Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!!
νέο μοντέλο p42UT30 (3D)!!!
επιστροφές δέχονται?
έλεος!!!!!

Δεν καταργεί τη U η UT, απλά αποτελεί το βασικό 3D μοντέλο, κάτω από την ST (και έχει και IFC η UT :D )...

αν κρίνω από την 50άρα είναι ακριβότερη από την st. ποιος ο λόγος να την παρει κάποιος - για να έχει ένα κουτί με ifc.

Λογικά, η τιμή της θα διαμορφωθεί σε χαμηλότερα επίπεδα από της ST, αυτή είναι άλλωστε και η θέση της...

σωστό. πάντως την φέρνει για την ώρα συγκεκριμένη αλυσίδα όπως και την 42s30. σε 42ut30 δεν έχει τιμές στο skroutz. δεν ξέρω αν θα την φέρουν και άλλοι.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πραγματικό ή αυτοκόλλητο;; :flipout:

Αν είναι αυτοκόλλητο δεν τη θέλω.
τι ρυθμίσεις έχετε στην U30 για τηλεοπτικό και τι για ταινίες? (πληροφοριακά)

Δεν καταργεί τη U η UT, απλά αποτελεί το βασικό 3D μοντέλο, κάτω από την ST (και έχει και IFC η UT :D )...

Προφανώς. Το Τ στο τέλος, απλώς δηλώνει 3D. Συνεπώς έχουμε:

U < S < G < V (για 2D)
UT < ST < GT < VT (για 3D)

Η πρώτη σχέση ισχύει άλλωστε από πρόπερσι (σειρά 10).
Νομίζω ότι θα συνεχίσει να ισχύει και στο μέλλον, αφού έτσι η panny καλύπτει όλο το εύρος τιμών.

H 3D σε απλες 2D προβολες εχουν την ιδια ποιοτητα με τις απλες 2D σειρες?

ΠΧ U Με UT πως να συγκρινονται στο 2D?

H 3D σε απλες 2D προβολες εχουν την ιδια ποιοτητα με τις απλες 2D σειρες?

ΠΧ U Με UT πως να συγκρινονται στο 2D?

Δύσκολο ερώτημα να απαντηθεί. Εξαρτάται τι πάνελ φοράνε.

Λοιπον....απο καιρο τη ζαχαρωνα και σημερα με την ευκαιρια ενος mail απο το ''πλαισιο''' πηγα και την πηρα (TX-P50U30E)
Πρωτη εντυπωση...................απογοητευση.....
Για να μη σας κουραζω μετα απο καποιες ρυθμισεις καπως εφτιαξε..
Γνωμη μου:γωνια θεασης ΑΠΑΙΧΤΗ
Ιντσες πολυ καλες για το χωρο μου
Εικονα ετσι κι ετσι....δε ξερω γιατι και τι μου φταιει..
Ηχος πολυ ετσι κι ετσι..
Σε υλικο 720p δεν το φχαριστηθηκα οπως με μια SONY 40αρα που ειχα αμμεσως πιο πριν.........μια μικρη θωλουρα ..
Ερωτηση..εχει στο μενου μια μπαρα ασπρη που περναει προς τα δεξια...να την αφησω ολο το βραδυ να ''στρωσει'' σιγα σιγα??
Εχει ''κρυφο'' μενου?? κι αν ναι κερδιζω κατι??
Ευχαριστω πολυ και θα επενερθω με ερωτησεις

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ερωτηση..
1) εχει στο μενου μια μπαρα ασπρη που περναει προς τα δεξια...να την αφησω ολο το βραδυ να ''στρωσει'' σιγα σιγα??
2)Εχει ''κρυφο'' μενου?? κι αν ναι κερδιζω κατι??

1) Οτιδήποτε δεν περιέχει στατική εικόνα 'στρώνει' την τηλεόραση (και τηλεοπτικό με zoom 3 τα βράδια αρκεί), κατά τη γνώμη μου μην αγχώνεσαι με το στρώσιμο, βάλε την ρύθμιση cinema, το eco στο off και κάνε τη χρήση που θα έκανες και σε μια CRT (δεν χρειάζεται να την αφήνεις ανοιχτή τα βράδια για να μαζέψει γρήγορα ώρες) θα περάσουν 200 ώρες και θα στρώσει μόνη της, για περισσότερα διάβασε αυτό 'Γενικές πληροφορίες για το "στρώσιμο" των τηλεοράσεων Plasma...' και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

2) Υπάρχει SERVICE MENU ...... αλλά αν δεν ξέρεις τι να κάνεις μέσα σε αυτό καλύτερα να μην πειράξεις τίποτα, για να μην γίνει η τηλεόραση 'τούβλο'. Επίσης με οποιαδήποτε επέμβαση στο Service Menu η συσκευή τίθεται αυτόματα εκτός εγγύησης κατασκευαστή (ισχύει για όλες τους κατασκευαστές).

Last edited:
Ok...Σεβαστόν...
Κατι αλλο....καπου διαβασα οτι υποστηριζει DTS αλλα δε το βλεπω....ισχυει?
δε με πειραζει και τοσο γιατι το περναω απο ενισχυτη

Στο πλαισιο εχουν την 50U30 σε προσφορα, αν εισαι μελος με 679.

αν επρεπε να βαλω το ποστ αυτο σε αλλη κατηγορια (sorry)

Υπάρχουν καποιες με Ε στο τέλος και κάποιες χωρίς. Ποια η διαφορά τους? Μήπως αυτή με το Ε στο τέλος έχει τίποτε παραπάνω?