Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ε=Europe

To Ευρωπαικο μοντελο που πωλειται και στην Ελλαδα , επισης θα δεις B=Britain και F=France.

Και αυτες που δεν εχουν καθόλου γράμμα στο τέλος? Το ρώτησα και στην panasonic αυτό και δεν ξέρανε να μου απαντήσουν.

Last edited:
Μηπως απλως ξεχασε το καταστημα να βαλει το "Ε" στο τελος στην σελιδα του?

Πανω στην κουτα παντως σε ολες τις Panasonic υπαρχει το E κανονικα.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μηπως απλως ξεχασε το καταστημα να βαλει το "Ε" στο τελος στην σελιδα του?

Πανω στην κουτα παντως σε ολες τις Panasonic υπαρχει το E κανονικα.

Πιθανον να το θεωρούνε κάποια καταστήματα δεδομένο και ανευ σημασίας γιαυτό και δεν το αναφέρουν. Πάντως και στο επίσημο site (panasonic.gr ) το εχουν χωρις το Ε.

Χαιρετώ το forum ως νέος κάτοχος, εδώ και τρείς μέρες, μιας 42U30Ε.

Από εντυπώσεις τί να πω. Δεν είμαι και πολύ της τηλεόρασης (μέχρι τώρα βολευόμουνα με μια sony crt 21" ! ! !

Η εικόνα μου φαίνεται φανταστική και ειδιαίτερη εντύπωση μου κάνει η συνεχής βελτίωση που συνέχεια παρουσιάζει.

Στρώσιμο υπολογίζω για 100 ώρες περίπου και μετά κανονικά - παιχνίδια δεν παίζω.

Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι οτι δεν "βλέπει" την sd κάρτα με την οποία πήγα να κάνω το update.
Βάζω την κάρτα μόνο με το SDDL.SEC αρχείο και η τηλεόραση παίζει κανονικά χωρίς να μου ανοίγει το πάραθυρο του SD download.

Δοκίμασα και την κάρτα την φωτογραφικής μου, τίποτα μου γράφει οτι δεν υπάρχει κάρτα.

Τί μπορεί να φταίει ?

Χαιρετώ το forum ως νέος κάτοχος, εδώ και τρείς μέρες, μιας 42U30Ε.

Από εντυπώσεις τί να πω. Δεν είμαι και πολύ της τηλεόρασης (μέχρι τώρα βολευόμουνα με μια sony crt 21" ! ! !

Η εικόνα μου φαίνεται φανταστική και ειδιαίτερη εντύπωση μου κάνει η συνεχής βελτίωση που συνέχεια παρουσιάζει.

Στρώσιμο υπολογίζω για 100 ώρες περίπου και μετά κανονικά - παιχνίδια δεν παίζω.

Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι οτι δεν "βλέπει" την sd κάρτα με την οποία πήγα να κάνω το update.
Βάζω την κάρτα μόνο με το SDDL.SEC αρχείο και η τηλεόραση παίζει κανονικά χωρίς να μου ανοίγει το πάραθυρο του SD download.

Δοκίμασα και την κάρτα την φωτογραφικής μου, τίποτα μου γράφει οτι δεν υπάρχει κάρτα.

Τί μπορεί να φταίει ?

Με λίγο παίξιμο με διάφορες κάρτες (είχα μόνο microSD και χρησιμοποίησα αντάπτορα που μάλλον δημιούργησε το πρόβλημα) όλα εντάξη.

Έκανα και το τελευταίο update 2011 Ver. 1.016.

Ηθελα να ρωτησω,επιδη ακουμε αρκετα δορυφορικο ραδιοφωνο,σε τετοια περιπτωση εχει καποια ρυθμιση απενεργοποιησης της οθονης η τηλεοραση?

Ναι...

Μενού -> Εικόνα -> Προβολή οθόνης -> Όχι

Ευχαριστω για την απαντηση.Φανταζομαι οτι σε αυτη την κατασταση η καταναλωση θα ειναι πολυ χαμηλη.

Οπως και να εχει ομως την παρηγγειλα απο το Πλαισιο.Θα την εχω Παρασκευη και θα γραψω εντυπωσεις.

