Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την εχει με 680 ευρω(!!!) εδω στην Ισπανια την 50αρα αλλα μου κοστιζει να την φερω Ελλαδα κανα 80αρι.

Δεν αξιζει τον κοπο η διαφορα των χρηματων...

Μονο 80?? Πως θα την φερεις?

Με μεταφορκη θα την εφερνα μαζι με τα πραγματα μου. Μου κανουν καλυτερη τιμη γιατι θα φερω και αλλα 150 κιλα.

Αλλα δεν νομιζω να την φερω, θα την αγορασω απο Ελλαδα εκτος και αν βρω γνωστο και την φερω τσαμπα.

Τρομερη τιμη ειναι. Εδω εμενα μου ζητησανε καποτε 50ευρω για να μεταφερω ενα μηχανακι που μου χε μεινει στην αντιπροσωπια, 4 χλμ πιο κατω...

κανενας κατοχος να μας πει εντυπωσεις μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας
προοριζεται για σαλονι-επαρχεια με αναλογικο σημα(ε... θα παιζει κ καμμια ταινιουλα hd)
κυριως για θεαση ποδοσφαιρου κ λιγο gaming
το οτι δεν εχει το isf θα´χω προβλημα για ποδοσφαιρο,πολυς ο ντορος για την u20 για αυτο ρωταω(αν κ απ'οτι καταλαβα,περισσοτερο ειναι για την 'κοροιδια' στο οτι εγραφε οτι το´χε κ δεν το´χε)
αν καταλαβα καλα απο εδω μεσα παντα το isf στη g30 οι περισσοτεροι το εχουν στο off,so... γιατι να 'ανεβω' στη g30
αρα 50u30 ή 46g30(για 50 ξεφευγουμε πολυ)???

sorry ifc ηθελα να γραψω κ οχι isf(για το απο πανω post)
την εγραψα την μακακια... ο ασχετος:stupid:

Κ εγω στο off το εχω στην g30. Ομως συνολικα δεν νομιζω οτι μιλαμε για ομοιες(κατα τα αλλα) τηλεορασεις. Αν μπορεις να ανεβεις κατηγορια παρε την G. Αλλωστε μια τηλεοραση την παιρνεις για αρκετα χρονια, και κατ εμε (που το ιδιο θεμα με απασχολησε πολυ) αξιζει να δωσεις κατι παραπανω. Εκτος των αλλων και η εμφανιση ειναι συγκλονιστικα καλυτερη και η βαση περιστρεφομενη και οσον αφορα την εικονα φαινεται με την πρωτη ματια οτι δεν φορανε τα ιδια πανελ.

Έκανα σήμερα παραγγελία για την 42άρα. Την παραλαμβάνω τη Δευτέρα. Θα σας πω εντυπώσεις.
Ευχαριστώ τον Yperion για την πολύτιμη βοήθεια του.

Κατσε να δεις πρωτα πως παιζει η τηλεοραση και μετα με ευχαριστεις.

Παντως στο καταστημα ηταν αρκετα καλη (οσο μπορει να βγει συμπερασμα σε ενα καταστημα βεβαια).

Μα εγώ σε ευχαρίστησα για τη βοήθεια σου. Αυτό είναι ανεξάρτητο από το αν βγει καλή η τηλεόραση ή όχι.

Μεγαλώσαμε πια για να ρίχνουμε την ευθύνη σε άλλους για τις επιλογές μας...

