ε να σου πω την αληθεια λιγο δυσκολο να εξηγησεις στην οικογενεια οτι θα πρεπει να βλεπουν λιγοτερο την ημερα και υπο αλλες συνθηκες απ οτι το βραδυ.
Εγώ την έχω τη P50V20 Στο σαλόνι και έχω παράθυρα 4μέτρων απο τη μιά άλλα 2,5 μέτρα απο την άλλη.Η εικόνα τη μέρα για να δεις κανάλια SD (Ψηφιακά ,Αναλογικά ,Δορυφορικά ) είναι αρκετά καλή .Τα παιδιά και η γυναικά δεν πολυκαταλαβαίνουν τη διαφορά .
Στο πλάι είναι Αριστερά το ένα Δεξιά το Άλλο.Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο το φως.Τα παράθυρα είναι στην πλάτη της τηλεόρασης; Γιατί εμένα είναι δίπλα, δηλαδή το φως έρχεται από το πλάι του πάνελ και το φωτίζει....
Καλορίζικηκαι καλή θεαση .Μεγέθυνση 1 για τα κωλοσηματα των καναλιών και αστην να παίζει . Μην φοβηθείς να βάλεις και κάποια ταινία .Αν έχεις και υψηλής ανάλυσης ακόμα καλύτερα. Βαλτω στο mode Cinema καιΚαλημέρα,
Ο ξάδερφος μου πήρε σήμερα την V20 την 50αρα. Θα πάω σήμερα να τον βοηθήσω όσο μπορώ στο σετάρισμα. Τί προτείνετε? Break in dvd, ζουμ κλπ. Για πείτε κάποιες αρχικές ρυθμίσεις για στρώσιμο...
Ευχαριστώ
Στρώσιμο θέλει τις πρώτες 200 ώρες μόνο ή πρέπει να φτασει τις 1000 προσέχοντας. Για καλιμπράρισμα πότε μπορεί να κάνει?
πήρα κι εγώ την 50v20 εδώ και 20 περίπου μέρες και είναι τέλεια.Σήμερα μπήκα στο service menu να δώ ώρες λειτουργίας και έγραψε 1614:30,έχει δουλέψει 1614 ώρες???:hmmmm:....
ξέρεις κανείς αν αυτό το νούμερο αντιπροσωπεύει τις ώρες ή αν διαιρείται πχ με κάποιο άλλο νούμερο για να βγούνε οι πραγματικές ώρες?ψάχνοντας στο νέτ δεν βρήκα κάποια πληροφορία :BDBDG54:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.