Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

περίμενε νοεμβρη μερια που θα βγει το pace hd pvr της νοβα!!τιμη αγνωστη!!
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Μια τελευταια ερωτηση.Υπαρχει καποια ρυθμιση να κανω ωστε ανοιγοντας συσκευες που ειναι συνδεδεμενες με hdmi καλωδιο,να γινεται αυτοματη μεταβαση της tv εκει?(πχ.hdmi1-hdmi2)

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Μια τελευταια ερωτηση.Υπαρχει καποια ρυθμιση να κανω ωστε ανοιγοντας συσκευες που ειναι συνδεδεμενες με hdmi καλωδιο,να γινεται αυτοματη μεταβαση της tv εκει?(πχ.hdmi1-hdmi2)
πρέπει να έχεις συσκευές που να υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία όπως ps3!!μετά κάνεις τις ρυθμίσεις μέσο του μενού viera link

πρέπει να έχεις συσκευές που να υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία όπως ps3!!μετά κάνεις τις ρυθμίσεις μέσο του μενού viera link
Ευχαριστω πολυ.Αψογος

πολυ ησυχια δεν εχει το δικο μας θεμα?η τηλεοραση πραγματι με εχει κανει να την λατρευω.......ομως δεν εχει τιποτα για μας?........κανα update,κανα νεο ......τιποτα?

εχουμε πραγματικα μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις ! το διαπιστωσα προχτες βλεποντας σε blu ray to batman dark night και επειδη ειχε πολυ φως το δωματιο η τηλεοραση τσιτωσε τη φωτεινοτητα της και ........τετοια εικονα δεν εχω ξαναδει , τρισδιασταη και λεπτομερης οσο ποτε , υπαρχει κανενα κολπο να μπορουμε να βλεπουμε ετσι γενικα ?επαιξε ετσι μονο στην επιλογη εικονας <<κανονικη>>

Για να πάρεις το μέγιστο των δυνατοτήτων της τηλεόρασης θα πρέπει να προβείς σε ρύθμισή της (καλιμπράρισμα) από ειδικό. Και τότε θα καταλάβεις ότι όποια επιλογή εικόνας και αν χρησιμοποιείς (κανονική, cinema κ.λ.π.) δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που θα έχεις μετά το calibration.

όπως το είπες φίλε λατρεμένη αγορά...Όσο περνά ο καιρός γίνετε καλύτερη βάζεις THX ρύθμιση κοντράστ στο 50 και όλα τελεία!!!

εφτασα της 1521 ωρες λειτουργιας και 711 ανοιγοκλεισιματα(αγορα Φεβρουαριος 2010),πραγματι αναλογα με το τι της δινεις η τηλεοραση ανταποκρινεται με απιστευτες δυνατοτητες.....καποιος μιλησε παραπανω και για 3D.......ισχυει?παντως εγω την εχω λυσσαξει αρκετα στην δουλεια......δεν την χορταινω........συνδεδεμενα απανω της ειναι......1.ενα πισι HDMI με καρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE 8800.....2.ps3 HDMI με κανα 2-3ωρο gaming με ενδιαμεσα διαλλειματα και ξεπλυματα 10λεπτου της οθονης με τηλεοπτικο........3.τηλεοπτικο σημα απο την γυναικα λογω σειρων (μεγενθυνση 1).........4.dvd sony me scart συνδεση......5.xtreamer hdmi αραια και που........επισης της παιρνω audio εξοδο και την συνδεω με οπτικη ινα στο home cinema και τωρα εχω λυσσαξει να της φερμαρω και ενα δορυφορικο πιατο,γιατι εχει κανα 4ωρο που καθεται και δεν κανει..........ειναι ΤΕΛΕΙΑ ........υπερβολικος-δεν νομιζω..........-bye-

Last edited:
Τελευταία έχω παρατηρήσει σε ταινίες HD (mkv αρχεία από ένα e-great m34) ότι σε πλάνα που δείχνει ουρανό, θάλασσα κλπ κάνει ενα τρεμοπαιγμα (οχι πολύ εντονο) το οποίο πριν δεν το έκανε.

Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα της τηλεόρασης, γιατί στα τηλεοπτικά κανάλια δεν το κάνει. Μήπως φταίει το media player?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...βάζεις THX ρύθμιση κοντράστ στο 50 και όλα τελεία!!!

αλήθεια κόντραστ 50??? Δεν έχω ξεπεράσει το 40!!!

Σε τηλεοπτικό φαντάζομαι, έτσι?

Οι υπόλοιποι κάτοχοι τι λένε για την ρύθμιση του κοντραστ?

Εγώ χρησιμοποιώ το cinema ως έχει, γιατί το THX δεν δίνει 96p το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ...

Πάντως φανταστική τηλεόραση, καταπληκτική αγορά!!!

Last edited:
Είναι άριστη αγορά, όντως!

Παίζει και πολύ ωραία τα ΗD video που γράφω τον υιό! Όλα καλά. Κρίμα που δεν κυκλοφορούσε σε 46"...

Φυσικά παιδιά (να μην κρυβόμαστε) σε φωτεινές συνθήκες δωματίου η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μπορεί να δώσει η τηλεόραση...

Εγώ την έχω στη κρεβατοκάμαρα, όπου οι συνθήκες φωτισμού είναι πιο καλές...
Ευχαριστιέμαι τις ταινίες!
Τόσο πολύ που βάζω την εικόνα στο zoom 1 και χωρίς υπότιτλους (στις αγγλόγλωσσες ταινίες) για να ευχαριστιέμαι κάθε σπιθαμή της οθόνης! :popcorn:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αλήθεια κόντραστ 50??? Δεν έχω ξεπεράσει το 40!!!

Σε τηλεοπτικό φαντάζομαι, έτσι?

Οι υπόλοιποι κάτοχοι τι λένε για την ρύθμιση του κοντραστ?

μαζι σου dalaniκ.......ki εγω μαζι σου......ποτε πανω και απο το 35......:a0210:

παιδια αληθεια για 3D γνωριζετε τιποτα?παιζει?ανταποκρινεται?εγω πιστευω οτι κανει τα παντα......:a0210:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια αληθεια για 3D γνωριζετε τιποτα?παιζει?ανταποκρινεται?εγω πιστευω οτι κανει τα παντα......:a0210:

Είπαμε βρε kastanas καλή αλλά όχι και έτσι...:flipout:

Η τηλεόραση όντως σε σκοτεινό περιβάλλον και καλό HD υλικό "τα σπάει", με πολύ καλή κίνηση, χρώματα, αντίθεση και ωραία απόδοση του βάθους... αλλά όχι να παίξει και 3d...
Θέλει ειδικά κυκλώματα γι´αυτό... δυστυχώς! Ωσπου να βγεί 3d υλικό όμως μπορούμε να την χαρούμε χωρίς ενοχές ή ζήλιες... :grandpa: