therock003
Senior Member
- 29 June 2008
- 626
Οι U10 ειναι καλυτερες απο τις καινουριες U20? Επειδη βλεπω οτι εξακολουοθουν και ειναι πιο ακριβες? Εκτος και αν τις εχουν ετσι, επειδη δεν υπαρχει και αντιστοιχη ζητηση...
Οι U10 ειναι καλυτερες απο τις καινουριες U20? Επειδη βλεπω οτι εξακολουοθουν και ειναι πιο ακριβες? Εκτος και αν τις εχουν ετσι, επειδη δεν υπαρχει και αντιστοιχη ζητηση...
Yπάρχουν κάποιοι τομείς, όπου η U20 είναι καλύτερη της U10:
- Ελαφρώς καλύτερο απόλυτο μαύρο
- Ελαφρώς υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα
- Χαμηλότερη κατανάλωση
- Το ΕPG δουλεύει και στην επιλογή χώρας "Ελλάδα"
- Υποστήριξη ARC σε μία από τις HDMI
- Αισθητήρας για λειτουργία C.A.T.S. (ECO Mode)
- Μοde με σωστό κορεσμό στο πράσινο, αλλά ελαφρώς υποκορεσμένο κόκκινο
Μαζί με τα παραπάνω όμως, παίρνει κανείς και:
- Πάρα πολύ επιθετικό περιορισμό APL, ο οποίος δημιουργεί floating blacks και έντονο line bleeding με το παραμικρό
- Σημαντικά χειρότερη απόδοση της κίνησης σε πηγές 50Hz, λόγω έλλειψης IFC (αν δε λύσει το 50Hz-Bug η Panasonic, καλά θα κάνει να μην πουλάει συσκευές χωρίς IFC στην Ευρώπη)
- Υψηλότερη επίπτωση flickering
- Mη σωστή υποστήριξη 24p (αυτό ίσως να είναι θέμα firmware)
- Πολύ χαμηλό και λιγότερο "ευθειασμένο" gamma, χωρίς δυνατότητα άλλης επιλογής
Αν ξέχασα κάτι, ας συμπληρώσει ο Γιώργος (petasis)...![]()
Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος μιας TX-P42U10 αλλά έχω ένα πρόβλημα το οποίο είχα διαβάσει κάπου ότι αντιμετωπίζεται με ένα update. Όταν έχω σε λειτουργία το PS3 σε μια HDMI και βάζω να παρακολουθήσω τηλεόραση (και αναλογική και ψηφιακή), μου χαλάει το τηλεοπτικό σήμα. Όποιος μπορεί ας μου βρει μια λύση γιατί είναι λίγο σπαστικό να συμβαίνει αυτό.
Δύο σελίδες πιο πίσω έχει συζητηθεί το θέμα:
Στην u10 υπαρχει επιλογη για να ανεβασω τα Hz απο 50 σε 100?Ακουσα οτι στην u20 αυτη η επιλογη υπαρχει
Εγώ σε αντίθεση με τους προλαλήσαντες είμαι πολύ δυσαρεστημένος από την 50άρα:
Έχει καταντήσει το σπίτι μου κέντρο διερχομένων. Φίλοι έρχονται να βλέπουμε μπάλα HD & να παίζουμε pro. Φίλες της συμβίας μου έρχονται και βλέπουν επίσης HD ταινίες & σειρές.
Όπως καταλαβαίνετε όλες αυτές οι επισκέψεις συνοδεύονται από την παρασκευή διαφόρων κρεατικών, ποτών, σνάκς, αναψυκτικών, γλυκών κλπ, γεγονός που με έχει φέρει σε δεινή οικονομική θέση. Σκέφτομαι σοβαρά να την πουλήσω και να πάρω μια 32άρα LCD HD ready να γλιτώσω...
P.S. Ξέχασα να αναφέρω τα απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων & πατωμάτων, ξεσκονόπανα, ξύλα για το τζάκι κ.ο.κ....
Στην u10 υπαρχει επιλογη για να ανεβασω τα Hz απο 50 σε 100?Ακουσα οτι στην u20 αυτη η επιλογη υπαρχει
Στις περισσότερες Panasonic ισχύει το παρακάτω.
Μενού- Ρυθμίσεις-Ρυθμός ανανέωσης 50hz-100hz.
Πως ειναι ενεργοποιημενα απο την στιγμη που δεν παρατηρω την κινηση να ειναι πιο smooth κ πιο γρηγορη οταν βλεπω ταινιες?
Στις περισσότερες Panasonic ισχύει το παρακάτω.
Μενού- Ρυθμίσεις-Ρυθμός ανανέωσης 50hz-100hz.
Σε ποια μοντέλα; Έψαχνα τα εγχειρίδια και το βρήκα μόνο στην U20 και κάτω, σε όσες δηλαδή δεν έχουν IFC... Από S20 και πάνω, νομίζω δεν υπάρχει, σωστά;
Έχει καταντήσει το σπίτι μου κέντρο διερχομένων. Φίλοι έρχονται να βλέπουμε μπάλα HD & να παίζουμε pro. Φίλες της συμβίας μου έρχονται και βλέπουν επίσης HD ταινίες & σειρές.
Όπως καταλαβαίνετε όλες αυτές οι επισκέψεις συνοδεύονται από την παρασκευή διαφόρων κρεατικών, ποτών, σνάκς, αναψυκτικών, γλυκών κλπ, γεγονός που με έχει φέρει σε δεινή οικονομική θέση. Σκέφτομαι σοβαρά να την πουλήσω και να πάρω μια 32άρα LCD HD ready να γλιτώσω...
P.S. Ξέχασα να αναφέρω τα απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων & πατωμάτων, ξεσκονόπανα, ξύλα για το τζάκι κ.ο.κ....
επισης εχε υποψιν σου οτι πρεπει να ειναι ορθια ,,, δεν κάνει να ειναι ξαπλωμενη
ο μονος σωστος τροπος ειναι ορθια στα πισω καθισματα,, εαν χωραει στο αμαξι σου ,,, δεν ξερω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.