Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε σύνδεση HDMI με pc δε μπορώ να βάλω πάνω απο 60hz.Είναι φυσιολογικό αυτό;Δε θα έπρεπε να πηγαίνει μέχρι 100;

Ναι, φυσιολογικό είναι. Στα 100 Hz δεν κλειδώνει σχεδόν καμμιά συσκευή.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

......:idea:

Δεν χρειάζεται κανένα plus για να υλοποιήσει κανείς timer σε επόμενες εκπομπές, ώστε να αλλάζει κανάλι. Είναι απλά θέμα υλοποίησης firmware.
Όπως μπορείς να προγραμματίσεις εγγραφές, έτσι θα μπορούσες να αλλάξεις και κανάλι, αν το είχαν υλοποιήσει...

Το πρωί δεν φτιάχνει καφέ...το μεσημέρι δεν βάζει μπύρες στην κατάψυξη...και το βράδυ δεν βάζει πάγο στο ουίσκι......:idea:

Σε σύνδεση HDMI με pc δε μπορώ να βάλω πάνω απο 60hz.Είναι φυσιολογικό αυτό;Δε θα έπρεπε να πηγαίνει μέχρι 100;

Αυτο ειναι το σημα εισοδου , η τηλεοραση εσωτερικα το μετατρεπει και το προβαλει στα 100 Hz αν αυτο ειναι που σε απασχολει...

....

Το πρωί δεν φτιάχνει καφέ...το μεσημέρι δεν βάζει μπύρες στην κατάψυξη...και το βράδυ δεν βάζει πάγο στο ουίσκι......:idea:

Δεν με νοιάζει. Δεν πίνω ούτε καφέ, ούτε μπύρα, ούτε ουίσκι. :flipout:
Εγώ να βάζει υπενθύμιση ή αυτόματη αλλαγή σε κανάλι ήθελα, όπως κάνουν οι περισσότεροι δορυφορικοί δέκτες (φαντάζομαι...)

Τρεις δεκτες που ειχα αλλαξει πριν παρω τον Panasat 1110 δεν το εκαναν παντως...

Εκτος και αν δεν το εκαναν επειδη ηταν Κινεζικοι...αλλα ετσι και αλλιως το 90% των δεκτων της αγορας Κινεζικοι ειναι...:rifle:

Η τηλεόραση αν και έχει παίξει κάτω από τις 100 ώρες η εικόνα της έχει γίνει πάρα πολύ καλή. Σίγουρα οι ίντσες και η εικόνα της αξίζουν πολύ περισσότερο από τα χρήματα που αποκτήθηκε. Η τηλεόραση παίζει συνεχώς σε cinema και η μόνη προστασία είναι όταν δεν επηρεάζει την ομαλή θέαση παίζει σε ζοομ 1 ή 2. Αν πιστεύει κάποιος ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία ας το επισημάνει παρακαλώ.
Τέλος μια ερώτηση. Γιατί ενώ παίζουν από την ίδια κεραία με την samsung, η panasonic έχει μια καθηστέρηση 3-5 sec?

Η τηλεόραση αν και έχει παίξει κάτω από τις 100 ώρες η εικόνα της έχει γίνει πάρα πολύ καλή. Σίγουρα οι ίντσες και η εικόνα της αξίζουν πολύ περισσότερο από τα χρήματα που αποκτήθηκε. Η τηλεόραση παίζει συνεχώς σε cinema και η μόνη προστασία είναι όταν δεν επηρεάζει την ομαλή θέαση παίζει σε ζοομ 1 ή 2. Αν πιστεύει κάποιος ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία ας το επισημάνει παρακαλώ.
Τέλος μια ερώτηση. Γιατί ενώ παίζουν από την ίδια κεραία με την samsung, η panasonic έχει μια καθηστέρηση 3-5 sec?

Μήπως η μία παίζει DVB-T και η άλλη αναλογικά? :-)

Kai μια παρατηρηση και απο εμενα.Σε αναλογικο σημα ενω οι δυο παλιες μου crt(SONY 29 100hz KAi philips 21) ειχαν φοβερα χιονια η PAnasonic παιζει καμπανα.Παλι καλα δηλαδη γιατι ειχα σκοπο ν αφερω και τεχνικο.Οι πρωτες εντυπωεις παντως πολυ καλες.ΚΑι να φανταστειτε μονο με αναλογικο σημα.

Oι Panasonic ανεκαθεν ειχαν απο τους καλυτερους δεκτες...και οι ακριβες Philips ειχαν καλους δεκτες ενω οι φθηνες ειχαν μετριους δεκτες οπως και οι περισσοτερες αλλες μαρκες...

Μήπως η μία παίζει DVB-T και η άλλη αναλογικά? :-)
Λες? Θα το τσεκάρω αργότερα και θα σας πω. Απλά το ρώτησα χωρίς να το ψάξω επειδή πριν 2-3 μέρες παιρνώντας έξω από δύο καφέ που παίζανε και τα 2 μουντιάλ (αναλογικό) είχαν περίπου 10'' διαφορά.

Live αγώνας Mundial δεν έχει μεταδοθεί έως τώρα από DVB-T... (Sport+)

...καθυστέρηση υπάρχει και μεταξύ δορυφορικού - αναλογικού, μια και λες για καφετέρια μπορεί η μία να έπαιζε από NOVA και η άλλη από επίγειο σήμα.

Oι Panasonic ανεκαθεν ειχαν απο τους καλυτερους δεκτες...και οι ακριβες Philips ειχαν καλους δεκτες ενω οι φθηνες ειχαν μετριους δεκτες οπως και οι περισσοτερες αλλες μαρκες...

