Λοιπόν πήρα την U20 42’’ λόγω μπάτζετ και επειδή δεν τα πάω καλά με το όνομα της LG.
Η μετάβαση από CRT ήταν πολύ καλή . Παρόλο που η απόσταση θέασης είναι από 2,6 έως 3,50 μέτρα δεν με κουράζει καθόλου και απεναντίας το χαίρεσαι με το παραπάνω .Αν και έχω απλά ματάκια J. HDMI , BLUERAY, ΑΠΛΟ DVD, XBOX360, Wii τα βρίσκω εξαιρετικά. Από απλό αναλογικό σήμα TV μέσω κεραίας δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος, τα ίδια κανάλια όμως μέσω NOVA δεν έχουν καμία σχέση και βλέπονται πολύ άνετα, θα έλεγα όπως όταν είχα την CRT. ( προφανώς το ίδιο θα ισχύει και όταν θα τα λαμβάνουμε πλέον όλα ψηφιακά και εμείς στην επαρχία ). Όσον αφορά την κίνηση δεν εντόπισα πουθενά πρόβλημα, (Θα μου πεις ότι θέλει και έμπειρο μάτι) Αυτό που παρατήρησα όμως, είναι , ότι κάποιες φορές υπάρχει ένα ελαφρύ θόλωμα σε όλη την επιφάνια της εικόνας. Η αλήθεια είναι ότι τα χρώματα όντως μέρα με την μέρα δείχνουν όλο και καλύτερα παρόλο που το στρώσιμο που τις κάνω δεν θα το έλεγα υποδειγματικό διότι δεν μπορώ να παρακολουθώ συνέχεια τα πιτσιρίκια και το τι χρήση της κάνουν. Γνώμη μου είναι ότι για τα χρήματα που κοστίζει τώρα (και αν δεν είσαι λιγάκι ψείρας) J είναι μια πολύ καλή αγορά. A… ; όσον αφορά το Περιβόητο IFC από περιέργεια και μόνο με αυτά που διάβασα μπήκα στον κόπο και έχω στείλει επιστολές στην Ελληνική και Γαλλική PANASONIC . Αναμένω έγγραφη απάντηση.
Αφου εχεις χ360 θα σου ελεγα να κατεβασεις και να παιξεις το καινουριο tomb raider στην u20 και εκει θα καταλαβεις το μεγαλο προβλημα με την κινηση...κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλη τηλεοραση.Καλες προβολες να εχεις.