Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άστο καλύτερα. Την άνοιξη έχουμε ΗDMi 1.4 σε tv και BD-P, tv 3DReady-4K.
Δεν χρειάζεται κάτι για τον ήχο? ένας AV με ΗDMi 1.4 για πάράδειγμα :bigcry:

Eτοιμάσου για ράβε-ξύλωνε πάλι...:rifle:

Τι ωραία που θα περάσουμε ....

...του χρόνου!

-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μεγεια , μην βιαζεσαι αν βγαλεις συμπερασματα γιατι θα πεσεις εξω...σε 1 εβδομαδα θα τριβεις τα ματια σου...-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Eτοιμάσου για ράβε-ξύλωνε πάλι...:rifle:

-bye-

Δεν ετοιμάζομαι για τίποτα! Σειρά έχει ο δικάναλος ήχος (inetrconnects, καλώδια ηχείων, βάσεις αποσβεστικά και ένας καλός ενισχυτής, τέλος πάντων καλύτερος από τον AV).

Εντάξει ένα media player θα πάρουμε (ή κανα oppάκι) :drummer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...inetrconnects, καλώδια ηχείων, βάσεις αποσβεστικά και ένας καλός ενισχυτής, τέλος πάντων καλύτερος από τον AV).

Εντάξει ένα media player θα πάρουμε (ή κανα oppάκι) :drummer:

Φτιάχτηκες βλέπω πουλάκι μου... :grinning-smiley-043

Μαζί θα τρέχουμε Πάνο...

-bye-

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1.καλορίζικη
2.βάλε και το oppo να μας πεις εντυπώσεις
3.με ποια lcd συγκρίνεις, σε οτι αφορα την τρισδιαστατη αίσθηση ?

Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου!

Το oppo θα ήθελα να το συνδέσω πάνω της από την άλλη εβδομάδα αλλά έχω την εντύπωση ότι αύριο θα την πάω στο καθιστικό, οπότε θα σας πώ (αν και νομίζω ότι εσύ φαντάζεσαι τις εντυπώσεις)!

Η σύγκριση γίνεται με μια ταπεινή Samsung LE37A656 η οποία χάνει αισθητά σε σχέση με την 42V10 σε μαύρο, αντίθεση και χρώματα, τα πάει εξίσου καλά σε τηλεοπτικό δέκτη και upscaling αλλά είναι λίγο καλύτερη στην αίσθηση βάθους της εικόνας (κάτι ΣΑΝ "τρισδιάστατη" αίσθηση εικόνας το λέω εγώ), σαφώς καλύτερη στην πληθώρα και κλίμακα των ρυθμίσεων και βέβαια ασύγκριτη στις αντανακλάσεις .

Ελαφρώς καλύτερη σε μερικά μάλλον δευτερεύοντα σημεία, από την άστρωτη και αρύθμιστη Pany βέβαια!

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου!

Το oppo θα ήθελα να το συνδέσω πάνω της από την άλλη εβδομάδα αλλά έχω την εντύπωση ότι αύριο θα την πάω στο καθιστικό, οπότε θα σας πώ (αν και νομίζω ότι εσύ φαντάζεσαι τις εντυπώσεις)!

Η σύγκριση γίνεται με μια ταπεινή Samsung LE37A656 η οποία χάνει αισθητά σε σχέση με την 42V10 σε μαύρο, αντίθεση και χρώματα, τα πάει εξίσου καλά σε τηλεοπτικό δέκτη και upscaling αλλά είναι λίγο καλύτερη στην αίσθηση βάθους της εικόνας (κάτι ΣΑΝ "τρισδιάστατη" αίσθηση εικόνας το λέω εγώ), σαφώς καλύτερη στην πληθώρα και κλίμακα των ρυθμίσεων και βέβαια ασύγκριτη στις αντανακλάσεις .

Ελαφρώς καλύτερη σε μερικά μάλλον δευτερεύοντα σημεία, από την άστρωτη και αρύθμιστη Pany βέβαια!

