Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η λίστα των ευτυχών κατόχων μέχρις στιγμής!

zoomzoom2 .........50V10 ..........Ιούλιος 2009 ΟΚ (αντικατάσταση της πρώτης που είχε χτυπημένη πλάτη λόγω μεταφοράς με καινούρια)

seaman13 ..........50V10...........Σεπτέμβριος 2009 ΟΚ

kergaz ...........50V10...........Σεπτέμβριος 2009 ΟΚ

Apoelara .............50V10............Νοέμβριος 2009 ΟΚ

GravDim...............42V10...........Νοέμβριος 2009 ΟΚ

Chrisssb ..............42V10 ..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

nikot....................42V10..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

foxx....................42V10 ..........Δεκέμβριος 2009 ΟΚ

Dalanik................42V10...........Ιανουάριος 2010 ΟΚ

-bye-

με ΣΩΣΑΤΕ και δεν το ξερετε....την καλητερη κουβεντα την σωστοτερη στιγμη,σας ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ ρε μα τον θεο[παντρεμενος με παιδι,μην παρεξηγηθω...]θα παρω και εγω την 42v10.με πεισατε!απο οτι καταλαβα,plasma και ξερο ψωμι..... ευχαριστω!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με ΣΩΣΑΤΕ και δεν το ξερετε....την καλητερη κουβεντα την σωστοτερη στιγμη,σας ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ ρε μα τον θεο[παντρεμενος με παιδι,μην παρεξηγηθω...]θα παρω και εγω την 42v10.με πεισατε!απο οτι καταλαβα,plasma και ξερο ψωμι..... ευχαριστω!!!!!

Μακάρι φίλε μου, και χαίρομαι με τη χαρά σου! -bye-

Αν υπάρχει συγκεκριμένη κουβέντα (αιτία) που σε επιρέασε, νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον να την μοιραστείς μαζί μας.

Μακάρι να την ευχαριστηθείς, όπως και εμείς άλλωστε!

-bye-

μολις τελειωσα και τα 41 posts με τα αναφερομενα σας!ελεγα πριν ασχοληθω,οπως τωρα,οτι η lcd ειναι κρουαζιεροπλοιο και η plasma βαρκα με κουπια,καμια lcd ωστοσο δεν μου αρεσε.thomson 100hz perfect pixel,πραγματικα αψογη εικονα.ομως ειναι σα να εχω τη μηχανη μου αραγμενη
μεσα στο σαλονι.ενας φιλος μου ειναι λατρεις της philips lcd,αλλος LG e.t.c
ενας αλλος ομως με ζαλισε.plasma...plasma...plasma.και φαινεται τελικα πως εχει δικιο.....ηρθε και το forum το δικο σας[το ψαχνω εδω και 2 βδομαδες]και εδεσε το γλυκο....θα με φαει η ''σκυλα"1400 ευρω για τηλεοραση αλλα γυρω στα 1000-1100 θα επαιζα οποτε θα προτιμησω την μουρμουρα της και να εχω plasma.....ευχομαι μετα απο 4-5 χρονια να μην ειναι παλαιολιθικης εποχης η τεχνολογια της.σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και της γνωσης που μου δωσατε.....!!!!!!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε προχώρα, η τηλεόραση είναι το κάτι άλλο.
Στην οικογένεια έχουμε γίνει ολοι πλέον φίλοι του κινηματογράφου. Με ΗD περιεχόμενο που μπορείς να βρείς πλέον άφθονο στο internet δεν θα χρειαστεί πλέον να δείς αναλογική TV που ούτως ή άλλως έχει πρόβλημα ποιότητας (εκτός SKAI)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε προχώρα, η τηλεόραση είναι το κάτι άλλο.
Στην οικογένεια έχουμε γίνει ολοι πλέον φίλοι του κινηματογράφου. Με ΗD περιεχόμενο που μπορείς να βρείς πλέον άφθονο στο internet δεν θα χρειαστεί πλέον να δείς αναλογική TV που ούτως ή άλλως έχει πρόβλημα ποιότητας (εκτός SKAI)

Δηλαδη μας προτρεπεις να μην την αγορασουμε για τηλεοπτικο προγραμμα?μονο για HD?

Φίλε Πέτρο υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες προς το παρόν.
Αυτή η "θολούρα" που έχεις δεί στα μαγαζιά υπάρχει και στο σπίτι αλλά είναι εμφανής μόνο στο τηλεοπτικό καί αυξάνεται στα κακής ποιότητας κανάλια.

Γνώμη μου είναι ότι οι panasonic υστερούν λίγο σε οξύτητα σε σχέση με τις καλές LCD, αν και βρίσκομαι ακόμα στο στρώσιμο και έχω δεί ελάχιστα με αυξημένη ρύθμιση του sharpness. Στο χαμηλής ανάλυσης σήμα πιθανόν να χειροτερεί τα πράγματα. Με κάθε επιφύλαξη αυτό. Ας γράψουν και οι άλλοι κάτοχοι τη γνώμη τους, εφόσον τελείωσαν το στρώσιμο και έχουν σημείο σύγκρισης με ανάλογης τιμής LCD.

Σε SD και ΗD πάντως, ήδη είναι ότι καλύτερο έχουν δεί τα μάτια μου.

Θα προσπαθήσω να γράψω τις εντυπώσεις μου ως το ΣΚ για περισσότερα...

