Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο δέκτης της Panasonic είναι όντως πολύ δυνατός. Εγώ σε περιοχή με καλή λήψη, αν κλείσω τον ενισχυτή της κεραίας, η U20 συνεχίζει να δείχνει κανονικά, με μερικά χιόνια. Οι υπόλοιπες τηλεοράσεις του σπιτιού, δε δείχνουν τίποτα.

ρε παιδια σε ποια χωρα να το βαλω σαν ρυθμιση για να πιασει τα ψηφιακα mpg4?
Πιανει μονο τα mpg2 σε αυτοματη σαρωση ψηφιακων.
Κανω κατι λαθος?

Πρεπει να τικαρεις το κουτακι που λεει ''HD Channels'' (στο DVB-T tuning menu)

Το τικαρα αλλα δεν τα βρισκει.
Μηπως αλλη χωρα?
Δοκιμασα Ελλαδα,Γερμανια,Σουηδια,Αλλες χωρες και τζιφος.

Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, και νέα αναζήτηση με χώρα εγκατάστασης -> Ισπανία......

-----------------------------------------------UPDATE περί Digea-----------------------------------------------

Aπό κάποιες πρώτες δοκιμές μελών της Θεσσαλονίκης στην U10 έχουμε τα εξής, που μάλλον ισχύουν και για όλες τις Panasonic του 2009 με mpeg4:

1) Με χώρα εγκατάστασης Ελλάδα, η τηλεόραση βλέπει κανονικά τα κανάλια της Digea, μέσω της επιλογής "εισαγωγή HD καναλιών". Απλώς δεν λειτουργεί ο ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG).

2) Mε χώρα εγκατάστασης Ισπανία, η τηλεόραση βρίσκει τα κανάλια της Digea και στην αυτόματη αναζήτηση, ενώ και ο ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG) λειτουργεί κανονικά.

3) Με χώρα εγκατάστασης Σουηδία, όπως είχε δοκιμαστεί στην Κόρινθο, η τηλεόραση βλέπει τα κανάλια της Digea, αλλά δεν βλέπει τα mpeg2 της EPT.

-----------------------------------------------UPDATE περί Digea-----------------------------------------------

Βλέπει κανείς τα βραβεία MAD με U20 σε αναλογικό ή ψηφιακό;
Πώς σας φαίνεται η κίνηση; :chinscratch:

Το τικαρα αλλα δεν τα βρισκει.
Μηπως αλλη χωρα?
Δοκιμασα Ελλαδα,Γερμανια,Σουηδια,Αλλες χωρες και τζιφος.

Με Ελλάδα πάντως λειτουργεί μια χαρά... δεν κάνεις ένα reset? :-D

Με Ελλάδα πάντως λειτουργεί μια χαρά... δεν κάνεις ένα reset? :-D

παντως και σε μενα μετα απο επαναφορα ρυθμισεων και επιλογη χωρας εγκαταστασης Ελλαδα εγκατεστησε ολα τα ψηφιακα κανονικα με epg και τα ολα του. :)

Να ποστάρω και γω τις εντυπώσεις μου

Στο τηλεοπτικό σήμα την βρήκα καλή ,παρατήρησα ένα σπάσιμο στην κίνηση αλλά δεν ξέρω αν είναι από την τηλεόραση ή από την “hd” μετάδοση της ερτ που παίρνει 16/9 σήμα και το μετατρέπει σε 4/3 (θα το ψάξω περισσότερο :tongue:), ωστόσο θα ήθελα μερικές ευκολίες όπως μικρότερο ζουμ φέρνοντας την εικόνα πιο πολύ σε 4/3 φόρμα χωρίς να κόβει τα γράμματα κάτω , σε μέτρια επίπεδα κινείτε και η ποιότητα του τηλεκοντρόλ που θυμίζει κινέζικες συσκευές.

