Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kρίμα φίλε μου! Έψαξες παντού?

Και κάτι ακόμα. Δε μου φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει η V20 τόσο σύντομα...

Αν μάλιστα θα περιμένεις Review μάλλον θα περιμένεις περισσότερο από 2-μήνο (πράγμα που δεν είναι απαραιτήτως κακό...;) )

-bye-

Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα παντού. Το θέμα είναι πάντως και οικονομικό. Γιατί εντάξει να περιμένεις 2 μήνες για κάτι καλύτερο. Αν όμως είναι να πάει 2.000+ ευρώ, δεν ξέρω αν έχει νόημα.

Σκέφτομαι μήπως πρέπει να ψάξω για την 50G10, αν και κάτι μου λέει πως αφού το G τραβιέται περισσότερο, θα έχει τελειώσει και αυτό ή θα μου πασάρουν καμία που βρίσκεται στην βιτρίνα μήνες.

σημερα στις 10 το πρωι, μου ηρθε η Panasonic 42-v10.:Banane0:
αφου εκανα σαρωση τα αναλογικα και τα ψηφιακα της digea(τα τελευταια με
επιλογη γερμανια) εκανα τις πρωτες ρυθμισεις για το στρωσιμο:
Mode: Cinema
Κοντράστ, φωτεινότητα, χρώμα : Δύο κλικ κάτω (από τις default ρυθμίσεις του Cinema)
Sharpness:μηδεν
Aspect: Μεγέθυνση 1
το εχω αφησει στο αναλογικο μεγκα.
παιδια πρεπει να ρυθμισω τιποτε αλλο;
σας ευχαριστω:worshippy:

Καλορίζικη....

...αν την έχεις αφήσει σε αναλογικό για να 'πιάσει' τις ώρες στρωσίματος, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη μεγέθυνση για να μην φαίνεται το λογότυπο του καναλιού ...και ειδικά του MEGA!!!

το εβαλα.Aspect: Μεγέθυνση 1

σε ευχαριστω czoun για ολα.
οι παραπανω ρυθμισεις που εκανα για να την στρωσω, ειναι δικες σου απο
αλλη υποσελιδα-bye-

Μετά από επικοινωνία του καταστήματος στο οποίο απευθύνθηκα, με την αντιπροσωπεία, μου είπανε πως η μόνη διαθέσιμη 50άρα είναι της σειράς U. :(

Οπότε το μόνο που μου μένει είναι να κάνω μια γύρα στις αποθήκες διαφόρων καταστημάτων μπας και... Διαφορετικά τηλεόραση θα πάρω μετά το Πάσχα. :(

μετα απο 6 μονο ωρες στρωσιματος, να σας αναφερω και εγω τις πρωτες μου
εντυπωσεις.
η v10 ειναι απλα τελεια:Banane0::Banane0::Banane0:
παιζει αψογα τα αναλογικα!!!
παιζει τελεια την digea!!! (δεν ειχα ξαναδει τετοια εικονα απο ελ. καναλια)
denon 4810, dvd και popcorn a110 δεν συνδεσα ακομη.
και υποψην ολα τα παραπανω με ρυθμισεις στρωσιματος!

εδω ομως να ευχαριστησω ολους οσους εχουν γραψει σε αυτες τις 47σελιδες
και ηταν οι (υπαιτιοι) ωστε να την παραγγειλω:worshippy:

Φιλιππος

όταν επιλέξω το αυτόματο στην επιλογή αναλογίας σε ταινίες 16´9 απο την νοβα αφήνει ενα ελάχιστο κενό στο κάτω μέρος της οθόνης.σε αυτήν την ρύθμιση η ταινία δείχνει άψογα σε σχέση με την επιλογή πλήρης οθόνη.δημιουργεί πρόβλημα κάτι τέτοιο στο πάνελ η απλά αυτό το λίγο μένει ανενεργό όποτε δεν υπάρχει θέμα IR ?

