Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πάνω την τηλεόραση υπάρχει ένα αυτοκόλητο μεταξύ των άλλων με την ένδειξη dts digital out. Τι ακριβώς είναι αυτό? Στα μενού ρυθμίσεων ήχου ορισμένων ταινιών DVD, υπάρξει η επιλογή dts ,ανάμεσα στις dolby 5.1 , dolby 2.1 Αν την επιλέξεις όμως δεν ακούγεται ήχος.
Ευχαριστώ J L. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι σχετικά με την επιλογή dts στο μενού ήχου των DVD . Γιατί υπάρχει και ποιές TV το υποστηρίζουν? Έχει διαφορά σε ποιότητα από το dolby 5.1 πχ.?
εντοπισα ενα κολλημενο pixel, τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις?
εντοπισα ενα κολλημενο pixel, τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις?
Πώς το εντοπίζουμε αυτό βρέ παιδιά εμείς οι άσχετοι; Φαίνεται κάτι δια γυμνού οφθαλμού;;;εντοπισα ενα κολλημενο pixel, τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις?
Πώς το εντοπίζουμε αυτό βρέ παιδιά εμείς οι άσχετοι; Φαίνεται κάτι δια γυμνού οφθαλμού;;;
Συμφωνώ!!Άποψη μου είναι να μην το κάνεις γιατί θα το μετανοιώσεις. Θα σε πιάσει η στενοχώρια και δεν θα μπορείς να κοιμηθείς.
Εφόσον από την απόσταση θέασης που βρίσκεται δεν παρατηρείς κάτι, μην το ψάχνεις πιο πολύ.
Μετά από τις 450 ώρες περίπου έχω να πω τα καλύτερα για την 50 U10…..Η εικόνα της και στα αναλογικά και σε DVD και λοιπά είναι εκπληκτική!!!
Ακριβως την ιδια αποψη εχω και εγω..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.