Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εφόσον καλύπτεται με εκ νέου εγγύηση , φτίaξιμο , αλλιώς αν δεν σε νοιάζει το 3d lg50pa5500

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν το έκανα έτσι, έκανα όμως και τις δυο κεφαλές το ίδιο.

Το πιθανότερο είναι πως δεν έγινε όπως έπρεπε το καλώδιο.
Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα έτοιμο RJ 45, θα είναι έτσι ή έτσι και στα δύο άκρα.
Αυτό είναι καλώδιο για απευθείας σύνδεση δύο συσκευών, δεν κάνει για το ρούτερ.

Επίσης να σιγουρευτείς πως δεν σύνδεσες το καλώδιο στο βύσμα δίπλα στο USB του ρούτερ, αυτό είναι για το ΟΤΕ TV.

Αν θυμάσαι πως να ξαναβάλεις password κλπ. κάνε ένα reset το ρούτερ σου για να είσαι σίγουρος και άστο να δώσει διευθύνσεις μόνο του.
Όπως σου είχα γράψει και προχθές, το Gateway και DNS στη τηλεόραση θα έχουν την ίδια διεύθυνση του ρούτερ σαν συσκευή, που για το δικό σου είναι 192.168.1.1

http://oteshop.ote.gr/storefront/te.../gr/home/exomplismos/ZTE/Entypo_ZTEH108NS.pdf

Ήθελα και εγώ να ρωτήσω γιατί την περιμένω την επόμενη εβδομάδα, υπάρχει κάποια λίστα με προβλήματα και επεξήγηση για το κάθε ένα, που μπορεί να τύχουν σε ένα πάνελ plasma?

Όπως τα DSE, banding και άλλα προβληματάκια που τυχών πολλοί αρχάριοι σαν και εμένα δεν τα ξέρουν?

Έτοιμο δεν υπάρχει περίπτωση γιατί περνάει μέσα απο τοίχο. Το καλώδιο καταλήγει σε switch. Έχω φτιάξει πολλές φορές καλώδιο και το μόνο που κοιτάζω είναι να μπαίνουν και στις δυο κεφαλές με την ίδια σειρά. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να υπολειτουργεί το καλώδιο; Νόμιζα πως ή θα παίζει κανονικά ή δε θα παίζει καθόλου.

Ήθελα και εγώ να ρωτήσω γιατί την περιμένω την επόμενη εβδομάδα, υπάρχει κάποια λίστα με προβλήματα και επεξήγηση για το κάθε ένα, που μπορεί να τύχουν σε ένα πάνελ plasma?

Όπως τα DSE, banding και άλλα προβληματάκια που τυχών πολλοί αρχάριοι σαν και εμένα δεν τα ξέρουν?

Ρε παιδες, μην τρελαινεστε με τα πανελ των τηλεορασεων σας!!! Απολαυστε τες οσο μπορειτε και μην τρελενεστε!!!
Γιατι να ψαξετε να βρειτε κατι με το ζορι, το οποιο μπορει και να μην παρατηρησετε ποτε??? Γιατι θελετε να ξενερωσετε με το ζορι δηλαδη???
Απολαυστε την υπεροχη εικονα των plasma.... Που να αγοραζατε καμια lcd με τα clouding, light bleeding και αλλα ποσα εμφανεστατα ελλατωματα με την πρωτη ματια!

Έτοιμο δεν υπάρχει περίπτωση γιατί περνάει μέσα απο τοίχο. Το καλώδιο καταλήγει σε switch. Έχω φτιάξει πολλές φορές καλώδιο και το μόνο που κοιτάζω είναι να μπαίνουν και στις δυο κεφαλές με την ίδια σειρά. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να υπολειτουργεί το καλώδιο; Νόμιζα πως ή θα παίζει κανονικά ή δε θα παίζει καθόλου.

Έχεις δομημένη καλωδίωση; Επειδή λες για switch. Πάρε από την αρχή όλο το κύκλωμά σου και δες που είναι το λάθος. Αν συνδέσεις υπολογιστή στο άκρο αντί για τη τηλεόραση βλέπεις ίντερνετ κανονικά; Βλέπεις πως υπάρχουν κάποιοι κρίκοι στην αλυσίδα που πρέπει να ελέγξεις...

Και για να τα αποκλείσουμε όλα, αν θες εδώ είδα λένε για καινούριο firmware στο ρούτερ σου:
http://www.adslgr.com/forum/threads/672321-ZTE-ZXHN-H108NS?p=4866310#post4866310

Last edited:
Ρε παιδες, μην τρελαινεστε με τα πανελ των τηλεορασεων σας!!! Απολαυστε τες οσο μπορειτε και μην τρελενεστε!!!
Γιατι να ψαξετε να βρειτε κατι με το ζορι, το οποιο μπορει και να μην παρατηρησετε ποτε??? Γιατι θελετε να ξενερωσετε με το ζορι δηλαδη???
Απολαυστε την υπεροχη εικονα των plasma.... Που να αγοραζατε καμια lcd με τα clouding, light bleeding και αλλα ποσα εμφανεστατα ελλατωματα με την πρωτη ματια!

