Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημερα παιδια.επειδη η αληθεια ειναι οτι ειναι η πρωτη μου πλασμα και δεν ξερω γενικα τι ειναι βλαβη και τι λογικο...το να γεμιζει πιξελ το πανελ και να καλυπτει ολη την οθονη ειναι λογικο κατα την γνωμη σας η βλαβη?δεν ξερω αν φαινεται στις φωτο αλλα απο τα 2,5μ ενω επαιζα τρομαξα!

Πολύ μαυρίλα έπεσε...

Για να κάνω μία ερώτηση προς τους γνώστες. Βλέπω 3d με εξωτερικό player.
Στο μενού του, έχει επιλογή για 1080P/24hz. Να είναι ενεργοποιημένη στο 3d ή όχι; Αν δεν είναι, κλειδώνει μετά στα 60hz. Δεν παρατήρησα διαφορά να σας πω την αλήθεια. Θα δοκιμάσω και σήμερα με ταινία 3d 1080p επειδή η χθεσινή ήταν 720p.

Και κάτι τελευταίο. Από την στιγμή που ο player έχει επιλογή να κλειδώνει στα 24hz υπάρχει λόγος να έχω ενεργοποιημένο το 24p στην τηλεόραση; Τι είναι καλύτερο; Να το κάνει ο player ή η τηλεόραση;

Ευχαριστώ.

Όλες οι εταιρείες κάνουν προσφορές τέλος του έτους για ξεστοκάρισμα ενόψει των νέων μοντέλων την επόμενης χρονιάς.

Έτσι εξηγείται και η χαμηλή τιμή της UT50 που εδώ που τα λέμε έχει αυξήσει και αρκετά τις πωλήσεις τον τελευταίο μήνα γιατί παλιότερα μικρή ήταν η κίνηση για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma UT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βασικά βρήκα μια σελίδα πιο πίσω και έπρεπε να πάτησε το -V στα πλάγια της TV και μετά τρεις φορές το μηδέν, μετά το 2 και μετα να πας σε ένα άδειο κελί και μετά να παθήσεις το mute. Τι λαβυρινθος ήταν αυτός!!!

Που βρίσκω τα κρυφά μενού; Καλά, φυσικά πρέπει να κοιταξω το CD.

φιλε, μιλαμε για το σερβις μενου. Δεν θα σου το εβαζε να βγαινει πατωντας ενα πληκτρο στο χειριστηριο.
Εδω για αλλα πληκτρα που εβαλε στο χειριστηριο ακουει βρισιμο απο διαφορους μοδερατορες

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Eντυπώσεις-Σχόλια/page31?p=840916#post840916

εκεί που λέει για να δούμε τις ώρες πατάμε 2 στο τηλεκοντρόλ έχω την εντύπωση ότι θέλει 2 φορές το 2. έχουν προσθέσει μια καρτέλα ακόμα. Πάτα 2 και αν δεν εμφανιστεί το srv - tool ξαναπάτα 2.

+1. Το θελει οντως 2 φορες.

Επειδή νομίζω υπερβάλουμε λίγο, δε νομίζω πολλοί από εμάς να έχουμε δυναμομετρήσει τα αυτοκίνητα που αγοράσαμε.
Ούτε επίσης πήραμε το μικρόμετρο να δούμε τις ανοχές στην συναρμογή της λαμαρίνας...
Ούτε τα βάλαμε σε θάλαμο με ειδικό φωτισμό να ελέγξουμε το φινίρισμα και τη βαφή...
Για μια αγορά που θα κάνουμε λίγες φορές στη ζωή μας, λόγω κόστους.