Οπως και να το κανουμε το να κοβεις την κολητηκη ταινια,να ανοιγεις το κουτι, να βγαζεις...... να βγαζεις.... απο μεσα και στην συνεχεια να μονταρεις,και μολις δεν καταλαβαινεις τι και πως γινετε να διαβαζεις το manual ειναι απο αυτα που μας δινουν χαρα.
Το Πλαισιο στην ωρα του μου παρεδωσε την Panasonic.
Και αφου εκανα ολα τα παραπανω την εβαλα να παιζει προ μιας ωρας.Εβαλα τις ρυθμισεις οπως τις θυμομουν απο προηγουμενα ποστ και παιδια μπορω να πω και εγω με την σειρα μου οπως και αλλοι.....ευχαριστω στα μελη που επιμενουν και συμβουλευουν ολους εμας για την αγορα μιας τηλεορασης να αγορασουμε PLASMA.
Δοκιμασα και το dvd στρωσίματος αν παιζει απο τον σκληρο του dreambox επαναλαμβανομενα και παιζει.Ετσι θα την αφησω μερικα βραδυα να περασουν φορτώνοντας ωρες.
Τωρα απομενει η αναβαθμηση της η οποια θα γινει αργα το βραδυ με την ησυχια μου.Να διαβασω πρωτα πως γινετε.
Αυτα για την ωρα και θα επανελθω.

satfoxy......... Owner of Panasonic U30. Καλορίζικη:award::award:

Οπως και να το κανουμε το να κοβεις την κολητηκη ταινια,να ανοιγεις το κουτι, να βγαζεις...... να βγαζεις.... απο μεσα και στην συνεχεια να μονταρεις,και μολις δεν καταλαβαινεις τι και πως γινετε να διαβαζεις το manual ειναι απο αυτα που μας δινουν χαρα.
Το Πλαισιο στην ωρα του μου παρεδωσε την Panasonic.
Και αφου εκανα ολα τα παραπανω την εβαλα να παιζει προ μιας ωρας.Εβαλα τις ρυθμισεις οπως τις θυμομουν απο προηγουμενα ποστ και παιδια μπορω να πω και εγω με την σειρα μου οπως και αλλοι.....ευχαριστω στα μελη που επιμενουν και συμβουλευουν ολους εμας για την αγορα μιας τηλεορασης να αγορασουμε PLASMA.
Δοκιμασα και το dvd στρωσίματος αν παιζει απο τον σκληρο του dreambox επαναλαμβανομενα και παιζει.Ετσι θα την αφησω μερικα βραδυα να περασουν φορτώνοντας ωρες.
Τωρα απομενει η αναβαθμηση της η οποια θα γινει αργα το βραδυ με την ησυχια μου.Να διαβασω πρωτα πως γινετε.
Αυτα για την ωρα και θα επανελθω.

satfoxy......... Owner of Panasonic U30. Καλορίζικη:award::award:

αυτή την εικόνα που βλέπεις τώρα που η τηλεόραση έχει 0 ωρες λειτουργίας είναι πολύ χειρότερη από αυτή που θα δείς μετα από 200 και 500 ώρες. σιγά σιγά η εικόνα της καθαρίζει.

satfoxy βλέπω nickname - dreambox βλέπω αν τις δώσεις δορυφορικό hd η τιβι θα απογειωθεί.

καλορίζικη και welcome το the club.

αυτή την εικόνα που βλέπεις τώρα που η τηλεόραση έχει 0 ωρες λειτουργίας είναι πολύ χειρότερη από αυτή που θα δείς μετα από 200 και 500 ώρες. σιγά σιγά η εικόνα της καθαρίζει.

satfoxy βλέπω nickname - dreambox βλέπω αν τις δώσεις δορυφορικό hd η τιβι θα απογειωθεί.

καλορίζικη και welcome το the club.

Καλα στα HD στον astra στο ZDF και arte ειναι το κατι αλλο.Αλλα ακομη ειναι νωρις μιας και ολες οι ρυθμισεις ειναι χαμηλα.