Αντε, να τα λεει και κανας αλλος, γιατι εμενα δεν με ακουνε τα παλιοπαιδα:grandpa:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχετε δίκιο. Αλλά επειδή δεν είχα (είχαμε απ´ ότι βλέπω και από άλλους φίλους) plasma προηγουμένως είμαστε λίγο αγχωμένοι.

Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί 1000 φορές αλλά, πως βλέπουμε ρε παιδιά τις ώρες λειτουργίας;;;;;;

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχετε δίκιο. Αλλά επειδή δεν είχα (είχαμε απ´ ότι βλέπω και από άλλους φίλους) plasma προηγουμένως είμαστε λίγο αγχωμένοι.

Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί 1000 φορές αλλά, πως βλέπουμε ρε παιδιά τις ώρες λειτουργίας;;;;;;

Ευχαριστώ.

Διαβαζουμε το νημα προς τα πισω και σε 1-2 σελιδες βρισκουμε το λινκ:flipout:

Ευχαριστώ.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Eντυπώσεις-Σχόλια/page31?p=840916#post840916

εκεί που λέει για να δούμε τις ώρες πατάμε 2 στο τηλεκοντρόλ έχω την εντύπωση ότι θέλει 2 φορές το 2. έχουν προσθέσει μια καρτέλα ακόμα. Πάτα 2 και αν δεν εμφανιστεί το srv - tool ξαναπάτα 2.

Έχετε δίκιο ρε guys, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι ο καθένας στην αρχή το κάνει, ειδικά εάν έχει λόξα με την ποιότητα της εικόνας.

Όχι που θα το κάνω και εγώ σαν κάτι συγγενείς μου που παινευονται για την 42άρα LG LED με 3D που έκανε και 800+ και δεν ξέρουν καν πως να σετάρουν έστω λίγο τις βασικές ρυθμίσεις για να δείξει ωραίο το πανελάκι που μου το 'χουνε σαν ξεπλυμένο..
Και λέγοντας τους πως κοιτάζω για πλάσμα εγώ, να λένε μήπως να μην έπαιρνα πλάσμα επειδή είναι παλιά τεχνολογία...

Ντάξει το υπερβολικό ψύρισμα μπορεί να είναι κακό, αλλά άμα πάρω στα χέρια μου προβληματικό από την μαμά εταιρία πάνελ θα ήθελα να το ξέρω από την αρχή, διότι εάν το πάρω πρέφα μετά από καιρό, δεν θα έχω καν τη δυνατότητα αλλαγής.
Απλά λόγω απειρίας μου ζητάω more info.

Βασικά βρήκα μια σελίδα πιο πίσω και έπρεπε να πάτησε το -V στα πλάγια της TV και μετά τρεις φορές το μηδέν, μετά το 2 και μετα να πας σε ένα άδειο κελί και μετά να παθήσεις το mute. Τι λαβυρινθος ήταν αυτός!!!

Που βρίσκω τα κρυφά μενού; Καλά, φυσικά πρέπει να κοιταξω το CD.

Και να προσθέσω ότι, απ'οτι κατάλαβα το, η αγορά των τηλεοράσεων είναι λίγο χύμα, καταλαβαίνω ότι ή δεν υπάρχει σωστό QC από την εταιρία παραγωγής ή υπάρχουν άλλοι παράγοντες που δεν γνωρίζω.
Δεν γίνεται να έχουμε κάθε λίγο και λιγάκι αναφορές από το τάδε πρόβλημα, με τελικά αντικατάσταση απο τον έμπορο κλπ, και δεν μιλάω μόνο για την TV του συγκεκριμένου θέματος.

Είναι π.χ. σαν να δίνεις λεφτά να πάρεις ένα αυτοκίνητο, και αντί το μοτέρ του να βγάζει 120 άλογα, βγάζει 100.

Δηλαδή να πούμε "Έεεελα μωρέ ποιός τα χέζει τα άλογα, ας το απολαύσουμε" ?

Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω με προϊόντα που τουλάχιστον για εμένα, έχουν κάποιο κόστος όχι μικρό.

Και αφού υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθεί λόγω προβλήματος, θέλω να το κάνω.

Δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι υπερβολή, μιλάμε για κάτι ελαττωματικό. Κάνω λάθος?
Εάν double-πόσταρα, sorry δεν μπορούσα να κάνω edit.

γεια σας παιδια...αυτο που ανεβαζω τι μπορει να ειναι που εγινε ξαφνικα?εκει που επαιζα μια χαρα καλυψε ολο το πανελ με πιξελ σαν η εικονα να ειναι απο κατω...