Ας μη γινόμαστε ψυχωσικοί λοιπόν με μια ηλεκτρική συσκευή, να αναγνωρίζουμε τις βλάβες όταν υπάρχουν, να βελτιώνουμε την απόδοση με ένα απλό βασικό καλιμπράρισμα.
Το ότι κάποιοι έχουν το χόμπι να ελέγχουν κάθε παράμετρο που εφαρμόζει η επιστήμη στην κατασκευή τηλεοράσεων , ΔΕΝ αποτελεί οδηγό αγοράς ή ποιοτικού ελέγχου.
Όπως το ότι κάποιοι είναι γευσιγνώστες και συλλέκτες κρασιών, δεν σημαίνει πως εμείς θα κάνουμε το ίδιο με το καλό κρασάκι που αγοράσαμε από τη κάβα της γειτονιάς μας και αν δεν αναγνωρίσουμε τη λεπτή επίγευση για την οποία διαβάσαμε στο φόρουμ, θα επιστρέψουμε το κρασί στη κάβα φουρκισμένοι γιατί μας έπιασαν κορόιδο...

Αδερφε :grinning-smiley-043

Όλες οι εταιρείες κάνουν προσφορές τέλος του έτους για ξεστοκάρισμα ενόψει των νέων μοντέλων την επόμενης χρονιάς.

Έτσι εξηγείται και η χαμηλή τιμή της UT50 που εδώ που τα λέμε έχει αυξήσει και αρκετά τις πωλήσεις τον τελευταίο μήνα γιατί παλιότερα μικρή ήταν η κίνηση για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ετσι ειναι. Για να υπερθεματισω, οχι απλα τις αυξησε... εδω το νημα τριπλασιαστηκε σε ενα μηνα!

Δεν πιάνει το aspect σε 3d. Δεν ξέρω αν φταίει η ταινία. Ακόμα και μεγέθυνση να έχω σε 2d όταν θα γυρίσει σε 3d θα παίξει την πρωτότυπη ανάλυση.

Όντως... Ενώ κατά τη λειτουργία 2D->3D το aspect δουλεύει κανονικά, σε προβολή εγγενούς 3D υλικού είναι κλειδωμένο... :guitarist:

καλημερα παιδια.επειδη η αληθεια ειναι οτι ειναι η πρωτη μου πλασμα και δεν ξερω γενικα τι ειναι βλαβη και τι λογικο...το να γεμιζει πιξελ το πανελ και να καλυπτει ολη την οθονη ειναι λογικο κατα την γνωμη σας η βλαβη?δεν ξερω αν φαινεται στις φωτο αλλα απο τα 2,5μ ενω επαιζα τρομαξα!

Μιλάμε για το Game mode; Aν χαμηλώσεις το ρυθμιστικό της φωτεινότητας μήπως εξαφανίζονται κάποια στιγμή αυτά τα πιξελάκια;

Πολύ μαυρίλα έπεσε...

Για να κάνω μία ερώτηση προς τους γνώστες. Βλέπω 3d με εξωτερικό player.
Στο μενού του, έχει επιλογή για 1080P/24hz. Να είναι ενεργοποιημένη στο 3d ή όχι; Αν δεν είναι, κλειδώνει μετά στα 60hz. Δεν παρατήρησα διαφορά να σας πω την αλήθεια. Θα δοκιμάσω και σήμερα με ταινία 3d 1080p επειδή η χθεσινή ήταν 720p.

Και κάτι τελευταίο. Από την στιγμή που ο player έχει επιλογή να κλειδώνει στα 24hz υπάρχει λόγος να έχω ενεργοποιημένο το 24p στην τηλεόραση; Τι είναι καλύτερο; Να το κάνει ο player ή η τηλεόραση;

Ευχαριστώ.

Αν έχεις τα IFC/24p Smooth στο μέγιστο (όπως έρχεται προρρυθμισμένη η τηλεόραση από το εργοστάσιο), αναμενόμενο είναι να μη δεις διαφορά. Τυπικά, αυτά τα δύο τα βάζεις στο "Όχι" στην τηλεόραση και έχεις ενεργοποιημένο το 24p στο media player, αν θέλεις να βλέπεις με την αυθεντική κίνηση. Αν επιθυμείς να βλέπεις με παρεμβολή, ενεργοποιείς τα IFC/24p Smooth κατά το δοκούν...