-bye-

Θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι η Β650 μου δινει περισσοτερο τρισδιαστατη αισθηση σε σχεση με την U10 μου
-bye-

Αν είναι απλά θέμα sharpness, λύνεται εύκολα: ανεβάζεις την οξύτητα στην V10, και αμέσως αποκτά την τρισδιάστατη αίσθηση της σάμσουνγκ.
Σωστά;;;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η αλλιώς sharpness!!!

Αν είναι απλά θέμα sharpness, λύνεται εύκολα: ανεβάζεις την οξύτητα στην V10, και αμέσως αποκτά την τρισδιάστατη αίσθηση της σάμσουνγκ.
Σωστά;;;

Παιδιά πρέπει πρώτα να στρώσει και μετά να παίξει με το oppo για να βγάλω συμπέρασμα.

Η απορία μου είναι γιατί αφού έχει 15+ φορές μεγαλύτερη αντίθεση δεν πετυχαίνει αυτήν την αίσθηση βάθους για πλάκα... Έτσι θα έπρεπε!

Παίζει βέβαια να έχει συνηθίσει το μάτι μου στην LCD-ίλα και ώσπου να γράψω ώρες μπροστά στην Pany να μην μπορώ να προσμαρμοστώ στην plasm-ίλα της...

-bye-

μόλις είδα το dvd HOME απο την καθημερινή τής Κυριακής με φουλ upscaling PS3 σε ΤΗΧ ρυθμίσεις..απλα οτι καλύτερο έχω δει σε σε υλικό SD είναι απο τις στιγμές που καμαρώνεις για τα χρήματα που έδωσες και κυριότερα να το παραδέχεται και η γυναίκα σου!!!Απλά ένα μπράβο στην panasonic και σε σας που με ψησατε να κάνω την αγορά....Εννοείται οτι την προτείνω σε όλους 50ν10...

Re: τι έπαθε ο άνθρωπος στη 2 μηνών 50V10 του!!

Πολύ αμφιβάλλω πως είναι κάτοχος V10 ο συγκεκριμένος...

(Πολλοί άρρωστοι οι Άγγλοι... Και οι Γερμανοί το ίδιο... Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε τέτοια κρούσματα, ακόμα...)

Καλως τονα και ας αργησε...-bye-

Άσε, είμαι πνιγμένος στην δουλειά, και θα λείψω και μια βδομάδα. -bye-
[Σημ.: Να θυμηθώ μόλις γυρίσω να ψάξω με την λέξη "κορυφαίο", για να δω ποιο χαρακτηριστικό αναβαθμίστηκε και σε ποια μάρκα την βδομάδα που θα ακολουθήσει... :flipout:]

Η λίστα των ευτυχών κατόχων μέχρις στιγμής!

zoomzoom2 .........50V10 ..........Ιούλιος 2009 ΟΚ (αντικατάσταση της πρώτης που είχε χτυπημένη πλάτη λόγω μεταφοράς με καινούρια)

seaman13 ..........50V10...........Σεπτέμβριος 2009 ΟΚ

kergaz ...........50V10...........Σεπτέμβριος 2009 ΟΚ

Apoelara .............50V10............Νοέμβριος 2009 ΟΚ

GravDim...............42V10...........Νοέμβριος 2009 ΟΚ

Chrisssb ..............42V10 ..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

nikot....................42V10..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

foxx....................42V10 ..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

Dalanik................42V10...........Ιανουάριος 2010 ΟΚ

-bye-

Έχω παρατηρήσει ότι σε τηλεοπτικό πρόγραμμα στο thx, όταν περνάνε γρήγορα γράμματα στην οθόνη πριονίζουν, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προγράμματα (σινεμά, κανονικό) όπου όταν είναι ενεργοποιημένο το intelligent frame creation αυτό δεν συμβαίνει. Στην ρύθμιση thx δεν έχει την παραπάνω παράμετρο.
Σε dvd συμβαίνει το ίδιο? το έχει παρατηρήσει κανείς?

Mάλλον το THX-mode θα έχει προεπιλεγμένη λειτουργία αποπλέκτη για ταινίες (3-2 και 2-2) κι όχι για βίντεο...