Καλημέρα,
Την παρέλαβα προχθές, έχω ασχοληθεί ελάχιστα λόγω χρόνου. Πρώτη εντύπωση καλή, δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά απ' ότι κατάλαβα στην πορεία θα είναι καλύτερα. Σίγουρα θετικό το ότι θυμίζει στα χρώματα την 29" CRT που είχα και δε βλέπω πιξελιάσματα κτλ που βλέπω σε διάφορες LCD. Η φωτεινότητα είναι αρκετά χαμηλή στο "κανονικό" που είναι ρυθμισμένη αλλά κατάλαβα πως καλύτερα να μην την πειράξω για τις πρώτες ώρες, μιας και δεν προβλέπεται άλλου είδους στρώσιμο. Με δυσκολεύει λίγο το μενού και το remote, λόγω του ότι είμαι εξοικοιωμένος με τα μενού και remote της LG (λόγω δουλειάς).
Το μόνο μου θέμα είναι λίγο με το pc-in, αλλά πιθανολογώ πως φταίει το (παλιό) pc που έχω. Έχω την ATI Radeon 2400 AGP με έξοδο DVI. Έχω αντάπτορ DVI-HDMI και μέσω ενεργού HDMI Splitter δίνω σε προβολέα και στην εν λόγω TV. Δεν έχω κατορθώσει να δώσω 1080p (ο προβολέας είναι 720p και δίνω μια χαρά). Λαμβάνει σήμα 1080i για κάποιο λόγο και γενικά τα fonts δε διαβάζονται με τίποτα, οπότε με δυσκολεύει πολύ.
Επίσης θα προτιμούσα να έχω μια λίστα αγαπημένων καναλιών και από αναλογικά και από dvb-t μαζί, αλλά μάλλον είναι κάτι που γενικά δε γίνεται. Με ενοχλεί δηλαδή που για να βάλω nickelodeon ενώ βλέπω ΝΕΤ από ψηφιακά δεν αρκεί να πατήσω τον αριθμό του καναλιού...