χθες ήταν σε game mode αλλά δεν δοκίμασα να χαμηλωσω τίποτα...μια άλλη φορά που μου είχε κάνει το ίδιο μετά από έξοδο στο viera connect (σε cinema mode) ,έπαιξα με τη φωτεινότητα και έστρωσε!τι μπορεί να είναι?

Αν έχεις τα IFC/24p Smooth στο μέγιστο (όπως έρχεται προρρυθμισμένη η τηλεόραση από το εργοστάσιο), αναμενόμενο είναι να μη δεις διαφορά. Τυπικά, αυτά τα δύο τα βάζεις στο "Όχι" στην τηλεόραση και έχεις ενεργοποιημένο το 24p στο media player, αν θέλεις να βλέπεις με την αυθεντική κίνηση. Αν επιθυμείς να βλέπεις με παρεμβολή, ενεργοποιείς τα IFC/24p Smooth κατά το δοκούν...

Όταν παίζει 3d αν έχω απενεργοποιημένο το 24p απο τον πλέιερ, και κλειδώνει στα 60hz, τότε θα έχω καλύτερη ροή στην εικόνα;

Δεν ξέρω αν είμαι κατανοητός. Επειδή στο μενού για ρύθμιση του 3d έχει να επιλέξεις 100hz ή 120hz. Συνδέεται αυτή η επιλογή με τα 24hz ;

Ευχαριστώ.

χθες ήταν σε game mode αλλά δεν δοκίμασα να χαμηλωσω τίποτα...μια άλλη φορά που μου είχε κάνει το ίδιο μετά από έξοδο στο viera connect (σε cinema mode) ,έπαιξα με τη φωτεινότητα και έστρωσε!τι μπορεί να είναι?

Σαν να αλλάζει το black video level από μόνο του ακούγεται. Αν δεν φταίει το setup της παιχνιδοκονσόλας σου, πιθανώς να έπεσες σε προβληματική τηλεόραση...

Όταν παίζει 3d αν έχω απενεργοποιημένο το 24p απο τον πλέιερ, και κλειδώνει στα 60hz, τότε θα έχω καλύτερη ροή στην εικόνα;

Δεν ξέρω αν είμαι κατανοητός. Επειδή στο μενού για ρύθμιση του 3d έχει να επιλέξεις 100hz ή 120hz. Συνδέεται αυτή η επιλογή με τα 24hz ;

Ευχαριστώ.

Για ποιό player μιλάμε;

Η επιλογή 100/120Hz στο 3D αποτελεί απλά δυνατότητα να κάνουμε force διαφορετικό χρόνισμο από τον σωστό για το σήμα, σε περίπτωση που παρακολουθούμε με ανοιχτά φώτα και τα γυαλιά συντονίζονται με κάποια πηγή φωτός.

Σαν να αλλάζει το black video level από μόνο του ακούγεται. Αν δεν φταίει το setup της παιχνιδοκονσόλας σου, πιθανώς να έπεσες σε προβληματική τηλεόραση...

Για ποιό player μιλάμε;

Η επιλογή 100/120Hz στο 3D αποτελεί απλά δυνατότητα να κάνουμε force διαφορετικό χρόνισμο από τον σωστό για το σήμα, σε περίπτωση που παρακολουθούμε με ανοιχτά φώτα και τα γυαλιά συντονίζονται με κάποια πηγή φωτός.

Αυτό => http://www.asus.gr/Multimedia/Digital_Media_Player/OPlay_Mini/#specifications

Δηλαδή ακόμα και σε 2d ταινίες να έχω ανοιχτό το 24p απο τον πλέιερ και κλειστά ifc και 24π από την τηλ;

Ευχαριστώ.

