Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν πήρα την U20 42’’ λόγω μπάτζετ και επειδή δεν τα πάω καλά με το όνομα της LG.
Η μετάβαση από CRT ήταν πολύ καλή . Παρόλο που η απόσταση θέασης είναι από 2,6 έως 3,50 μέτρα δεν με κουράζει καθόλου και απεναντίας το χαίρεσαι με το παραπάνω .Αν και έχω απλά ματάκια J. HDMI , BLUERAY, ΑΠΛΟ DVD, XBOX360, Wii τα βρίσκω εξαιρετικά. Από απλό αναλογικό σήμα TV μέσω κεραίας δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος, τα ίδια κανάλια όμως μέσω NOVA δεν έχουν καμία σχέση και βλέπονται πολύ άνετα, θα έλεγα όπως όταν είχα την CRT. ( προφανώς το ίδιο θα ισχύει και όταν θα τα λαμβάνουμε πλέον όλα ψηφιακά και εμείς στην επαρχία ). Όσον αφορά την κίνηση δεν εντόπισα πουθενά πρόβλημα, (Θα μου πεις ότι θέλει και έμπειρο μάτι) Αυτό που παρατήρησα όμως, είναι , ότι κάποιες φορές υπάρχει ένα ελαφρύ θόλωμα σε όλη την επιφάνια της εικόνας. Η αλήθεια είναι ότι τα χρώματα όντως μέρα με την μέρα δείχνουν όλο και καλύτερα παρόλο που το στρώσιμο που τις κάνω δεν θα το έλεγα υποδειγματικό διότι δεν μπορώ να παρακολουθώ συνέχεια τα πιτσιρίκια και το τι χρήση της κάνουν. Γνώμη μου είναι ότι για τα χρήματα που κοστίζει τώρα (και αν δεν είσαι λιγάκι ψείρας) J είναι μια πολύ καλή αγορά. A… ; όσον αφορά το Περιβόητο IFC από περιέργεια και μόνο με αυτά που διάβασα μπήκα στον κόπο και έχω στείλει επιστολές στην Ελληνική και Γαλλική PANASONIC . Αναμένω έγγραφη απάντηση.

Αφου εχεις χ360 θα σου ελεγα να κατεβασεις και να παιξεις το καινουριο tomb raider στην u20 και εκει θα καταλαβεις το μεγαλο προβλημα με την κινηση...κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλη τηλεοραση.Καλες προβολες να εχεις.

τα 400hz που εχει η u20 τι αφορουν? απο ότι ειδα έχει επιλογη μονο για 50hz και 100hz . Πότε βάζω τα μεν και πότε τα δε?

τα 400hz που εχει η u20 τι αφορουν? απο ότι ειδα έχει επιλογη μονο για 50hz και 100hz . Πότε βάζω τα μεν και πότε τα δε?

Η μονη διαφορα που θα δεις ειναι οτι στα 50 εχει ενα τρεμοπαιγμα η οθονη και στα 100 δεν εχει..εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει τιποτα αλλο..

Τα 50Hz δεν τα βάζεις ποτέ. Καλορίζικη η τηλεόραση!
Θα πρότεινα να μην ψάξεις να δεις τα προβλήματα, είναι καλύτερα να μείνεις με την ευχάριστη εντύπωση της νέας αγοράς. Και εμείς που τα είδαμε τι καταλάβαμε; :flipout:

ΝΑι οντως μην το ψειριζεις πολυ.ΚΑι στην τελικη για τα λεφτα της η τηλεοραση ειναι πολυ καλη.Ειδα προχθες υλικο σε 1080Ρ (avatar) και μου εφυγε η μασελα.

Η μονη διαφορα που θα δεις ειναι οτι στα 50 εχει ενα τρεμοπαιγμα η οθονη και στα 100 δεν εχει..εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει τιποτα αλλο..

Τα 50Hz δεν τα βάζεις ποτέ. Καλορίζικη η τηλεόραση!
Θα πρότεινα να μην ψάξεις να δεις τα προβλήματα, είναι καλύτερα να μείνεις με την ευχάριστη εντύπωση της νέας αγοράς. Και εμείς που τα είδαμε τι καταλάβαμε; :flipout:

Mήπως το IFC τελικά υπάρχει και δουλεύει μόνο στα 50Hz... :flipout: :p :flipout:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1277681&postcount=86

Κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν βαλω να παιξω απο το playstation 3 δεν μου εμφανιζει η τηλεοραση την επιλογη 50hz η 100 hz.....δεν υπαρχει καθολου σε κανενα Mode...συνδεδεμενο με hdmi!!Αντιθετα οταν εχω συνδεδεμενη την ΝΟΒΑ HD στην τηλεοραση παλι με Hdmi τα 50hz η 100zh εμφανιζονται!!!!!!!!:hmmmm2:

Καλημέρα,

Είμαι νέος ευτυχής κάτοχος U20 και νέο μέλος του AV CLUB.
Υπάρχει κάποια πρόταση για σχετικά οικονομική επιτοίχια βάση;

