Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα.Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά καθώς από την προηγούμενη Παρασκευή που επικοινώνησα μαζί τους με ενημέρωσαν ότι η μητρική panasonic παραδέχεται μεν την έλλειψη IFC PRO αδυνατούν δε να πράξουν κάτι!! Όταν του ανέφερα ότι η αναγραφή IFC PRO πάνω στο κουτί συνιστά καραμπινάτη ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ θα έλεγα ότι ο τύπος με έγραφε κανονικά..Θα μας στοιχίσει ελάχιστα η συνέχεια του θέματος γιατί είμαστε αρκετοί και το όποιο κόστος μπορεί να μοιραστεί,αλλά η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ του ονόματός του θα είναι τέτοια έτσι ώστε στο μέλλον θα προσέχουν τις ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ τους.

Καλησπέρα παιδιά.Χρειάζομαι τα φώτα σας...Αγόρασα ένα καλώδιο DVI-->HDMI για να συνδέσω το pc μου με την 42U20.Ενώ την αναγνωρίζει κανονικά μου κόβει την εικόνα,σαν να είναι πολύ stretched, με αποτέλεσμα τα desktop icons που είναι αριστερά να μη φαίνονται ολόκληρα, η toolbar επίσης να μη φαίνεται ολόκληρη και όταν ανοίγω κάποιο παράθυρο να μη φαίνονται τα minimize-maximize buttons.Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ windows 7 ultimate 32 bit και nvidia 8800 gts σε διάταξη sli.Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ρίξε μία ματιά εδώ (posts #771 #772):

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1305679

Καλησπέρα.Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά καθώς από την προηγούμενη Παρασκευή που επικοινώνησα μαζί τους με ενημέρωσαν ότι η μητρική panasonic παραδέχεται μεν την έλλειψη IFC PRO αδυνατούν δε να πράξουν κάτι!! Όταν του ανέφερα ότι η αναγραφή IFC PRO πάνω στο κουτί συνιστά καραμπινάτη ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ θα έλεγα ότι ο τύπος με έγραφε κανονικά..Θα μας στοιχίσει ελάχιστα η συνέχεια του θέματος γιατί είμαστε αρκετοί και το όποιο κόστος μπορεί να μοιραστεί,αλλά η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ του ονόματός του θα είναι τέτοια έτσι ώστε στο μέλλον θα προσέχουν τις ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ τους.

Εμενα δε με εχουν ενημερωσει ακομη.Απο δευτερα επικοινωνω,.Εννοειται οτι θα κινηθουμε νομικα και θα το γνωστοποιησουμε παντου.Προσωπικα προτιθεμαι να στειλω γραμμα και στη μαμα panasonic στην Ιαπωνια να δω τι θα πουν.

Ούτε μαζί μου έχει επικοινωνήσει κάποιος... Έχω κρατήσει το όνομα του ανθρώπου με τον οποίο συνομίλησα και θα του κάνω ένα τηλ από Δευτέρα. Αν δεν υπάρξει κινητοποίση και δραστηριοποίηση όλων των κατόχων δε βλέπω να κάνουμε κάτι...

Και εγω εχω το ονομα του υπευθυνου.Απο δευτερα που θα επικοινωνησω αν δω οτι ετσι ειναι τα πραγματα(που ειναι) αρχικα θα κινηθω σε δυο αξονες.
1)Γραμμα στη μαμα εταιρεια κατεθειαν στην Ιαπωνια.
2)ενημερωση των φορα (ευρωπαικων και μη) για το τι εχει γινει.

μηπως να κανουμε ενα γραμμα στη μαμα Πανασονικ με τα ονοματα ολων μας απο κατω;

Εγω μεσα.Αναλαμβανω να το συνταξω (αν και τα αγγλικα μου ειναι κατω του μετριου).

Καλησπέρα.Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά καθώς από την προηγούμενη Παρασκευή που επικοινώνησα μαζί τους με ενημέρωσαν ότι η μητρική panasonic παραδέχεται μεν την έλλειψη IFC PRO αδυνατούν δε να πράξουν κάτι!!