Δεν το κάνει σε όλες τις ταινίες -> δεν είναι μόνιμο -> δεν δημιουργεί πρόβλημα με μια-δυο ταινίες που θα δεις σερί....;)

http://www.skroutz.gr/s/80516/Panasonic-TX-P42V10E.html?keyphrase=Panasonic+TX-P42V10E

Για δοκίμασε σε αυτά τα τηλέφωνα...
ΛΗΜΝΑΙΟΣ..............210 3827441 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14 - ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ
ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ..........210 9953001
X MAX (ΚΑΠΠΑ Α.Ε.) 210 9950402 ΑΛΕΞΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 1 – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
SHOP-CENTER.........210 2613900
alea market............210 2486990
Kostika – e-choice...210 6856438
AUDIO SHOW..........210 4297390 ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 48 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ODES.GR................210 9401167 ΕΛ. ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ (ΘΗΣΕΩΣ) 256 - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
KOSMAS HI-FI.........210 3828281 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14 - ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ
HOMECINEMA..........210 8834009

ΥΓ Μάλλον τυχερός ήμουν! Την πήρα 1325E από το Λημναίο (παράδοση αυθυμερόν) πρίν δυό εβδομάδες...

ΗΡΘΕ KAI ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.....42V10E.THN ΕΧΩ "ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΗ"ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ(ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.ΟΜΩΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΜΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΑ 10ΩΡΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.....5-6 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ!?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΗΡΘΕ KAI ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.....42V10E.THN ΕΧΩ "ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΗ"ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ(ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.ΟΜΩΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΜΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΑ 10ΩΡΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.....5-6 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ!?

Αυτο μαλλον οταν ερθει ο λογαριασμος της ΔΕΗ θα το καταλαβεις

παιδια ειλικρινα χαλαλι της.....χεσ....α για την ΔΕΗ.εχω σαλταρει με την εικονα!πεστε μου ομως τι διαολο ειναι οι πυρηνες φερριτη και τι διαολο κανουν?χρειαζεται καποιο ειδικο καλωδιο για συνδεση στο internet?σιγουρα δεν της κανω ζημια με πολλες ωρες θεαση?

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!!!!!!

ενα σας λεω,μετα απο 7 ωρες συνεχομενη θεαση εχει διορθωθει αισθητα οι εικονα της.ομαλη,γλυκια,στρωτη....επειδη την εχω στον τοιχο εχει πουθενα αλλου το s/n της?
Διαλειμμα 15 λεπτα,τοσο αντεξα μακρια της.........

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια ειλικρινα χαλαλι της.....χεσ....α για την ΔΕΗ.εχω σαλταρει με την εικονα!πεστε μου ομως τι διαολο ειναι οι πυρηνες φερριτη και τι διαολο κανουν?χρειαζεται καποιο ειδικο καλωδιο για συνδεση στο internet?σιγουρα δεν της κανω ζημια με πολλες ωρες θεαση?

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!!!!!!

Σα μικρό παιδί. Χαίρομαι με τι χαρά σου φίλε μου!
Μου έφτιαξες το κέφι ρε μάγκα...:grinning-smiley-043

Περίπου 5-6 ώρες την ημέρα παίζει η δική μου και τα ΣΚ λίγο παραπάνω.
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλά γιατί δεν την κλίνεις 1-2 ώρες στο ενδιάμεσο?

Την σύνδεσα με Ιντερνέτ χωρίς τον φερίτη και χωρίς πρόβλημα. Κάτι διάβασα στο pdf manual αλλά δεν το θυμάμαι τώρα.
Πάντως ο server της panasonic δεν έχει να προσφέρει και πολλά.
Εurosport προεγραμένες εκπομπές, YouTube, Picasa, Βloomberg και καιρός... όλα σε κάδρο 17-20 ιντσών τι να σου πούνε?

ενα σας λεω,μετα απο 7 ωρες συνεχομενη θεαση εχει διορθωθει αισθητα οι εικονα της.ομαλη,γλυκια,στρωτη....επειδη την εχω στον τοιχο εχει πουθενα αλλου το s/n της?
Διαλειμμα 15 λεπτα,τοσο αντεξα μακρια της.........

Και μένα η πρώτη αισθητή διαφορά έγινε στις 10-20 ώρες. Τώρα πρέπει να είμαι στη φάση δεύτερης βελτίωσης γιατί το τηλεοπτικό σαν να έχει καθαρίσει λίγο! Είμαι περίπου στις 80-90 ώρες αλλά δεν το τσέκαρα εδώ και μερικές μέρες...

Και πάλι καλορίζικη!!! -bye-