S 20! Παραλήφθηκε σήμερα από ΠΛΑΙΣΙΟ κατόπιν συνεννόησης με την INTERTECH σε αντικατάσταση της U20 διότι όπως τους ανέφερα η U20 δεν είχε το IFC όπως διαφήμιζε επάνω στο κουτί και στο αυτοκόλλητο.
Αρχικά να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την αντιμετώπιση από την INTERTECH, που μέσω ΠΛΑΙΣΙΟΥ αντικαταστάθηκε η προηγούμενη, με νέα, καλύτερης σειράς και χωρίς καμία επιβάρυνση μου.
Πρώτη εντύπωση μετά την τοποθέτηση και έναρξη λειτουργίας σε ρυθμίσεις στρωσίματος :
Καμία σχέση!!!! Π.Χ.
S20 Από το DVD με τους υπότιτλους διαβάζω καθαρά τις τρεις κάτω γραμμές και αν συγκεντρωθώ λόγο ταχύτητας βλέπω άνετα και την τέταρτη γραμμή απλά έχει ένα μικρό θόλωμα.
U20 Από το DVD με τους υπότιτλους διαβάζω καθαρά τις δύο κάτω γραμμές και αν συγκεντρωθώ βλέπω την Τρίτη με λίγη δυσκολία. Για την τέταρτη γραμμή δεν το συζητάμε.

Για να καταλαβω.......
Εκανες αυτο που ολοι εμεις λεμε εδω και καιρο??????
Αντικατεστησες την u20 με την s20?????
Nα υποθεσω οτι η δικη σου ηταν ολοκαινουργια?????
Αν οχι μπορουμε να το κανουμε και εμεις (να επικοινωνησουμε δηλαδη με την intertech kaiνα αντικαταστησουμε τις τηλεορασεις μας με την s20 (αν και γενικως δε βλεπω να υπαρχει διαθεσιμοτητα???

Χαίρομαι που τουλάχιστον ένας κατάφερε να απαλλαγεί από την U20... :flipout:
Σου την άλλαξαν με καινούργια;

Εγώ την αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ μέσω internet, απλά πήρα και μίλησα με την INTERTECH για το θέμα του IFC . Η απάντηση ήταν ότι τελικά η U20 ΔΕΝ έχει IFC. Τότε τους είπα ότι θέλω άμεση αντικατάσταση διότι εγώ άλλα είδα στην διαφήμιση της τηλεόρασης. (Αυτά τα έκανα βέβαια από την δεύτερη μέρα κιόλας που πήρα την U20 και η αντικατάσταση έγινε σε 2 εργάσιμες μιας και είμαι στην επαρχία) . Δεν γνωρίζω αν θα γινόταν κάτι αν τους έπαιρνα μετά από το δεκαπενθήμερο που έχουμε δικαίωμα σαν καταναλωτές για επιστροφή.
Αν είναι καινούργια ? Εγώ αυτό νομίζω. Δεν κατάφερα να μπω στο μενού για να δω αν έχει λειτουργήσει ώρες, αλλά με το που την άνοιξα ζήτησε γλώσσα και χώρα. Πωσ μπορώ να μπω στο μενού να αν έχει ώρες?

Last edited:
Εγώ την αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ μέσω internet, απλά πήρα και μίλησα με την INTERTECH για το θέμα του IFC . Η απάντηση ήταν ότι τελικά η U20 ΔΕΝ έχει IFC. Τότε τους είπα ότι θέλω άμεση αντικατάσταση διότι εγώ άλλα είδα στην διαφήμιση της τηλεόρασης. (Αυτά τα έκανα βέβαια από την δεύτερη μέρα κιόλας που πήρα την U20 και η αντικατάσταση έγινε σε 2 εργάσιμες μιας και είμαι στην επαρχία) . Δεν γνωρίζω αν θα γινόταν κάτι αν τους έπαιρνα μετά από το δεκαπενθήμερο που έχουμε δικαίωμα σαν καταναλωτές για επιστροφή.
Αν είναι καινούργια ? Εγώ αυτό νομίζω. Δεν κατάφερα να μπω στο μενού για να δω αν έχει λειτουργήσει ώρες, αλλά με το που την άνοιξα ζήτησε γλώσσα και χώρα. Πωσ μπορώ να μπω στο μενού να αν έχει ώρες?

Και δηλαδή την αλλαγή σου την έκανε το πλαίσιο; Τι χρηματική διαφορά πλήρωσες;

Σημερα ειδα στο φυλλαδιο του Saturn προσφορα για την 46U20.

Ομολογω οτι δεν ηξερα οτι βγαινει σε και 46". Νομιζα οτι εβγαινε σε 42" και 50" οπως η U10.

S20 Από το DVD με τους υπότιτλους διαβάζω καθαρά τις τρεις κάτω γραμμές και αν συγκεντρωθώ λόγο ταχύτητας βλέπω άνετα και την τέταρτη γραμμή απλά έχει ένα μικρό θόλωμα.

Eτσι ειναι και στην U10.