Αυτή την παραδοχή γίνεται να την έχουμε και γραπτώς? Διαφορετικά δεν έχει νόημα να προχωρήσουμε σε τίποτα...

εγώ παιδιά επικοινώνησα χθες και μου είπαν ότι "έχουμε κρατήσει τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε εμείς."
Δεν μου είπαν τίποτα περι μη αναγνώρισης του προβλήματος όπως λέτε.

Πάντως κατ' αρχήν εγώ νομίζω ότι καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα thread δήλωσης ενδιαφέροντος για οποιαδήποτε νομική κίνηση ώστε να δούμε πόσοι είμαστε τελικά και τί μπορούμε να κάνουμε μόλις έχουμε στα χέρια μας μια γραπτή δήλωση.

Μα δεν είπε κανένας για μη αναγνώριση του συγκεκριμένου (έλλειψη IFC PRO) προβλήματος, το παραδέχονται μεν αλλά δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν καμία λύση είτε αυτή είναι τεχνική είτε μορφής αποζημίωσης εξαιτίας της παραπλάνησης των καταναλωτών.

Καλησπέρα παιδιά,αγόρασα κι εγώ την P42U20 και τη συνέδεσα με το παλιό μου desktop (έχει κάρτα γραφικών ATI Radeon 9600).Είχα κάποια προβλήματα μέχρι να την αναγνωρίσει στην αρχή-χρησιμοποιώ καλώδιο DVI-HDMI αλλά τελικά κατάφερα να μεταφέρω εικόνα του pc στην tv.Το πρόβλημα είναι πως μετά από μερικές ώρες έκανε κάποια restart και το microsoft error reporting είπε πως ίσως φταίνε οι drivers της κάρτας γραφικών.Κατέβασα τους νέους και πλέν δεν βλέπω καθόλου εικόνα στην tv παρά μόνο με την παλιά μου οθόνη CRT(με VGA καλώδιο).Φταίει η παλαιότητα της κάρτας γραφικών;;Με προβληματισε ότι στην αρχή όμως μετέφερε εικόνα(εκτός από το γεγονός ότι κόβει την εικόνα γύρω γύρω όπως προαναφέρθηκε στο thread).Σόρρυ αν το θέμα είναι λίγο τεχνικό για thread reviews!Ευχαριστώ

Μα δεν είπε κανένας για μη αναγνώριση του συγκεκριμένου (έλλειψη IFC PRO) προβλήματος, το παραδέχονται μεν αλλά δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν καμία λύση είτε αυτή είναι τεχνική είτε μορφής αποζημίωσης εξαιτίας της παραπλάνησης των καταναλωτών.

ΠΑιδια αν δεν εχουμε γραμμενη παραδοχη δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...

ΠΑιδια αν δεν εχουμε γραμμενη παραδοχη δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...

Δεν κατάλαβα τι εννοείς να έχουμε γραμμένο, αλλά για να κάνεις καταγγελία ότι το προϊόν δεν έχει κάτι που συμφωνήθηκε κατά την αγορά, αρκεί η δική σου μαρτυρία (δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω). Η πανασόνικ θα κληθεί να δείξει ότι έχει αυτό που λες εσύ ότι λείπει...

Καλημέρα σας.Ειμαι και εγω νεος κατοχος της περιβοητης p42u20e.Και εγω οταν διαβασα το forum σας δεν σας κρυβω οτι στενοχωρηθηκα πολυ.Ελπιζω να βγει μια ακρη στο θεμα.Μια ερωτηση.Γνωριζει καποιος τη σημαινει το e στο τελος?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σας.Ειμαι και εγω νεος κατοχος της περιβοητης p42u20e.Και εγω οταν διαβασα το forum σας δεν σας κρυβω οτι στενοχωρηθηκα πολυ.Ελπιζω να βγει μια ακρη στο θεμα.Μια ερωτηση.Γνωριζει καποιος τη σημαινει το e στο τελος?

Europe...

Καλώς ήλθες στο φόρουμ....-bye-