Έχεις δομημένη καλωδίωση; Επειδή λες για switch. Πάρε από την αρχή όλο το κύκλωμά σου και δες που είναι το λάθος. Αν συνδέσεις υπολογιστή στο άκρο αντί για τη τηλεόραση βλέπεις ίντερνετ κανονικά; Βλέπεις πως υπάρχουν κάποιοι κρίκοι στην αλυσίδα που πρέπει να ελέγξεις...

Και για να τα αποκλείσουμε όλα, αν θες εδώ είδα λένε για καινούριο firmware στο ρούτερ σου:
http://www.adslgr.com/forum/threads/672321-ZTE-ZXHN-H108NS?p=4866310#post4866310

Μόλις απέκλεισα την πιθανότητα να έφτιαξα λάθος το καλώδιο. Έβαλα το λάπτοπ και παίζει μια χαρά. Update δε νομίζω να χρειάζεται μιας και είναι το δεύτερο ρούτερ που δοκιμάζω και δεν καταφέρνω να συνδεθώ.

Αυτό => http://www.asus.gr/Multimedia/Digital_Media_Player/OPlay_Mini/#specifications

Δηλαδή ακόμα και σε 2d ταινίες να έχω ανοιχτό το 24p απο τον πλέιερ και κλειστά ifc και 24π από την τηλ;

Ευχαριστώ.

Δεν το γνωρίζω καθόλου το συγκεκριμένο player. Αν δεν έχει κάποιο θέμα, με ανοιχτό το 24p στο player και σβηστό το 24p Smooth στην τηλεόραση, θα πρέπει να βλέπεις την αυθεντική κίνηση των κινηματογραφικών ταινιών...

Για ποιό player μιλάμε;

επειδή δε μου το κάνει συνέχεια και μέσα στην εβδομάδα θα έρθει τεχνικός της Panasonic να δει την tv ξέρεις κάποιο τρόπο να την πιεσω για να το κάνει?

Παιδια εγω αντιμετωπιζω το εξης: εδω και λιγες μερες παρατηρω στα πολυ λευκα της οθονης, απο τη μεση της οθονης και μετα, να εχουν μεινει καποιες γραμμες και γραμματα. φαινονται πιο λευκα απο την υπολοιπη οθονη. και η τηλεοραση εχει λειτουργησει 265 ώρες

Καλό είναι οποίος αντιμετωπιζει πρόβλημα να γράφει ποτέ την αγόρασε και πόσο . Ισως βγει κάποιο συμπέρασμα

Παιδια εγω αντιμετωπιζω το εξης: εδω και λιγες μερες παρατηρω στα πολυ λευκα της οθονης, απο τη μεση της οθονης και μετα, να εχουν μεινει καποιες γραμμες και γραμματα. φαινονται πιο λευκα απο την υπολοιπη οθονη. και η τηλεοραση εχει λειτουργησει 265 ώρες
Burn in από τώρα??? Άφησες κάποιο κανάλι για πολύ ώρα ή έπαιξες κανένα παιχνίδι? Άστη να παίζει σε τηλεοπτικό για κάνα μισάωρο χωρίς να έχει σταθερές εικόνες (λογότυπα ειδήσεων και τέτοια) και δες αν εξαφανιστούν ή παραμένουν.

Έχεις καμία ιδέα (ή αν φαίνεται από το αποτύπωμα) από που μπορεί να προέρχονται? Μήπως είναι από κανένα menu από κάποιο πρόγραμμα του PC?

Μόλις απέκλεισα την πιθανότητα να έφτιαξα λάθος το καλώδιο. Έβαλα το λάπτοπ και παίζει μια χαρά. Update δε νομίζω να χρειάζεται μιας και είναι το δεύτερο ρούτερ που δοκιμάζω και δεν καταφέρνω να συνδεθώ.

Παραδίδω τα όπλα. Απενεργοποίησα firewall, αναβάθμισα το ρουτερ,έβαλα ένα wd live το οποίο έπαιξε με τη μία. Η tv το χαβά της.