Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπον παιδια εγω πηγα και φορτωθηκα 3 u20 (λογω τιμης)εν γνωση μου φυσικα για το προβλημα που εχει. Το προβλημα ομως που αντιμετωπιζω ειναι το οτι πουθενα δεν μπορεσα να βρω πως θα ενεργοποιήσω τα 400hz,βρηκα μονο 50 και 100 hz γιαυτο αν ειναι φυσικα δυνατον αυτο που ζηταω ας μου πει παρακαλω καποιος πως θα ενεργοποιησω τα 400hz

ευχαριστω για την απαντηση
αλλα πανω στο κουτι της συσκευασιας γραφει το εξης
Intelligent Frame Creation Pro with 400Hz sub-field drive
και δεν ξερω τι ακριβως συμαινει αυτο στην πραξη

ευχαριστω για την απαντηση
αλλα πανω στο κουτι της συσκευασιας γραφει το εξης
Intelligent Frame Creation Pro with 400Hz sub-field drive
και δεν ξερω τι ακριβως συμαινει αυτο στην πραξη

Τίποτα. Είναι παραπλανητικά σήματα του μάρκετινγκ.
Ούτε IFC έχει, ούτε 400Hz. Αναφέρεται σε κάτι διαφορετικό, που δεν έχει σχέση με την ανανέωση του πάνελ σαν ολότητα.

@petasis
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες να εισαι παντα καλα

@vafias
Thanks for the welcome
The good thing is that as owner of three television sets, at least I hope I will have the opportunity to be president of the club

Παιδες ειμαι και εγω πλεον κατοχος της 42u20. Την παραλαμβανω αυριο....

Να ρωτησω με το Μενου της TV παιζει θεμα burn in? Δηλαδη μεχρι να βρω τα καναλια etc.

Στρωσιμο απο οτι διαβασα περιπου 200 ωρες και οι ρυθμισεις ενα κλακ κατω απο την μεση....Παιζει να δω τπτ ή για 200 ωρες θα στρωνεται ? :P

Bάλε την αντίθεση στο 30 και το aspect στη "Μεγέθυνση 1" και βλέπε κανονικά...

Ηρθε :D

εκανα scan τα καναλια τα mpeg4 της digea αλλα λεει no video εχω ομως ηχο κανονικα

στα specs λεει mpeg4/mpeg 2 τι παιζει ?:(

Καλησπέρα.
Νέος στην κοινότητα και από χθες κάτοχος μιας νέας ΤΧ-P42U20.
Αγορά από ΠΛΑΙΣΙΟ (web offer) στα 466 .
Ψάχνοντας πληροφορίες για το στρώσιμο της οθόνης έπεσα στο συγκεκριμένο νήμα και διάβασα για το πρόβλημα με το IFC pro.
Εγώ την τηλεόραση την έχω ακόμη στο κουτί της και περίμενα το Σαββατοκύριακο να το ανοίξω και να ασχοληθώ με την ησυχία μου.
Μήπως πιστεύεται ότι πρέπει αφού ακόμη δεν την άνοιξα, να ζητήσω από το ΠΛΑΙΣΙΟ αντικατάσταση με την αντίστοιχη της σειράς S όπως έχει ήδη πετύχει κάποιος ή να την κρατήσω;
Αλλα και πάλι αναρωτιέμαι, δεν θα δείχνει αυτή η τηλεόραση καλύτερα απο αυτή που έχω η οποία είναι (μη γελάσετε) μια Grundig 26άρα crt από το 1998;

Από την στιγμή ου γνωρίζεις το πρόβλημα, επέστρεψε την πίσω πριν την ανοίξεις. Η S20 είναι ακριβότερη τηλεόραση.

Σιγουρα αν δεν την ανοιξεις εισαι σε πλεονεκτικη θεση και κυριως απο πλαισιο που την αντικατεστησε στον αλλο συμφορουμιτη.Πιεσε τους ομως....
Οσο για το αν θα δειχνει καλυτερα εννοειται.........

@petasis
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες να εισαι παντα καλα

@vafias
Thanks for the welcome
The good thing is that as owner of three television sets, at least I hope I will have the opportunity to be president of the club
Not president but certainly chairman of the board.
Η τηλεοραση ειναι καλη ,απλουστατα φαγαμε το δολωμα..............

Εγώ για παράδειγμα θα ήθελα να ξέρω αν τελικά η τηλεόραση αυτή είναι καλή για τα 466 που πλήρωσα για να την αγοράσω και αν με αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω άλλη καλύτερη εφόσον από το ΠΛΑΙΣΙΟ την πάρουν πίσω και μου επιστρέψουν απλώς τα χρήματα και δεν την αλλάξουν με την S (χωρίς επιπλέον επιβάρυνση βέβαια) όπως θα ζητήσω.

Kαλυτερη δεν νομιζω σε αυτα τα λεφτα...

Εννοειται οτι γινεται αλλαγη στο πλαισιο αν δεν ανοιχτει....το λεει η αποδειξη σου μεχρι και 30 μερες απο την ημερομηνια εκδοσης της αποδειξης

Παιδια μολις τωρα παρατηρησα στον Alpha γιατι αυτο βλεπω τωρα η τηλεοραση κανει ορισμενα σπασιματα δηλαδη σαν καρε καρε....

Ειμαι αρχαριος παιδες σορρυ, δεν ξερω την ορολογια στα Αγγλικα

Παιδια μολις τωρα παρατηρησα στον Alpha γιατι αυτο βλεπω τωρα η τηλεοραση κανει ορισμενα σπασιματα δηλαδη σαν καρε καρε....

Ειμαι αρχαριος παιδες σορρυ, δεν ξερω την ορολογια στα Αγγλικα

Χωρίς να είμαι ειδικός, δες το και άυριο το ζήτημα, και τις επόμενες 3-4 μέρες αν σου κάνει το ίδιο και δεν στρώσει, προχωράς σε διαδικασία αλλαγής. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει "θέμα" και σε άλλον χρήστη σε αυτό. Οι πιο έμπειροι εδώ ας καταθέσουν αναλόγως επι του θέματος.