήρα από το audioshow στον Πειραιά στα 869 (μέσω skroutz-έχει άλλα 2 κομμάτια). Η TV θα βγεί από το κουτί σε 2 βδομάδες περίπου με αφορμή την προσεχή μετακόμισή μου... Πιστεύω θα με αποζημιώσει καθώς απ ότι έχω διαβάσει κι εδώ, έχει πολύ καλό value for money...

Καλή θέαση λοιπόν σε όλους μας!!

Πάνος

Μια ερωτηση παρακαλω. Αν μπορει καποιος τη συγκεκριμενη τηλεοραση να την "στρωσει" βλεποντας φωτογραφιες που εναλλασονται μεταξύ τους ανα 10 δευτερόλεπτα για τις πρωτες 200 ωρες?

Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;

Και γιατί να μη δει μια ταινία ή τηλεοπτικό, αν εκεί είναι το ζήτημα; :p