50UT50 στα 499 στην Electronet... Γ@μώ το φελέκι μου... Έδωσα 540 πριν δύο μήνες για την 42 κι ήταν τότε η πιο φθηνή τιμή όλης της αγοράς!!!!
Δεν νομίζω πάντως να παίζει καλύτερη τηλεόραση σε αυτά τα λεφτά.
Γιατί έπεσε τόσο πολύ;
http://www.skroutz.gr/s/2156450/Samsung-SSG-4100GB.html?keyphrase=samsung+SSG+4100+gbΓεια σας , σήμερα έγινε η παραγγελία στο public 499 euro .Έχει κανείς να προτείνει 3D γυαλιά σε προσιτή τιμή? Αυτή είναι η πρώτη μου tv αντικατέστησα μια TX-36PF10 CRT απο το 2000.Δεν έχω εμπειρία από άλλη tv, θα προσπαθήσω όμως να σας πω τις εντύπωσις μου ¨αντικημενικα¨.Ξέχασα να αναφέρω τον κωδικό TX-P42UT50E.
Στα 499-520 ειναι εδω και κανα 2μηνο τουλαχιστον, σε πολλα μαγαζια. Επεσε για τον ιδιο λογο που πεφτουν καθε χρονο οι 42" Panasonic μετα το καλοκαιρι, διοτι δεν υπαρχει μεγαλη ζητηση κατω απ' τις 50 ιντσες. Ολα τα μοντελα απο GT σειρα και κατω πεφτουν μετα το καλοκαιρι εως και 30% και βαλε και επι πλεον πουλιουνται συνηθως οι τελευταιες σειρες, παραγωγης Αυγουστου, με updated firmware και συνηθως με τα οποιαδηποτε προβληματα εχουν αναφερθει "τακτοποποιημενα".50UT50 στα 499 στην Electronet... Γ@μώ το φελέκι μου... Έδωσα 540 πριν δύο μήνες για την 42 κι ήταν τότε η πιο φθηνή τιμή όλης της αγοράς!!!!
Δεν νομίζω πάντως να παίζει καλύτερη τηλεόραση σε αυτά τα λεφτά.
Γιατί έπεσε τόσο πολύ;
Αλλαξε ρυθμισεις, μειωσε Sharpness, κτλ. Αν δεν... σηκωσε κανα video, να δουμε.εγω παρατηρησα στην δικη μου tv(42ut50e) ενα τρεμοπαιγμα, κυριως φαινεται στους υποτιτλους ταινιων. ξερει κανεις που οφειλεται;
Αφου εισαι σε HDMI συνδεση, με ποια λογικη να σου εμφανισει menu συντονισμου καναλιων; Αφου τραβαει σημα απο το HDMI και οχι απο TV tuner. Αντιστοιχα, πολλα menu αλλαζουν, αναλογα με την πηγη του video.Ημουν στο nova και δε μου εμφανιζε το"Μενού συντονισμού DVB-Τ" ....με το που το γυρισα στο TV ολα στη φορα....
Σωστο white balance tuning και ολα καλα (θα πρεπει να ακουμπησεις το αυτι στην πλατη της TV, για να ακουσεις ενα πολυ μκκρο buzzing). Επι πλεον, με σωστο white balance, το ABL ειναι σαν να μην υπαρχει (αποδιζει σωστο λευκο, ελαχιστα dimmed και οχι το κιτρινισμενο ξερατο που εχει με τις προ-ρυθμισεις).Προχθές παρατήρησα ότι στα λευκά πλάνα ακούγεται κάποιος ήχος σαν συριγμός. Λες και κάτι ζορίζεται να αποδώσει το λευκό.
Στη λιστα καναλιων εχει move up / move down, με τα χρωματιστα κουμπια στο remote.Ρε παιδες θελω να κανω ταξινομηση καναλιων και δε μπορω περα απο αυτων που μου δινει.Ειτε αριθμητικα 123 ειτε αλφαβητικα ABC.Εγω θελω ομως να ορισω ποιο καναλι θα παει που.