20130104_004056_zpscbe732c9.jpg

το ειδα απο αποσταση 2,5μ

εδω ειναι μονο το μαυρο
20130104_004042_zps29861586.jpg

Last edited by a moderator:

Φίλε JL_? . Η τν μου έχει ακριβώς αυτο έδω που ανεβασε ο Billav.Μια κατακόρυφη γραμμή διαφορετικής φωτεινότητας απο όλο το υπόλοιπο πανελ.Στη συγκεκριμένη φωτό φαινεται στα δεξιά της τν.Εγω το έχω στα αριστερα...Αυτο νομίζω ότι δεν είναι vertical banding αλλα σκέτο banding ή color banding...Θεωρείς ότι είναι λόγος για να αλλαχτεί όλη η τν για αυτό ή μετα θα πέσω σε άλλου είδους ελαττωματικά κομμάτια όπως κάποιοι άλλοι. Θεωρείτε ελλάτωμα αυτό το banding??? Είναι διακριτό μόνο αν επικεντρώσω το βλέμμα μου στο σημείο που έχει αυτή την γραμμή και απο πίσω υπάρχει κινούμενη εικόνα...[/QUOTE]

Ακριβώς το ίδιο έχω κι εγώ φίλε μου. Στα αριστερά της οθόνης. Τρέμω στην ιδέα πακεταρίσματος και ξανά μεταφορά στο Πλαίσιο :/

Χμμμμ....
Αρχίζω να φοβάμαι ότι η τιμή σκότωμα οφείλεται σε ελαττωματική παρτίδα.....

Χμμμμ....
Αρχίζω να φοβάμαι ότι η τιμή σκότωμα οφείλεται σε ελαττωματική παρτίδα.....

Και που το ξέρανε? Πήρε τηλέφωνο η Πανασόνικ το Πλαίσιο και του είπε ότι οι συσκευές με SN από τόσο μέχρι τόσο είναι ελαττωματικές και σφάχ' τες στα 600 ευρώ?

Βρε παιδιά, μήπως έχουμε αρχίσει σενάρια επιστημονικής φαντασίας? Φυσικά και γίνεται να υπάρχουν ελαττωματικές συσκευές, αλλά, μην πάμε στο άλλο άκρο.

Για την ιστορία να πω, πως αυτές τις μέρες είδα 2 UT50 και ήταν μια χαρά. Επομένως, δεν βλέπω κάτι περίεργο σε σχέση με τη συνήθη διάθεση και προβλήματα που βγάζουν συσκευές παντός είδους, μέσα στα όρια του ανεκτού ποσοστού αστοχίας. Φυσικά, δεν το συζητώ, ότι οι ελαττωματικές συσκευές πρέπει άμεσα να αντικατασταθούν.

Με την ευκαιρία των ελαττωματικών κομματιών να πώ ότι στο σακουλάκι που έχει cd, φερίτες, μανιουαλ κλπ, έχει μια μια μικρή αυτοκόλλητη ταινία. Έχει μια ημερομηνία επάνω που μάλλον πρέπει να είναι η ημερομηνία της συσκευασίας. 2 τηλεοράσεις που έχουν τσεκαριστεί γράφουν 23/11/2012.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...

Είναι π.χ. σαν να δίνεις λεφτά να πάρεις ένα αυτοκίνητο, και αντί το μοτέρ του να βγάζει 120 άλογα, βγάζει 100.

Δηλαδή να πούμε "Έεεελα μωρέ ποιός τα χέζει τα άλογα, ας το απολαύσουμε" ?

Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω με προϊόντα που τουλάχιστον για εμένα, έχουν κάποιο κόστος όχι μικρό.

...

Επειδή νομίζω υπερβάλουμε λίγο, δε νομίζω πολλοί από εμάς να έχουμε δυναμομετρήσει τα αυτοκίνητα που αγοράσαμε.
Ούτε επίσης πήραμε το μικρόμετρο να δούμε τις ανοχές στην συναρμογή της λαμαρίνας...
Ούτε τα βάλαμε σε θάλαμο με ειδικό φωτισμό να ελέγξουμε το φινίρισμα και τη βαφή...
Για μια αγορά που θα κάνουμε λίγες φορές στη ζωή μας, λόγω κόστους.

Ας μη γινόμαστε ψυχωσικοί λοιπόν με μια ηλεκτρική συσκευή, να αναγνωρίζουμε τις βλάβες όταν υπάρχουν, να βελτιώνουμε την απόδοση με ένα απλό βασικό καλιμπράρισμα.
Το ότι κάποιοι έχουν το χόμπι να ελέγχουν κάθε παράμετρο που εφαρμόζει η επιστήμη στην κατασκευή τηλεοράσεων , ΔΕΝ αποτελεί οδηγό αγοράς ή ποιοτικού ελέγχου.
Όπως το ότι κάποιοι είναι γευσιγνώστες και συλλέκτες κρασιών, δεν σημαίνει πως εμείς θα κάνουμε το ίδιο με το καλό κρασάκι που αγοράσαμε από τη κάβα της γειτονιάς μας και αν δεν αναγνωρίσουμε τη λεπτή επίγευση για την οποία διαβάσαμε στο φόρουμ, θα επιστρέψουμε το κρασί στη κάβα φουρκισμένοι γιατί μας έπιασαν κορόιδο...