Εγώ πάντως, πάλι δεν βλέπω καμία σχέση...
Φέτος η U30 πωλείται για αυτό που πραγματικά είναι. Μια τηλεόραση με απλό διπλασιασμό καρέ.
Νομικά δεν έχει καμία σχέση, σωστά.
Πιστεύω όμως ότι προσωπικά δεν θα εμπλεκόμουν σε αυτόν τον κυκεώνα εάν ήμουν ευχαριστημένος με την απόδοση της τν μου, ακόμη και εάν είχα εξαπατηθεί με τον τρόπο που εξαπατηθήκατε εσείς από την Πανασόνικ.
Αυτο που πραγματικά εκλαμβάνω από την αντίδρασή σας , είναι ότι η U20 "ήταν" μια μάλλον κακή τηλεόραση, ακόμη και σε value for money. Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω η U30 δεν φαίνεται να έχει βελτιωθεί. Δεν την έχω δει βέβαια με τα μάτια μου για να έχω πραγματική άποψη.
Παιδιά με τους υπότιτλους τι γίνεται στην περίοδο του στρωσίματος; Υπάρχει κανένα θέμα παρόμοιο με τα λογότυπα των καναλιών;
Την αντίθεση την έχω ακόμα πιο χαμηλά. Γενικώς τα έχω ρυθμίσει όλα πολύ-πολύ χαμηλά. Εντάξει δεν έκανα;
Καλά κάνεις αν και δεν είναι απαραίτητο να έχεις τόσο "Σπαρτιάτικες" ρυθμίσεις. Έτσι κι αλλιώς αφού το θέμα plasma και burn in είναι μύθος τελικά (προσωπική εμπειρία), αν είναι να πάθεις Burn in δυστυχώς θα το πάθεις ότι και να κάνεις.
Στο απεύχομαι με όλη μου την καρδιά βέβαια!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.