Ιδεες?
εγω παρατηρησα στην δικη μου tv(42ut50e) ενα τρεμοπαιγμα, κυριως φαινεται στους υποτιτλους ταινιων. ξερει κανεις που οφειλεται;
Και τωρα δεν μπορω... θα το ρωτησω... δε γινεται;
Απο rising blacks πως παμε φετος; Εχει παρατηρησει κανενας τιποτε;
Όσο και να προσπαθώ δεν αλλάζει o θόρυβος, ακόμα και σβηστά όλα να είναι, όλες οι μπάρες αριστερά, ακούγεται και πάλι.Σωστο white balance tuning και ολα καλα (θα πρεπει να ακουμπησεις το αυτι στην πλατη της TV, για να ακουσεις ενα πολυ μκκρο buzzing). Επι πλεον, με σωστο white balance, το ABL ειναι σαν να μην υπαρχει (αποδιζει σωστο λευκο, ελαχιστα dimmed και οχι το κιτρινισμενο ξερατο που εχει με τις προ-ρυθμισεις).
Αν βγαζει θορυβο το τροφοδοτικο, συμβουλεψου την αντιπροσωπεια, για αμεση αντικατασταση. Υποθετω ο θορυβος ειναι εντονος ακομα και να εισαι μακρια απο την οθονη.Όσο και να προσπαθώ δεν αλλάζει o θόρυβος, ακόμα και σβηστά όλα να είναι, όλες οι μπάρες αριστερά, ακούγεται και πάλι.
Το break-in λιγο πολυ ειναι μυθος στις Plasma. Ειναι περισσοτερο τακτικη "better safe than sorry" παρα διαδικασια η οποια προτεινεται απο οποιονδηποτε κατασκευαστη. Κι εγω το κανω και ολοι το κανουν, αλλα μαλλον μου φαινεται εχουμε εμπεσει σε περιπτωση ψυχολογιας μαζας. Παλιοτερα, ναι, ηταν must. Περισροτερο γινεται για να "ζεταθουν" ομοιομορφα οι φωσφοροι παρα για την αποφυγη image retention ή burn in. Οποτε, ναι, στις πρωτες 200 ωρες καλο ειναι να παιζεις full video χωρις μπαρες / λογοτυπα, χωρις να σημαινει οτι και αν δεν το κανεις θα υπαρξει σιγουρα προβλημα. Αν το panel ειναι να βγαλει προβλημα, θα το βγαλει, ασχετως break-in ή οχι. Ειδικα στα νεα panels, ειναι urban legend το break-in. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ να ξεxασεις δια παντος το Dynamic Mode (που, ουτως ή αλλως, δεν εχει λογο υπαρξης) και τη λειτουργια σε πολυ υψηλες φωτεινοτητες.καλημερα παιδια! την παρελαβα χθες απο το πλασιο , προλαβα την προσφορα με τα 600e. Νομιζω στα λεφτα αυτα δεν θα μπορουσα να παρω κατι πιο καλο. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες αν και ομολογω οτι σοκαριστικα απο το μεγεθος! η προηγουμενη ηταν 32! κατεβασα ρυθμισεις και παιζει με zoom1 για τις πρωτες 100 ωρες.επειδη ειναι η πρωτη μου plasma αν βαλω και καμια ταινια με μπαρες πανω κατω πειραζει? τελος ξερει κανεις αν η επιλογη αυτη που μετακινει λιγο ta pixel κανει δουλεια ή ....Ευχαριστω παντως ολους για την βοηθεια αφου μετα απο πολύ διαβασμα στο forum εμαθα πολλα!
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗ P50UT50e)
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η 50ΡΑ ΣΑΝ 42ΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ?
Την αγόρασα και εγω σημερα απο πλαισιο στα 600 ευρω... ρε σεις αυτη ειναι καλη!!! την περιμενα πολυ χειροτερη , το απολυτο value for money την συνιστω ανεπιφηλακτα!! πολυ ωραιο μαυρο και αωτιθεση.. κερδιζει πολυ σε σκοταδι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.