Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μερικές φορές ο διάολος.......
Την είδα σήμερα για πρώτη φορά να παίζει στην Ηλεκτρονική bluray υλικό με πάρα πολύ φως και δίπλα στα τζάμια του καταστήματος (έμπαινε ήλιος) και έπαθα μια στεναχώρια.....έχει τρελή αντανάκλαση!!! Μετά βέβαια σκέφτηκα ότι εγώ βλέπω tv πάντα σε χαμηλό φωτισμό και το ξανασκέφτομαι (μήπως ήταν η ιδέα μου οι αντανακλάσεις?).η εικόνα καλή μου φάνηκε αλλά με τόσο φως θα πω ψέματα.Ο πωλητής από την άλλη προσπαθούσε να με πείσει ότι έχει flickering και πρέπει να πάρω μια lcd philips :bigcry: (είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...) . με τόσο φως δεν μπορούσα να δω τίποτα άλλο εκτός από την μούρη μου,αυτός που το είδε το flickering ?
τα φώτα σας βρε Γαλάτες!!!!!!!!! να την ακυρώσω την παραγγελία ή επιτέλους να πάρω μια tv να τελειώνω γιατί πολύ το ζαλίζω?

Ας πουν τα αλλα μελη που την εχουν αγορασει.

Εγω παντως με την U10 δεν εχω μεγαλυτερο προβλημα ανακλασεων απο οτι ειχα και με την παλια μου Sony LCD που ειχε ημιανακλαστικη επιφανεια παροτι υπαρχουν αρκετα παραθυρα. Ειναι βεβαια και σκουρες οι κουρτινες και βοηθανε.

Γιατί, άμα ήταν σε αυτή τη θέση μία lcd και έπεφτε ο ήλιος πάνω της θα μπορούσες να δεις εικόνα;
Δεν θα έβλεπες βέβαια τον εαυτό σου αλλά η οθόνη θα φαινόταν ξεθωριασμένη.

Βάλτε και μένα στους κατόχους για μια 50"!
Σαν ταινιάκιας που είμαι η αλλαγή από HD Ready 32" LG σε αυτήν έιναι χαόδης!
Νιώθω πλέον στο σαλόνι σαν να είμαι σε σινεμά!
Το μόνο που μου λείπει τώρα ειναι ένα καλό σετάκι ηχείων

Yperion να διαβάσω τα post των U10 & U20 για ρυθμίσεις και tips που μπορώ να χρησιμοποιήσω στην U30 ή είναι εντελώς διαφορετικές τηλεοράσεις?
τελικά έχει βγει κανένα review?

οπότε ξεκινάμε από το μηδέν και πάμε ψάχνοντας.
θα δω τώρα και τις δυνατότητες το egreat s7a

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ που είναι αναρτημένες στη αρχή δεν υπάρχουν πλέον και δεν έχω καταφέρει να βρω κάπου αλλού.έχει κανείς καμιά ιδέα?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους
Μόλις παρήγγειλα την p42u30 από plaisio.
Την τρίτη θα την έχω!
Μία συμβουλή....Κάντε παζάρια!!!!Πέτυχα -100!!!!!!!ναι!ναι!
Yperion ευχαριστώ για τις συμβουλές σου,είσαι άψογος!!!
εκτός από τις πρώτες 200 ώρες να προσέξω κάτι άλλο?
προτεινόμενες ρυθμίσεις υπάρχουν?
υπάρχει κάποια αναβάθμιση που πρέπει να κάνω?
περιμένω συμβουλές
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Πως παζαρεψες το Πλαισιο? Τα μεγαλα καταστηματα συνηθως σου λενε, τοσο την εχουμε αν δεν σας κανει ευχαριστουμε που καλεσατε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πως παζαρεψες το Πλαισιο? Τα μεγαλα καταστηματα συνηθως σου λενε, τοσο την εχουμε αν δεν σας κανει ευχαριστουμε που καλεσατε...

τους πήρα για την ψεύτικη προσφορά που είχαν βγάλει για την 42g20 στα 589 και αφού μου είπαν ότι δεν την έχουν διαθέσιμη μου είπαν ότι έχουν την 42υ30 στα 599 .Τους είπα ότι είναι ακριβά και ότι την βρίσκω στα 550 .μου έκαναν προσφορά επιτόπου 549 και όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκα αλλά θα τους έστελνα τα λεφτά την επόμενη ημέρα.την άλλη μέρα το πρωί, σκεφτόμενος ότι έχουν δυνατότητα να κατέβουν κι άλλο, πήρα τηλ να ακυρώσω την παραγγελία με την δικαιολογία ότι τοπικό μαγαζί θα την φέρει από βδομάδα στα 500 και μου έκαναν αντιπροσφορά 499 με δωρεάν τα μεταφορικά. Αν δεις σήμερα έχουν κατεβάσει ήδη την τιμή τους στα 529 (άρα είχα δίκιο).υπολογίζω πάντως ότι μέχρι τον ιούλιο θα έχει πεσει η τιμή της στα 450 -460 .εγώ σε αυτή την τιμή είμαι αρκετά ευχαριστημένος.ελπίζω να με ικανοποιήσει το ίδιο και η 42u30.
πρόσεξε....έκανα το ίδιο και για την 42g30 και κατέβηκαν μόνο 10 !οπότε καταλαβαίνεις ότι το παζάρι παίζει σε μόνο όταν υπάρχει δυνατότητα.
Αύριο παραλαμβάνω και σύντομα θα έχω εντυπώσεις για την πρώτη μου "λεπτή & μεγάλη" τηλεόραση.Μέχρι τώρα έχω 3 crt, 14"-21"-28".
Τα λέμε σύντομα
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Ναι προφανως αυτο γινεται οταν καιγονται να διακινησουν συγκεκριμενα κομματια. Οταν ενα κομματι φευγει ευκολα και δεν τους μενουν και πολλα δεν θα το συζητησουν καν για προσφορες. Παντως καλα τους εκανες, και μεγεια σου :)

ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

εύκολη στην συναρμολόγηση αλλά μην κάνετε το λάθος να την συναρμολογήσετε μόνοι σας.Είναι πολύ βαριά!
και μόλις την έστησα έπαθα σοκ!είναι τεράστια!!!(1η εντύπωση) Η γυναίκα μου απλά τρομοκρατήθηκε και πήγε να με πετάξει έξω -bye-
Από εικόνα...
το τηλεοπτικό είναι ψιλοχάλια, η εικόνα άνευρη και λίγο θολή,μουντά και θαμπά χρώματα σκούρο άσπρο (αλλά μαύρο μαύρο) , μια εικόνα ξεβγαλμένη......ρε γαμώτο έχετε σε όλα δίκιο!!!Και φυσικά χαίρομαι γιατί ´ξερω τι να περιμένω.........
Αντανακλάσεις. Κλειστή είναι σχεδόν σαν καθρέφτης. Ανοικτή και ημέρα σε χώρο με πολύ φώς ενοχλεί λίγο. Βράδυ χωρίς φώς δεν αντιλαμβάνεσαι τίποτα (ούτως η άλλως πάντα βλέπω σε συσκότιση ειδικά όταν η ταινία είναι καλή.σε σύγκριση με την crt δεν υπάρχει διαφορά, μόνο αλλάζει το μέγεθος.)
οπότε όλα καλά.
Η ρύθμιση τον καναλιών έγινε στο αυτόματο και μετά τα τοποθέτησα όπως ήθελα, γρήγορα και απλά.Κάποια κανάλια εμφανίζουν είδωλα.τσέκαρα όμως και την crt και τελικά φταίει η κεραία....(πάλι όλα καλά)
flickering ...έχει λίγο αλλά πρέπει να το προσέξεις για να το δεις. η γυναίκα μου δεν κατάλαβε κάτι πάντως.
και τώρα χαμήλωμα όλες τις ρυθμίσεις + ζουμ 1 και την αφήνω να παίξει για κανά δυο ώρες και με πιάνει μια φαγούρα για περαιτέρω δοκιμή....
βάζω μία ταινία σε κινούμενα σχέδια στα 720p , επαναφέρω τις ρυθμίσεις και βάζω cinema mode και :party::party: :party: ..............................................................................................................μετά ξύπνησα, μάλλον λιποθύμησα από το σοκ !
Η εικόνα απλά τα σπάει σαν να είναι led (βρε λες).Είναι τρομακτικά υπέροχη!!!
Η μαύρη η γυναίκα μου (αφού κατάφερε να μαζέψει τα σαγόνια της που είχαν κρεμάσει), ψέλλισε ...."είναι σαν κινηματογράφος......"
ohhhh yessssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yperion υποκλίνομαι και σε ευχαριστώ για την βοήθεια! :adore: :adore: :adore: :adore: :adore: :adore:

Μέσα στις ρυθμίσεις έχει 50hz kai 100hz.Στα 50 στο τηλεοπτικό εμφανίζει έντονο flickering. το άφησα στα 100 ( δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα των 50hz)
Έχει "Περιστροφή pixels" να παίζει αυτόματα για την αποφυγή του image retention (καινούρια κόλπα?) και κυλιόμενη μπάρα για την ίδια δουλειά
Εχει και P-NR για την μείωση του θορύβου της εικόνας (την κάνει πιο smooth)
Θα κρατήσω χαμηλές ρυθμίσεις για τις πρώτες 100 ώρες και θα επανέλθω για νεότερες εξελίξεις (αν και τις ξέρω ήδη)
ΑΑΑΑ πήγα μετά στον πατζανάκη μου που έχει samsung lcd και κατάλαβα αμέσως την διαφορά στην εικόνα.Έχετε δίκιο ότι οι plasma υπερτερούν (και συγκρίνω με την δικιά μου που είναι άστρωτη......)
Ο ήχος να ξέρετε είναι πολύ καλός με καλό μπάσο.
αυτά προς ώρας
ρωτήστε με ότι θέλετε
σύντομα κι άλλες εντυπώσεις

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι πολυ νωρις για εντυπωσεις. Στην C3 που αγορασα προσφατα με 100 ωρες και βαλε και δεν εχει στρωσει ακομη.

Μετα τις 200 ωρες θα δεις αλλη εικονα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι πολυ νωρις για εντυπωσεις. Στην C3 που αγορασα προσφατα με 100 ωρες και βαλε και δεν εχει στρωσει ακομη.

Μετα τις 200 ωρες θα δεις αλλη εικονα.

Τότε να δεις λιποθυμίες :)

Βάλτε κι εμένα στους κατόχους!
Μην ξεχνιόμαστε....
Yperion για αναβάθμιση που να κοιτάξω

Έχω συνδέσει το media player με hdmi. Όταν από το MP αλλάξω σε τηλεοπτικό και μετά ξαναγυρίσω στο ΜΡ δεν έχω εικόνα καθόλου (μαύρη) και πρέπει να επανεκκινήσω το ΜΡ ή να βγάλω και να ξαναβάλω το HDMI για να αποκτήσω εικόνα. Η u30 δείχνει ότι είναι σε HDMI αλλά δεν λαμβάνει σήμα.Τι φταίει?