Σε hd λειτουργιά τα πράγματα είναι διαφορετικά , η τηλεόραση αποδίδει πολύ καλα , εξαιρετικά τα χρώματα και ειδικά το μαύρο, πρόβλημα με την κίνηση δεν παρατήρησα ούτε lag όταν έπαιζα παιχνίδια .
Στα θετικά επίσης είναι ότι μετά από πολύ ώρα παιχνιδιού δεν παρατήρησα ΙR

Η τηλεόραση για τα λεφτά που έκανε ήταν μια εξαιρετική αγορά , συγκρινόμενη με πολύ ακριβότερες τηλεοράσεις και όχι απαραίτητα καλύτερες

Δυο προβλήματα έχω μέχρι στιγμής το ένα είναι ότι βλέπω τις μικρές πράσινες κουκίδες κ από μακριά, πρέπει να ανήκω στο 1% που τις βλέπει :SFGSFGS5: , και το άλλο είναι ότι η τηλεόραση σε άσχετες φάσεις ενώ είναι κλειστή κάνει κάτι ‛κλακ’ ‛κλακ’ σαν να θέλει να ανοίξει (πάλι δαιμονισμένη τηλεόραση μου κάτσε :vroam:)

Last edited:
Πηγαινε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε την αναζητηση για ενημερωσεις...θα εξαφανισουν οι θορυβοι που ακους...

Κατορθωσα και εβαλα τα φηφιακα καναλια με την σειρα που εγω ηθελα.
Εαν θελετε μπορω να σας πω την διαδικασια.Μην το ξεχασω καλως σας βρηκα.

Βαγγελης

ΠΑιδια εντελως ενημερωτικα η u20 ΔΕΝ παιζει αρχεια avi,mpeg κτλ απο την sd θυρα.Οσους και αν ρωτησα πριν την αγορασω δεν γνωριζαν....

ς φάσεις ενώ είναι κλειστή κάνει κάτι ‛κλακ’ ‛κλακ’ σαν να θέλει να ανοίξει (πάλι δαιμονισμένη τηλεόραση μου κάτσε :vroam:)

Το κάνει και εμένα αυτό και έλεγα μήπως έχει πρόβλημα αλλά αφού είμαστε πολλοί δεν ανησυχώ. :damnyou:

ΠΑιδια εντελως ενημερωτικα η u20 ΔΕΝ παιζει αρχεια avi,mpeg κτλ απο την sd θυρα.Οσους και αν ρωτησα πριν την αγορασω δεν γνωριζαν....

Δοκίμασα και εγώ χτες με ένα mkv (λέμε τώρα) και ένα ts (με mpeg4). Δεν αναγνώρισε κανένα από τα 2.

Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σήμερα πέτυχα μια εκπομπή στον Άλφα πριν τις ειδήσεις, που είχε τίτλους τέλους. Τους έβλεπα μια χαρά στην 9731, και είπα να τσεκάρω στην U20. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι οριακά διαβάζονταν, αλλά με δυσκολία: τα γράμματα κόλλαγαν μεταξύ τους. Μέχρι να ανάψει η U όμως τέλειωσε η εκπομπή και τα είδα κάπως βιαστικά. Ήταν σε ψηφιακή λήψη (δυστυχώς). Από ότι είδα όμως, μάλλον είναι καθημερινή εκπομπή, οπότε αύριο θα δω καλύτερα, και σε αναλογικό. Μπορείτε να δείτε και εσείς και να συγκρίνουμε εντυπώσεις... -bye-

Απ' ό,τι φαίνεται, οι αρχικές υποψίες μας πως η U20 δεν έχει Intelligent Frame Creation, μάλλον βγαίνουν αληθινές (το αυτοκόλλητο ήθελα να 'ξερα τί πήγαν και το κόλλησαν... :rifle: ).

Στην U10, με απενεργοποιημένο το IFC, βλέπω ακριβώς αυτό που περιγράφεις, Γιώργο.

Με ενεργοποιημένο το IFC, τα crawl φαίνονται καθαρά και ομαλά κινούμενα, χωρίς διπλοτυπίες και θολώματα (στο περίπου ένα λεπτό που διαρκούν, παρατήρησα 3-4 φορές ένα στιγμιαίο τρεμόπαιγμα γραμμής, σε μικρό τμήμα των crawl, ενώ προσωπικά, βλέπω και μηδαμινό phosphor trailing, στο δεύτερο κομμάτι, που είναι σε μαύρο πλαίσιο).