-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καθησε να στρωσει πρωτα η V10 και μετα μας λες ξανα εντυπωσεις...εχουν να δουν πολλα τα ματια σου...-bye-

εγω την βρισκω 1320 ακατεβατα ,ειναι καλα?αυριο παω για ψωνια.....

1325 + 20 (Μεταφορικά) την πήρα από τον Λημναίο την περασμένη Πέμπτη.

(Την φέρανε αυθημερόν!!!)

Last edited:

Καθησε να στρωσει πρωτα η V10 και μετα μας λες ξανα εντυπωσεις...εχουν να δουν πολλα τα ματια σου...-bye-

Έχουν ήδη δει Γιάννη. Θα είμουν ευχαριστημένος με λιγότερα.

Δεν γράφω ακόμα εντυπώσεις για να μην την αδικήσω!

:grinning-smiley-043 -bye-

Θεωρώ ότι σε τηλεοπτικό σήμα είναι άπαιχτη. Δεν βλέπω καμία θολούρα που περιγράφει ο φίλος , βλέπω μια τρισδιάστατη εικόνα ( ακόμα και σε ελληνικές ταινίες του 60).Αν η λήψη δεν είναι καλή προφανώς το παραπάνω μετριάζεται.
Συγκριτικά με lcd , η εικόνα είναι πολύ πιο φυσική σε χρώματα αλλά κυρίως σε πρόσωπα. Η philips 9664 (για την οποία έχω σχετική άποψη) τα πρόσωπα τα δείχνει εντελώς ψηφιακά ( νομίζεις ότι ο Κωνσταντάρας παίζει στο sky captain) και η κίνησή της δεν σε πείθει , ακόμα και τα γρήγορα γράμματα που περνούν στο κάτω μέρος της οθόνης στην αρχή είναι πριονισμένα και μετά από λίγο στρώνουν.

LE37A656 (backlight 4, αντίθεση 91, ευκρίνεια 10, φωτεινότητα 42)

attachment.php

42V10 (ΤΗΧ Μode)

attachment.php

Και μια της v10 (ΤΗΧ Μode) από το ΣΚΑΙ

attachment.php

Και οι τρείς παραπάνω φωτογραφίες απέχουν από την πραγματικότητα. Αυτό που βλέπω είναι σαφώς καλυτερο. Η χειροτέρευση όμως (λόγω της φωτογραφικής και της ασχετοσύνης μου) είναι αναλογική και για τις δύο τηλεοράσεις...

Το αποτέλεσμα σε ΗD είναι εντελώς διαφορετικό.

-bye-

Attachments

• LED.jpg
    LED.jpg
    62.7 KB · Views: 126
  • TXD2.jpg
    TXD2.jpg
    50.7 KB · Views: 125
  • TXD3.jpg
    TXD3.jpg
    64.7 KB · Views: 125
Νίκο, για το τηλεοπτικό δοκίμασε το mode Κανονικό με το Intelligent Frame Creation στο on... ;)

Όπως έγραψα και πριν στο thx to intelligent frame creation είναι απενεργοποιημένο ( αν και αυτό επηρεάζει κυρίως την κίνηση). Νομίζω οτι το thx δεν κάνει για τηλεοπτικό σημα.

Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τις ρυθμίσεις, λόγω του στρωσίματος δεν έχω δοκιμάσει τίποτα.

Είναι όμως φανερό ότι η LCD έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια (είναι άμεσα αντιληπτό και σε κανονικές συνθήκες - όχι μόνο στη φωτογραφία), καθώς επίσης ότι η V10 είναι απείρως πιο φυσική τόσο στα περιγράμματα, όσο στα χρώματα, όσο και στην κίνηση (εντάξει αυτό δεν φαίνεται στην φωτογραφία :D).

Μέχρι τώρα και με δεδομένο ότι κάποιος μπορεί να βλέπει πολύ περισσότερο τηλεόραση και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μια LCD σαν τις Β650/Β750 και W5500/Z5500 είναι σαφέστατα ανταγωνιστές των G10 και V10 ώς τις 46 ίντσες. Για τους γνωστούς λόγους ομοιογένειας των LCD πανελ δεν νομίζω ότι το ίδιο συμβαίνει στις 50 ίντσες.

Όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη αφού το πιθανότερο είναι η v10 να βελτιωθεί κι άλλο (καμια 30 ώρες έχει γράψει ώς τώρα).

Προσωπικά την διάλεξα για 80% DVD (upscaled) και ΒD και μόνο 20% για τηλεοπτικό και αν θα έπρεπε να εξηγήσω σε κάποιον τις εντυπώσεις μου θα έλεγα ότι από την μία είναι σαν να τρώς μια κουταλιά μέλι (V10), ενώ από την άλλη (Α656) μιά κουταλιά λεμόνι...

stay tuned for more...
(αυτοσαρκασμός ήταν το τελευταίο...
ποιός άραγε θα ενδιαφερθεί για ένα μοντέλο που σε λίγους μήνες θα αντικατασταθεί από την VT25 (3d Ready και με μαύρη κομψή βάση :flipout:)

-bye-

Ρε συ Νίκο, sharpness στο 10;;;; -bye-

Το 10 είναι σαν το 1 της Panasonic!!! Στο 10/100 το έχω! Σε BD το μηδενίζω!

Αλλά που να πας εσύ να δείς το μενού καμιάς LCD... ούτε καν καταδέχεσαι... :flipout:

:grinning-smiley-043 -bye-