Οι διακεκομμένες γραμμές που βλέπεις εμπεριέχονται στο εκπεμπόμενο σήμα και δεν αποτελούν κάποιο πρόβλημα της συσκευής σου.
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ τον JL για τις ευχές και την άμεση απάντηση :worshippy:
Τώρα που ανακουφίστηκα να πω με την ευκαιρία και τις δικές μου αρχικές εντυπώσεις. Καταρχήν το πίσω μεταλλικό πλαίσιο με εξέπληξε ευχάριστα, όσο και η γενικότερη ποιότητα κατασκευής. Δεν ακούω κανένα θόρυβο (buzzing) από το τροφοδοτικό ενώ παρατηρώ ότι μετά από πολύωρη χρήση η τηλεόραση δεν ζεσταίνεται καθόλου. Η εικόνα με τα default μου φάνηκε σκοτεινή (ο χώρος είναι σχετικά σκοτεινός για αυτό και επιλέχτηκε πλάσμα) όμως από ότι διαβάζω πρέπει να παραμείνει έτσι για τις πρώτες ώρες οπότε θα κάνω υπομονή. Για λίγο που δοκίμασα πάντως μια full hd ταινία με ανεβασμένες ρυθμίσεις η εικόνα ξεπερνάει κατά πολύ τόσο την προηγούμενη χρυσοπληρωμένη και αδικοχαμένη 40αρα samsung A656 όσο και πολλές ακριβότερες ανταγωνιστικές τηλεοράσεις. Η επιλογή οριστικοποιήθηκε μετά από θέαση σε ημιφωτισμένο χώρο ηλεκτρομάγαζου όπου ξεχώρισε αμέσως στα μάτια μου από τις υπόλοιπες LED.
Ως μοναδικό μείον το θέμα με τους υπότιτλους (το οποίο ήταν εν γνώση μου όμως και το αποδέχτηκα) όχι γιατί είναι μικροί (ευτυχώς βλέπω καλά ακόμα) αλλά γιατί σε ανοιχτό φόντο δεν διακρίνονται σχεδόν καθόλου (και δεν υπάρχει πάντα χρόνος για ενσωμάτωση στο αρχείο). Ελπίζω το θέμα να διορθωθεί με firmware αν και δεν το πολυπιστεύω..
Επίσης όταν αναπαράγει ταινία από στικάκι δεν βρήκα τρόπο να μεγεθύνεται η εικόνα έτσι ώστε να καταλαμβάνει όλη την οθόνη (κροπάροντας τα άκρα) δίχως να παραμορφώνεται η εικόνα. Αυτό δηλαδή που κάνει το VLC με το πλήκτρο C.