Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Δεν αμφισβητω ουτε τη γνωμη σου ουτε βεβαια τις φωτο που επισυναψες...
Προσωπικα ομως , εχω πει οτι σε επισκεψη μου σε καταστημα εξειδικευμενο (οπου ο ιδιοκτητης ηταν καθετος οτι με lcd πεταω τα λεφτα μου) και με εβαλε να δω G10 για να πειστω , διπλα σε μια samsung , οταν ζητησα να δω τηλεοπτικο σημα , δεν ξερω γιατι , ηταν για κλαμματα και το σχολιο του ηταν οτι οκ , εδω μειονεκτει καπως αλλα δεν θες την τηλεοραση για να βλεπεις ετ1 , ετσι δεν ειναι ? Η αισθηση στις ταινιες δεν συγκρινεται....
Αναρωτιεμαι , απλα , πως μπορει να υπαρχει τετοια διαφορα...
:grinning-smiley-043

Πολύ ευχαρίστως να σε φιλοξενήσω κι εσένα στο σαλόνι μου, για να αποκτήσεις και προσωπική άποψη από οικιακή θέαση (εκτός του εξειδικευμένου μαγαζιού) με ότι αυτό συνεπάγεται....

....από κει και πέρα αν νομίζεις ότι επειδή το σχόλιο μου ότι είναι καλό ενώ θα πρέπει να είναι για κλάματα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από το να σε φιλοξενήσω στο σαλόνι μου και να το διαπιστώσεις από μόνος σου, ότι βλέπω εγώ θα δεις κι εσύ οπότε δεν τίθεται θέμα, απλά θα το κρίνεις....

...μπορείτε να κανονίσετε παρέα με τον Γιάννη μια επίσκεψη, κάποια στιγμή που θα κατέβει στην Αθήνα....:ernaehrung004:

Υ.Γ.: Aπό τα 32 παιδιά που έχουν G10 έχει πει κανένας ότι η τηλεόραση δεν έχει καλό τηλεοπτικό???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Πολύ ευχαρίστως να σε φιλοξενήσω κι εσένα στο σαλόνι μου, για να αποκτήσεις και προσωπική άποψη από οικιακή θέαση (εκτός του εξειδικευμένου μαγαζιού) με ότι αυτό συνεπάγεται....

....από κει και πέρα αν νομίζεις ότι επειδή το σχόλιο μου ότι είναι καλό ενώ θα πρέπει να είναι για κλάματα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από το να σε φιλοξενήσω στο σαλόνι μου και να το διαπιστώσεις από μόνος σου, ότι βλέπω εγώ θα δεις κι εσύ οπότε δεν τίθεται θέμα, απλά θα το κρίνεις....

...μπορείτε να κανονίσετε παρέα με τον Γιάννη μια επίσκεψη, κάποια στιγμή που θα κατέβει στην Αθήνα....:ernaehrung004:

Υ.Γ.: Aπό τα 32 παιδιά που έχουν G10 έχει πει κανένας ότι η τηλεόραση δεν έχει καλό τηλεοπτικό???

Ευχαριστως , να φερουμε και γλυκα ! :grinning-smiley-043
Εγω απλα αναρωτηθηκα πως υπαρχει τετοια διαφορα ...τιποτα περισσοτερο , ουτε κανενα υπονοουμενο για τα λεγομενα σου !
-bye-

Απάντηση: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Επειδή αναρωτήθηκες σου απάντησα, είναι φυσικό να αναρωτιέσαι αφού την έχεις δει μόνο σε μαγαζί, τεσπα, μακάρι να μπορούσαν όλοι να δουν σωστά αυτό που θέλουν να αγοράσουν πριν την αγορά για δουν αν τους ικανοποιεί..... μακάρι να είχα την δυνατότητα να φωνάζω στο σπίτι μου όποιον ενδιαφέρεται για την G10 και να βγάζει μόνος του τα συμπεράσματά του, με οτιδήποτε πηγή θέλει, με οτιδήποτε υλικό θέλει, με οτιδήποτε pattern θέλει.... ...γι' αυτό υπάρχει το forum, για να ανταλλάσσουμε απόψεις και εμπειρίες, από κει και πέρα όλοι κρίνουν με τα δικά τους μάτια και μέχρι τώρα....