Από που προκύπτει αυτό; Στα νήματα της πανασόνικ έχω διαβάσει ότι είναι μέτριας ευαισθησίας οι δέκτες. :hmmmm2:
Όμως είναι μεγάλο θέμα, που αν δεν μετρηθεί με ειδικό εξοπλισμό, μόνο "εκτιμήσεις" μπορούμε να κάνουμε...
(Εγώ με δέκτη καταλαβαίνω την μονάδα λήψης του RF και μετατροπής του σε IF)

Από που προκύπτει αυτό; Στα νήματα της πανασόνικ έχω διαβάσει ότι είναι μέτριας ευαισθησίας οι δέκτες.

Στο areadvd που δοκιμαζουν και τους δεκτες δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο...

Σε προσωπικη δοκιμη που εκανα στον πεθερο μου η Panasonic 42U10 πιανει καλυτερα (και δειχνει καλυτερα) τα αναλογικα απο Philips CRT 29" 5ετιας (δεν ξερω το μοντελο , εχει 100 Hz παντως)...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στα νήματα της πανασόνικ έχω διαβάσει ότι είναι μέτριας ευαισθησίας οι δέκτες. :hmmmm2:

Γιατί.... αυτό από προκύπτει???...που το έχεις διαβάσει??....:hmmmm2:

Δυόμιση χρόνια τώρα, μόνο τον souzakia θυμάμαι να έχει αναφέρει πρόβλημα λήψης από μια συχνότητα της Digea.

Και η PX80 και η G10 πιάνουν καλύτερα τα αναλογικά από τη παλιά SONY WEGA 29" (των 450.000 δρχ το 2000)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατί.... αυτό από προκύπτει???...που το έχεις διαβάσει??....:hmmmm2:

Δυόμιση χρόνια τώρα, μόνο τον souzakia θυμάμαι να έχει αναφέρει πρόβλημα λήψης από μια συχνότητα της Digea.

Και η PX80 και η G10 πιάνουν καλύτερα τα αναλογικά από τη παλιά SONY WEGA 29" (των 450.000 δρχ το 2000)

Μάλλον το διάβασα εδώ και μου έμεινε:
http://www.avclub.gr/forum/showthre...E1+%E5%F5%E1%E9%F3%E8%E7%F3%DF%E1#post1243575
Ίσως να μην ισχύει φυσικά, και επειδή το διάβασα γρήγορα, να μου έμεινε σαν κάτι που έχει διαπιστωθεί από κατόχους.
Οπότε ανακαλώ... -bye-
Όπως είπα, δύσκολες οι εκτιμήσεις σε αυτά τα θέματα χωρίς μετρήσεις. Και δεν ξέρω αν αυτό που λέει ο Yperion ισχύει...

Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την τελευταία ώρα, έχω περάσει όλα τα διαφημιστικά brake που έγιναν. Δεν μπόρεσα να πετύχω κάποια διαφήμιση που να μην διαβάζονται τα μικρά γράμματα στη U10...

Στο παρελθόν πάντως, υπήρξαν κάποιες διαφημίσεις, κυρίως από πιστωτικές κάρτες, που τα crowl τους δεν διαβάζονταν σε κανένα μέσο απεικόνισης...

Κάτι τέτοια γράφεις, και αναρωτιέμαι αν η U10 έχει καλύτερη κίνηση από την U20... -bye-
[Ένα θέμα με τα ψιλά κινούμενα γράμματα το έχει η U20...]

Κι εμένα εκείνο το τρεμόπαιγμα που είχες αναφέρει με παραξένεψε... :chinscratch:

Πες μου συγκεκριμένη διαφήμιση που βλέπεις πρόβλημα στο crawl για να την τσεκάρω...

Υπόψην, εδώ μόνο αναλογική μετάδοση...

Μια από τα ίδια στην G10, ποτέ και πουθενά δεν έχω παρατηρήσει δυσκολία/αδυναμία σε 'πέρασμα' γραμμάτων (είτε ψιλών - είτε χοντρών)....βούτυρο, νερό, όπως θέλετε πέστε το.

Σήμερα πέτυχα μια εκπομπή στον Άλφα πριν τις ειδήσεις, που είχε τίτλους τέλους. Τους έβλεπα μια χαρά στην 9731, και είπα να τσεκάρω στην U20. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι οριακά διαβάζονταν, αλλά με δυσκολία: τα γράμματα κόλλαγαν μεταξύ τους. Μέχρι να ανάψει η U όμως τέλειωσε η εκπομπή και τα είδα κάπως βιαστικά. Ήταν σε ψηφιακή λήψη (δυστυχώς). Από ότι είδα όμως, μάλλον είναι καθημερινή εκπομπή, οπότε αύριο θα δω καλύτερα, και σε αναλογικό. Μπορείτε να δείτε και εσείς και να συγκρίνουμε εντυπώσεις... -bye-

Δεν ξέρω αν είναι οι πιο ευαίσθητοι γενικά, πάντως σε σχέση με έναν δέκτη Philips, δύο Sony, έναν Toshiba, έναν Samsung και έναν παλαιότερο Panasonic, που έχουν δοκιμαστεί στην ίδια πρίζα κεραίας, ο αναλογικός δέκτης της U10, φαίνεται να είναι πιο ευαίσθητος (εμφανώς λιγότερα παράσιτα στα προβληματικά κανάλια). Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, οι υπόλοιποι δέκτες βρίσκονται από 2 (Samsung) έως 18 έτη (Panasonic) πίσω, χρονολογικά...

Ναι, αλλά ταυτόχρονα την τεχνολογία λήψης RF τηλεοπτικού, δεν την λες και αναπτυσσόμενη... Χρόνια τώρα η ίδια μένει. Ίσα-ίσα που με τα silicon tuners ψιλο-χειροτερεύουν τα πράγματα... Εμένα μου κάνει η σύγκριση, όσο χρονών και να είναι...