Δεν το έκανα έτσι, έκανα όμως και τις δυο κεφαλές το ίδιο.
Ήθελα και εγώ να ρωτήσω γιατί την περιμένω την επόμενη εβδομάδα, υπάρχει κάποια λίστα με προβλήματα και επεξήγηση για το κάθε ένα, που μπορεί να τύχουν σε ένα πάνελ plasma?
Όπως τα DSE, banding και άλλα προβληματάκια που τυχών πολλοί αρχάριοι σαν και εμένα δεν τα ξέρουν?
Έτοιμο δεν υπάρχει περίπτωση γιατί περνάει μέσα απο τοίχο. Το καλώδιο καταλήγει σε switch. Έχω φτιάξει πολλές φορές καλώδιο και το μόνο που κοιτάζω είναι να μπαίνουν και στις δυο κεφαλές με την ίδια σειρά. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να υπολειτουργεί το καλώδιο; Νόμιζα πως ή θα παίζει κανονικά ή δε θα παίζει καθόλου.
Ρε παιδες, μην τρελαινεστε με τα πανελ των τηλεορασεων σας!!! Απολαυστε τες οσο μπορειτε και μην τρελενεστε!!!
Γιατι να ψαξετε να βρειτε κατι με το ζορι, το οποιο μπορει και να μην παρατηρησετε ποτε??? Γιατι θελετε να ξενερωσετε με το ζορι δηλαδη???
Απολαυστε την υπεροχη εικονα των plasma.... Που να αγοραζατε καμια lcd με τα clouding, light bleeding και αλλα ποσα εμφανεστατα ελλατωματα με την πρωτη ματια!
Εχετε δίκιο. Αλλά επειδή δεν είχα (είχαμε απ´ ότι βλέπω και από άλλους φίλους) plasma προηγουμένως είμαστε λίγο αγχωμένοι.
Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί 1000 φορές αλλά, πως βλέπουμε ρε παιδιά τις ώρες λειτουργίας;;;;;;
Ευχαριστώ.
Εχετε δίκιο. Αλλά επειδή δεν είχα (είχαμε απ´ ότι βλέπω και από άλλους φίλους) plasma προηγουμένως είμαστε λίγο αγχωμένοι.
Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί 1000 φορές αλλά, πως βλέπουμε ρε παιδιά τις ώρες λειτουργίας;;;;;;
Ευχαριστώ.
Ρε παιδες, μην τρελαινεστε με τα πανελ των τηλεορασεων σας!!! Απολαυστε τες οσο μπορειτε και μην τρελενεστε!!!
Γιατι να ψαξετε να βρειτε κατι με το ζορι, το οποιο μπορει και να μην παρατηρησετε ποτε??? Γιατι θελετε να ξενερωσετε με το ζορι δηλαδη???
Απολαυστε την υπεροχη εικονα των plasma.... Που να αγοραζατε καμια lcd με τα clouding, light bleeding και αλλα ποσα εμφανεστατα ελλατωματα με την πρωτη ματια!
Χμμμμ....
Αρχίζω να φοβάμαι ότι η τιμή σκότωμα οφείλεται σε ελαττωματική παρτίδα.....
...
Είναι π.χ. σαν να δίνεις λεφτά να πάρεις ένα αυτοκίνητο, και αντί το μοτέρ του να βγάζει 120 άλογα, βγάζει 100.
Δηλαδή να πούμε "Έεεελα μωρέ ποιός τα χέζει τα άλογα, ας το απολαύσουμε" ?
Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω με προϊόντα που τουλάχιστον για εμένα, έχουν κάποιο κόστος όχι μικρό.
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.