Εγω εχω dreambox HD 800 clone με εξοδο DVI τα ψηφιακά καναλια ειναι τελεια εικονα αλλα νομιζω ότι όταν βλεπω ποδοσφαιρο ( το οποιο με ενδιαφέρει περισσοτερο) στις γρηγορες εναλλαγες φασεων ή βαθιες μπαλιες κανει μια θολουρα. Δεν ξερω αν φταιει η τηλεοραση, οι ρυθμισεις, ο dreambox ή η απόσταση που ειμαι από την τηλεοραση (μικρή). Τα απλα καναλια μεσω dreambox καθολου καλα. Γυρω από τους παικτες εχει ενα σαν φωτοστεφανο.

Καλα στα HD στον astra στο ZDF και arte ειναι το κατι αλλο.Αλλα ακομη ειναι νωρις μιας και ολες οι ρυθμισεις ειναι χαμηλα.

Εγω εχω dreambox HD 800 clone με εξοδο DVI τα ψηφιακά καναλια ειναι τελεια εικονα αλλα νομιζω ότι όταν βλεπω ποδοσφαιρο ( το οποιο με ενδιαφέρει περισσοτερο) στις γρηγορες εναλλαγες φασεων ή βαθιες μπαλιες κανει μια θολουρα. Δεν ξερω αν φταιει η τηλεοραση, οι ρυθμισεις, ο dreambox ή η απόσταση που ειμαι από την τηλεοραση (μικρή). Τα απλα καναλια μεσω dreambox καθολου καλα. Γυρω από τους παικτες εχει ενα σαν φωτοστεφανο.

Στον dreambox εχεις επιλεξει dvi εξοδο?Η τελος παντον ειναι ενταξει οι ρυθμισεις του?Καπου εκει δεν εχεις κατι σωστα νομιζω.

Οκ και η αναβαθμιση.
Να αναφερω οτι σε δυο διαφορετικες mini sd με ανταπτορα σε sd που δοκιμασα δεν αναγνωριζονταν απο την τηλεοραση.
Οποτε χρειαστικε να παρω την κανονικη sd καρτα απο την φωτογραφικη μηχανη και με το που την εβαλα αμεσως προχωρισε κανονικα την διαδικασια της αναβαθμισης.

Ερωτηση...

Η παρατεταμενη χρηση τηλεθεασης του ζοομ 3 μπορει να εχει καμια παραενεργεια στην τηλεοραση?

Παρατηρησα οτι σε καναλια sd ηταν σαν τους κυρτους καθρεφτες.Δηλαδη κανονικα στο κεντρο και στα ακρα τραβουζε η εικονα.Στα hd ομως ολα εδειχναν καλα.Οποτε προχωρησα σε factory reset των ρυθμισεων της τηλεορασης αλλα το προβλημα παρεμενε.Το ειδα το ξαναειδα το μενου της τηλεορασης αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι δεν πηγαινε καλα.
Οποτε σκεφτηκα οτι ειναι θεμα του dreambox.Πηγα εκει και αλαξα στο a/v settings το mode σε 576p.Πριν το ειχα σε 1080p.Επεξα εκει λιγο και τελικα το ενοχλητικο προβλημα εξαφανίστηκε.
Θα ειχε βεβαια ενδιαφερων να διαβαζα τις δικες σας ρυθμισεις στον Dreambox.

Το σιγουρο ειναι οτι μετα το factory reset που γυρισε σε εντονα χρωματα η tv για λιγο φανηκε ολο το μεγαλειο της.Μιλαμε οτι ειναι τελεια.Δεν βλεπω την ωρα να τελειωσει ο χρονος στρωσίματος.

Και οσο για την θερμοκρασια της ...η προηγουμενη παλια πλασμα sony wega πρεπει να μου ανεβαζε ενα βαθμο στο σαλονι.Φανταζεστε η u30 ποσο ψυχρη μου φαινεται???

Παρατηρησα οτι σε καναλια sd ηταν σαν τους κυρτους καθρεφτες.Δηλαδη κανονικα στο κεντρο και στα ακρα τραβουζε η εικονα.

Aυτό το κάνει, όταν έχεις ως aspect το "Πλήρης κάλυψη οθόνης"... -bye-