Καλησπέρα,
Ήρθε και η σειρά μου να πω την γνώμη μου.
Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου κάτοχος U10, και κοιτάω πίσω να δω τι ζητούσα και τελικά που κατέληξα και γελάω.
Ξεκίνησα και εγώ για την PK550 αλλά έλα που δεν μπορούσα να περιμένω, μιας και έβλεπα τηλεόραση σε μια 15 οθόνη, βοήθησε και λίγο, ότι τα Media Markt είχαν την προηγούμενη εβδομάδα άτοκες δόσεις και έτσι πήγα την πήρα.
Καταρχήν να ευχαριστήσω τα μέλη που μου έδωσαν τις συμβουλές τους και κυρίως των Υπερίωνα.
Πάμε στην τηλεόραση.
Η γνώμη μου θα είναι υποκειμενική καθώς ποτέ δεν είχα τηλεόραση επιδόσεων, και βολευόμουν πάντα με κάτι φθηνό.
Μέγεθος: ουαα ου. Η τηλεόραση είναι πράγματι τεράστια. Μην πάρετε κάτι μικρότερο από 50αρα. Θα είναι έγκλημα. Απορώ γιατί φτιάχνουν τηλεοράσεις κάτω από 50 ιντζες
Ποιότητα: Η εικόνα είναι πολύ καλή σε´μένα. Προσπάθησα να μπω στην διαδικασία να την στρώσω ( με ζουμ κτλ), αλλά βλέπω πως αρχίζω και υπερβάλω. Θα ξεκινήσω από σήμερα κανονική χρήση. Δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Έχω δει ήδη ένα blue ray και είναι χάρμα οφθαλμών. Ας μην φερόμαστε στα μηχανήματα σαν είναι το πολυτιμότερο πράγμα του κόσμου. Σας εγγυώμαι ότι μια μέρα θα σας μείνει στα χέρια. Κοιτάξτε λοιπόν να την χαρείτε όσο πιο πολύ μπορείτε μέχρι τότε.
Μενού Τηλεόρασης: ; Σιγά σιγά όλες η συσκευές θα αρχίζουν να χρειάζονται λειτουργικό πρόγραμμα για να ρυθμιστούν κατάλληλα. Για όσους δεν έχουν καθόλου εμπειρία με υπολογιστές ίσως χρειαστούν λίγο παραπάνω για τις ρυθμίσεις. Αλλά κανένα φόβο. Στο τέλος τα καταφέρνουν όλοι.
Συνδεσιμότητα: Δεν γνωρίζω τι παραπάνω έχουν η άλλες τηλεοράσεις, αλλά εγώ καλύφτηκα πλήρως από τις διαθέσιμες συνδέσεις. Για όσους θέλουν και USB, μπορούν να προμηθευτούν και ένα player όπως έκανα εγώ DP-60, και να χαρούν τις ευκολίες από τα στικάκια, χωρίς να ξεφύγουν σε ποιο ακριβά μοντέλα.
Η τηλεόραση έχει αντανακλάσεις. Σε ηλιοφάνεια μπορεί να είναι και έντονες. Δεν είναι όμως κάτι παραπάνω από μια τηλεόραση CRT, τα γνωστά μας μπαούλα. Αν η μόνη διαφορά με τα άλλα μοντέλα είναι αυτή ( δηλαδή η αντανακλαστική επίστρωση, και κάποιες επιπλέον συνδέσεις) συμβουλεύω να μην αγοράζετε κάτι παραπάνω από την U10. Δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά.
Σε γενικές γραμμές είμαι πού ευχαριστημένος από αυτή την αγορά. Δεν ξέρω αν έκανα λάθος που δεν περίμενα την LG. Αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει. Να τονίσω για μια ακόμη φορά πως η γνώμη είναι υποκειμενική και πως δεν είχα και παλιότερα plasma για να κάνω μια καλύτερη ανάλυση. Η ουσία όμως είναι πως όποιος αγοράσει αυτήν την ποιοτική τηλεόραση δεν θα βγει χαμένος.
Ελπίζω να βοήθησα.