Καλησπέρα
Μόλις έκλεισα ένα μήνα συνύπαρξης με την U30. Έχει τρέξει γύρω στις 450 ώρες και έχει στρωθεί κυρίως με τηλεοπτικό και δευτερευόντως με τα χρώματα του break in dvd. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, ειδικά το HD υλικό δείχνει τέλειο. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι από τις πρώτες ώρες έχει εμφανιστεί στην οθόνη προς τα δεξιά μια αμυδρά ορατή λευκή κάθετη μπάρα (φαίνεται όταν παίζουν τα χρώματα, κυρίως το λευκό. Σε κανονική θέαση δεν τη βλέπεις). Περί τίνος πρόκειται ρε παιδιά; IR, burn in, τίποτα από τα δύο; Φεύγει, και ναι πως;
Ευχαριστώ

Καλημέρα,

Την παρέλαβα προχθές, έχω ασχοληθεί ελάχιστα λόγω χρόνου. Πρώτη εντύπωση καλή, δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά απ' ότι κατάλαβα στην πορεία θα είναι καλύτερα. Σίγουρα θετικό το ότι θυμίζει στα χρώματα την 29" CRT που είχα και δε βλέπω πιξελιάσματα κτλ που βλέπω σε διάφορες LCD. Η φωτεινότητα είναι αρκετά χαμηλή στο "κανονικό" που είναι ρυθμισμένη αλλά κατάλαβα πως καλύτερα να μην την πειράξω για τις πρώτες ώρες, μιας και δεν προβλέπεται άλλου είδους στρώσιμο. Με δυσκολεύει λίγο το μενού και το remote, λόγω του ότι είμαι εξοικοιωμένος με τα μενού και remote της LG (λόγω δουλειάς).

Το μόνο μου θέμα είναι λίγο με το pc-in, αλλά πιθανολογώ πως φταίει το (παλιό) pc που έχω. Έχω την ATI Radeon 2400 AGP με έξοδο DVI. Έχω αντάπτορ DVI-HDMI και μέσω ενεργού HDMI Splitter δίνω σε προβολέα και στην εν λόγω TV. Δεν έχω κατορθώσει να δώσω 1080p (ο προβολέας είναι 720p και δίνω μια χαρά). Λαμβάνει σήμα 1080i για κάποιο λόγο και γενικά τα fonts δε διαβάζονται με τίποτα, οπότε με δυσκολεύει πολύ.

Επίσης θα προτιμούσα να έχω μια λίστα αγαπημένων καναλιών και από αναλογικά και από dvb-t μαζί, αλλά μάλλον είναι κάτι που γενικά δε γίνεται. Με ενοχλεί δηλαδή που για να βάλω nickelodeon ενώ βλέπω ΝΕΤ από ψηφιακά δεν αρκεί να πατήσω τον αριθμό του καναλιού...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία;
Αυτή είναι η μπάρα στην οποία αναφέρομαι

Attachments

• P1030044.jpg
    P1030044.jpg
    25.3 KB · Views: 240
Αν δεν είναι στο σήμα ή κάποια ανάκλαση αυτό που φαίνεται, δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο αυτό σε πλάσμα. Θα έλεγα να ρωτήσεις την πανασόνικ.
Και δεν χρειάζεται να αναφέρεις λεπτομέρειες περί στρωσίματος.

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν ειναι burn in , μαλλον για καποιο κατασκευαστικο ελάττωμα του πανελ μου φαινεται.

Στην θεση σου θα ζητουσα καινουργια τηλεοραση.

Παιδιά, μιλάω για την υπόλευκη καθετη μπαρα που φαίνεται προς τα δεξιά σαν λεκές πάνω στην οθόνη. Η κόκκινη κουκίδα αριστερα ειναι αντανάκλαση. Για να το ξεκαθαρίσω.

Για αυτήν λέμε και εμείς...

Επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς, μην το καθυστερείς...

Καλησπέρα σε όλους
Μόλις παρήγγειλα την p42u30 από plaisio.
Την τρίτη θα την έχω!
Μία συμβουλή....Κάντε παζάρια!!!!Πέτυχα -100!!!!!!!ναι!ναι!
Yperion ευχαριστώ για τις συμβουλές σου,είσαι άψογος!!!
εκτός από τις πρώτες 200 ώρες να προσέξω κάτι άλλο?
προτεινόμενες ρυθμίσεις υπάρχουν?
υπάρχει κάποια αναβάθμιση που πρέπει να κάνω?
περιμένω συμβουλές
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: