Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα βλέπεις πολύ την ημέρα; Σε πειράζει να είναι η εικόνα λίγο άτονη;
Γιατί η V20 θα είναι πολύ καλή σε εικόνα με ελεγχόμενο φωτισμό. Και συμπαθητική την ημέρα, αλλά όχι τόσο καλή όσο χωρίς φως...

ε να σου πω την αληθεια λιγο δυσκολο να εξηγησεις στην οικογενεια οτι θα πρεπει να βλεπουν λιγοτερο την ημερα και υπο αλλες συνθηκες απ οτι το βραδυ.το παραθυρο ειναι στα 3 μετρα πλαγιως της τηλεορασης,αν εχεις και καμμια αλλη προταση να το δουμε,εχει ενα καταστημα στην περιοχη μου τη vt20,υπαρχει περιπτωση να του ζητησω να τη φερει να τη στησει για δοκιμη και να δεχτει?θα του το προτεινω και βλεπουμε

Last edited:
την ημερα ετσι κι αλλιως δεν βλεπει κανεις ταινιες, οποτε η ελλιπης φωτεινοτητα δεν επηρεαζει και πολυ στην θεαση των πρωινων προγραμματων που δεν σε νοιαζει και πολυ η ποιοτητα της εικονας, οταν ομως ερχεται το βραδυ τοτε που θα βαλεις μια ταινια τοτε τελειωσε η οποια αμφιβολια εχεις για την αποδοση της συγκεκριμενης τηλεορασης, το βραδυ αναδεικνυεται πραγματικα η εικονα και εχεις αυτη την κινηματογραφικη αισθηση που μονο μια πλασμα σου δινει

ε να σου πω την αληθεια λιγο δυσκολο να εξηγησεις στην οικογενεια οτι θα πρεπει να βλεπουν λιγοτερο την ημερα και υπο αλλες συνθηκες απ οτι το βραδυ.

Δεν εννοούσα ότι δεν θα μπορούν να δουν (και ότι θα πρέπει να κάνουν κάτι, π.χ. να αλλάξουν ρυθμίσεις), απλά θα παίζει με λιγότερη "ζωντάνια" η τηλεόραση. Εγώ έχω μια U20 και στο 1 μέτρο δίπλα μπαλκονόπορτα. Το μεσημέρι έχω θέμα, ακόμα και τώρα το χειμώνα (κοιτά νότο η πόρτα). Το βράδυ όμως η στατική της εικόνα είναι πολύ καλή... (Αν και για να δει κανείς το νησί, τα φώτα πρέπει να τα σβήσω - ευτυχώς εγώ δεν το βλέπω...)

Εγώ την έχω τη P50V20 Στο σαλόνι και έχω παράθυρα 4μέτρων απο τη μιά άλλα 2,5 μέτρα απο την άλλη.Η εικόνα τη μέρα για να δεις κανάλια SD (Ψηφιακά ,Αναλογικά ,Δορυφορικά ) είναι αρκετά καλή .Τα παιδιά και η γυναικά δεν πολυκαταλαβαίνουν τη διαφορά . Τη Νύχτα Αν εχεις κλείσει και τα φωτα του χωρου τότε ειναι ακομα πιο καλή. Πιο μεγάλο πρόβλημα θα έχεις με το να τους βάλεις να βλέπουν σε μεγενθυση1 (Λόγο των logo των καναλιών) παρά με το φώς. Εγώ ούτε ανακλάσεις έχω ούτε τόσο χαμηλή φωτεινότητα που να ενοχλεί . Είναι υπερβολή να πούμε οτι ενοχλεί το φως της μέρας όταν παρακολουθείς εκπομπές SD σε μεγένθυση.

Αλλάζω θέμα και αναφέρω ότι πήρα ένα σκληρό 2,5" 500Gb και τον έβαλα στην panny και έκανα κάποιες δοκιμές.Πολύ καλός ο χρονοδιακόπτης και η συνεργασία με το EPG σε ψηφιακά και δορυφορικά και μάλιστα δορυφορικά κανάλια HD!!!!!Τέλεια εικόνα. Ακόμα μπορεί να κάνει view live ,δηλαδή ενεργοποιείς view live και μπορείς να κάνεις παύση να πας πίσω ή να πας στην κανονική ροή .Τέλειο για ποδόσφαιρο.

Εγώ την έχω τη P50V20 Στο σαλόνι και έχω παράθυρα 4μέτρων απο τη μιά άλλα 2,5 μέτρα απο την άλλη.Η εικόνα τη μέρα για να δεις κανάλια SD (Ψηφιακά ,Αναλογικά ,Δορυφορικά ) είναι αρκετά καλή .Τα παιδιά και η γυναικά δεν πολυκαταλαβαίνουν τη διαφορά .

Τα παράθυρα είναι στην πλάτη της τηλεόρασης; Γιατί εμένα είναι δίπλα, δηλαδή το φως έρχεται από το πλάι του πάνελ και το φωτίζει....

Καλημέρα,

Ο ξάδερφος μου πήρε σήμερα την V20 την 50αρα. Θα πάω σήμερα να τον βοηθήσω όσο μπορώ στο σετάρισμα. Τί προτείνετε? Break in dvd, ζουμ κλπ. Για πείτε κάποιες αρχικές ρυθμίσεις για στρώσιμο...

Ευχαριστώ

Τα παράθυρα είναι στην πλάτη της τηλεόρασης; Γιατί εμένα είναι δίπλα, δηλαδή το φως έρχεται από το πλάι του πάνελ και το φωτίζει....
Στο πλάι είναι Αριστερά το ένα Δεξιά το Άλλο.Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο το φως.

Καλημέρα,

Ο ξάδερφος μου πήρε σήμερα την V20 την 50αρα. Θα πάω σήμερα να τον βοηθήσω όσο μπορώ στο σετάρισμα. Τί προτείνετε? Break in dvd, ζουμ κλπ. Για πείτε κάποιες αρχικές ρυθμίσεις για στρώσιμο...

Ευχαριστώ
Καλορίζικηκαι καλή θεαση .Μεγέθυνση 1 για τα κωλοσηματα των καναλιών και αστην να παίζει . Μην φοβηθείς να βάλεις και κάποια ταινία .Αν έχεις και υψηλής ανάλυσης ακόμα καλύτερα. Βαλτω στο mode Cinema και
φωτεινότητα 30 τα άλλα μην τα αλλάξεις.

Ευχαριστω. Τα βάλαμε τα settings έτσι όπως είπες. Του έδωσα και το break in dvd με τα χρώματα για να το βάλει όλη νύχτα να δουλεύει για να στρώσει. Αλλά ρε παιδιά στην μεγένθυση 1 δεν φαίνονται στα αναλογικά κλπ ούτε γράμματα ούτε τίποτα. Δεν μπορείς να δεις έτσι...

Στρώσιμο θέλει τις πρώτες 200 ώρες μόνο ή πρέπει να φτασει τις 1000 προσέχοντας. Για καλιμπράρισμα πότε μπορεί να κάνει?

Στρώσιμο θέλει τις πρώτες 200 ώρες μόνο ή πρέπει να φτασει τις 1000 προσέχοντας. Για καλιμπράρισμα πότε μπορεί να κάνει?

Τις πρώτες 200 ώρες να είναι λίγο προσεχτικός. Ας έχει λίγο χαμηλά τη φωτεινότητα και την αντίθεση για τις ώρες αυτές. Στρωσίματα και συναφή με τα DVD δεν είναι απαραίτητα. Calibration αφού έχει συμπληρώσει 500 ώρες λειτουργίας.

Ευχαριστώ πολύ...

Η τηλεόραση έχει μαγική εικόνα ακόμα και με την τωρινή κατάσταση...

Πάντως να πω την αμαρτία μου. Όλες οι τηλεοράσεις που έχω δεις plasma και led, πιστεύω ότι δεν φτάνουν σε ποιότητα την δική μου την Sony KDS 70R2000 την rear projection όσο και αν ακούγεται περίεργο...Η panasonic η V20 που είδα ίσως να την φτάνει και η VT20 ίσως να την ξεπερνάει...

Thanks. Δεν την έχω (ακόμα...), αλλά επειδή αυτή που έχω τώρα έχει πάγωμα και με έχει βολέψει αρκετές φορές, θα ήθελα να έχει και αυτή...

Σήμερα πήρε ο κολλητός μου την 50V20..ήταν μεταξύ της 47LE8500 και της Panasonic, αλλά τον έψησα και πήρε την V20. Σε θέαση την ημέρα όντως χάνει λιγο (δείχνει λίγο άτονη), αλλά τη νύχτα και ειδικά σε υλικό hd δεν παίζεται..πολύ κινηματογραφική αίσθηση και ακούραστη θέαση. Επίσης πολύ καλή κίνηση. Ελπίζω να του αρέσει και εκείνου σε βάθος χρόνου γιατί ήταν lcd-ακιας και του άρεσε η πολλή φωτεινότητα, αλλιώς με βλέπω...:violent-smiley-008:

πήρα κι εγώ την 50v20 εδώ και 20 περίπου μέρες και είναι τέλεια.Σήμερα μπήκα στο service menu να δώ ώρες λειτουργίας και έγραψε 1614:30,έχει δουλέψει 1614 ώρες???:hmmmm:
επίσης για να βγώ από αυτό το μενού πάτησα να κλείσει από το remote control και δεν έκανε τίποτα οπότε την έκλεισα και την έβγαλα από το ρεύμα,έκανα καμιά πατάτα με το κοντρόλ ή δεν άλλαξε κάποια παράμετρος?

ξανατσέκαρα μετά από 10 λεπτά και έγραφε πάλι 1614:30

ξέρεις κανείς αν αυτό το νούμερο αντιπροσωπεύει τις ώρες ή αν διαιρείται πχ με κάποιο άλλο νούμερο για να βγούνε οι πραγματικές ώρες?ψάχνοντας στο νέτ δεν βρήκα κάποια πληροφορία :BDBDG54:

πήρα κι εγώ την 50v20 εδώ και 20 περίπου μέρες και είναι τέλεια.Σήμερα μπήκα στο service menu να δώ ώρες λειτουργίας και έγραψε 1614:30,έχει δουλέψει 1614 ώρες???:hmmmm:....

ξέρεις κανείς αν αυτό το νούμερο αντιπροσωπεύει τις ώρες ή αν διαιρείται πχ με κάποιο άλλο νούμερο για να βγούνε οι πραγματικές ώρες?ψάχνοντας στο νέτ δεν βρήκα κάποια πληροφορία :BDBDG54:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1499211&postcount=1689

Δες και πόσα on/off έχει γράψει....

είχε 145 on/off,πρόλαβα και τα έκανα όλα αυτά σε ούτε 20 μέρες??:hmmmm:
σε 2,5 εβδομάδες έγραψε 01614:30 , on/off 145