...ευτυχώς όσοι έχουν πάρει G10 δεν έχουν παραπονεθεί για κακό τηλεοπτικό...οπότε δεν πήγαν χαμένα τα λεφτά που έδωσαν....

...και ευτυχώς όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το τηλεοπτικό δεν την έχουν....οπότε δεν πήγαν χαμένα τα λεφτά που θα δίναν....

...αυτή είναι η επιτυχία του forum!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

..... αλλα δεν θες την τηλεοραση για να βλεπεις ετ1 , ετσι δεν ειναι ? ....

Πολύ σωστό αυτό που λες, υπάρχουν κι άλλα κανάλια....τώρα το τι δείχνουν για να κάτσει κάποιος να τα δει είναι άλλο θέμα.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• G10 TV5.JPG
    G10 TV5.JPG
    176.9 KB · Views: 790
  • G10 TV6.JPG
    G10 TV6.JPG
    141.9 KB · Views: 784
  • G10 TV7.jpg
    G10 TV7.jpg
    40.7 KB · Views: 782
Re: Απάντηση: Re: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Δεν έχει smart zoom, έχει την λειτουργία 'Πλήρης κάλυψη οθόνης', η οποία όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ίδιο καλή ως αποτέλεσμα, από κει και πέρα είναι στα προσωπικά γούστα του καθενός μας και θέμα συνήθειας αν του αρέσει η μετατροπή της κάθε τηλεόρασης από 4:3 σε 16:9, ήδη η ΕΡΤ μεταδίδει τα ψηφιακά της σε 16:9, εδώ και πολύ καιρό μεταδίδονται 16:9 με μπάρες και στα αναλογικά, ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει αλλαγή ....υπομονή μέχρι τέλος του χρόνου να δούμε τι θα γίνει με την Digea.

Σίγουρα θα πάμε σε 16:9 αλλά δεν το βλέπω νωρίτερα από κανα 2 χρονάκια από τώρα...

Σε ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία, από όσο έχω δει καμία tv (από όσες με ενδιαφέρουν τουλάχιστον) δεν έχει αυτό το zoom. Οπότε αν με ενοχλεί πολύ θα βλέπω μέσω του MCE.

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Σίγουρα θα πάμε σε 16:9 αλλά δεν το βλέπω νωρίτερα από κανα 2 χρονάκια από τώρα...

Δεν νομίζω να τραβήξει τοοοσο πολύ, όπως είπα και πριν η ΕΡΤ ήδη μεταδίδει 16:9 τα ψηφιακά της.. ;) .....και η κλασσική Ελληνική απάντηση για τα περισσότερα θέματα επαναλαμβάνεται...υπομονηηηηηηή......:flipout:....-bye-

Re: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Λίγο off-topic η ερώτησή μου, αλλά...

Αν βάλετε να δείτε ταινίες όπως: Citizen Kane, Gone with the Wind, Casablanca, Spellbound, Snow White and the Seven Dwarfs, κτλ.

Θα τις δείτε σωστά, με μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά ή θα αρχίσετε τα μαγειρέματα με zoom, smart, wide, κτλ.;

Απάντηση: Panasonic TX-P50V10E / Σχόλια-Εντυπώσεις

Εμένα πάντως παιδιά, μ' αρέσουν τα αθλητικά....-bye-

attachment.php

Attachments

• G10 TV8.jpg
    G10 TV8.jpg
    49.3 KB · Views: 779

φιλε czoun , απολαυσε την τι βι , μη βγαζεις αλλες φωτο !
ειναι κατανοητο οτι δειχνει μια χαρα !
-bye-
(βεβαια αναλογα δειχνει και η Β650 μου με τα φωτα ολα αναμμενα!!! χαχαχαχα για να σε τσιγκλισω το ειπα αυτο)

Λίγο off-topic η ερώτησή μου, αλλά...

Αν βάλετε να δείτε ταινίες όπως: Citizen Kane, Gone with the Wind, Casablanca, Spellbound, Snow White and the Seven Dwarfs, κτλ.

Θα τις δείτε σωστά, με μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά ή θα αρχίσετε τα μαγειρέματα με zoom, smart, wide, κτλ.;

Με μπάρες βέβαια, γίνεται να βλέπεις την Ίλσα χοντρέλω; -bye-

αγοράστε την v10 βάλτε το thx μοντ και αφήστε τα ολα στην πανασονικ!!!

Καλησπερα, παρακολουθω τις αναφορες σας εδω και λιγο καιρο, και επειδη κατεληξα στην v10, μηπως γνωριζετε απο αναφορες η παρελθουσα εμπειρια
σχετικα με την πορεια των τιμων το προσεχες δαστημα? Δεν ειμαι ιδιατερα βιαστικος. και συγχωρεστε με αν δεν ειναι το καταλληλο Thread για την συγκεκριμενη απορια.
Αυτη τη στιγμη η φθηνοτερη τιμη ειναι 1780 ευρω.

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Φιλικα,

Ανδρεας

(Το έγραψα και αλλού):

Να κοιτάτε και τα έξοδα για τα μεταφορικά ...

... καθώς και κάλυψη από πλευράς εγγύησης [διορθώστε με αλλά νομίζω ότι το Pixmania εδράζει στη Γαλλία και η εγγύηση είναι η Πανευρωπαϊκή, δεν ξέρω τι γίνεται αν ο μη γένοιτο χρειαστεί να τη στείλεις ... (που?) για έλεγχο ή επισκευή]

Re: Panasonic Plasma V10 : Review - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει πολυ μεγαλη διαφορα κατα τη γνωμη σας απο τη G10?Δλδ τα 400 διαφορα δικαιολογουντε!Ενω σκεφτομουν να παρω Samsung τελικα αλλαξα σε Panasonic λογω μεγαλυτερης αντοχης σε burn in και καλυτερου μαυρου!Οποτε σκεφτομουν για την G10 την 50αρα!Μεχρι που διαβασα για τη V10!Τη συγκεκριμενη δεν την εχω δει ακομη με τα ματια μου!Απλα επειδη ξεφευγω πλεον απο το budget με αυτη θα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει τον κοπο η αν τελικα μπορω να βολευτω και με τη G10!Ελπιζω να μην βγηκα οφ τοπικ και να επρεπε να ανοιξω νεο που να συγκρινει τα 2 συγκεκριμενα μοντελα!Ευχαριστω και παλι εκ των προτερων!

Mακρια απο τετοια μαγαζια θα μπλεξετε...παντως και η G10 καλη ειναι αν συγκρινεις και τα λεφτα που σκας για design στην V10.

Για χαρα σε όλους.

Σε 2-3 μέρες θα παραλάβω την Panasonic TX-P50V10E.
Είμαι καινούριος στις Plasma. Διάβασα στο forum ότι χρειάζεται στρώσιμο και κάποιο upgrade.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για τις αρχικές ρυθμίσεις που θα ήταν καλά να χρησιμοποιήσω. Επειδή φοβάμαι λόγο τα upgrades μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως χρειάζεται και τι θα μου προσφέρει?

Ευχαριστώ

Για χαρα σε όλους.

Σε 2-3 μέρες θα παραλάβω την Panasonic TX-P50V10E.
Είμαι καινούριος στις Plasma. Διάβασα στο forum ότι χρειάζεται στρώσιμο και κάποιο upgrade.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για τις αρχικές ρυθμίσεις που θα ήταν καλά να χρησιμοποιήσω. Επειδή φοβάμαι λόγο τα upgrades μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως χρειάζεται και τι θα μου προσφέρει?

Ευχαριστώ

Με το καλό να την παραλάβεις. Καλορίζικη και καλές θεάσεις. :ernaehrung004:
Σε 1η φάση μην ασχοληθείς με firmware upgrade. Διάβαζε τακτικά εδώ και θα μάθεις από τους υπόλοιπους κατόχους αν υπάρχουν αισθητές διαφορές μετά από κάποια αναβάθμιση.

Οσον αφορά το στρώσιμο, δες τα παρακάτω posts του Χρήστου & του Γιάννη:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=947577&postcount=1052

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=862357&postcount=628