Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ξερει κανεις αν με τα PIP/PAP/PAT που εχει μπορεις να δεις δυο καναλια ταυτοχρονα?

Όχι....δεν διαθέτει διπλό tuner.Αυτό έχει να κάνει μόνο με σήμα δυο διαφορετικών πηγών...πχ digital + hdmi 1...ή analog + scart 1...κτλπ

αρα γινεται μονο καναλι και υπολογιστης ή καναλι και dvd??ουτε αναλογικο+ψηφιακο γινεται ε?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αρα γινεται μονο καναλι και υπολογιστης ή καναλι και dvd??ουτε αναλογικο+ψηφιακο γινεται ε?

Oύτε...

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Oύτε...
Και τοτε τι πρεπει να εχει για να δειχνει 2 καναλια?διπλο tuner?
Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει εξωτερικο tuner το οποιο συνδεεις στην tv και γινεται η δουλεια?

Όχι...ελάχιστες έχουν αυτή τη δυνατότητα...πχ η Samsung C9000...αλλά αυτή δείχνει ένα κανάλι στην οθόνη και ένα στο τηλεχειριστήριο!

Και τοτε τι πρεπει να εχει για να δειχνει 2 καναλια?διπλο tuner?
Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει εξωτερικο tuner το οποιο συνδεεις στην tv και γινεται η δουλεια?
Έχω DVD record της sony με HDMI που έχει tuner και βλέπω δυο διαφορετικά κανάλια PIP/PAP . Εαν έχεις Video ή DVD θα στο κάνει και εσένα.

Έχω DVD record της sony με HDMI που έχει tuner και βλέπω δυο διαφορετικά κανάλια PIP/PAP . Εαν έχεις Video ή DVD θα στο κάνει και εσένα.
Βλεπεις αυτο που εχεις γραψει και καναλι ή καναλι και καναλι?Ποιο μοντελο εχεις?

Βλεπεις αυτο που εχεις γραψει και καναλι ή καναλι και καναλι?Ποιο μοντελο εχεις?

P50V20
Βλέπω το κανάλι απο το Tuner του DVD ή του Tuner του Video και κανάλι της τηλεόρασης(Που μπορεί να είναι Αναλογικό ή Ψηφιακό ή Δωροφορικό )
Δες το manual πως αλλάζει η πηγή εισόδου στο PIP/PAP.

P50V20
Βλέπω το κανάλι απο το Tuner του DVD ή του Tuner του Video και κανάλι της τηλεόρασης(Που μπορεί να είναι Αναλογικό ή Ψηφιακό ή Δωροφορικό )
Δες το manual πως αλλάζει η πηγή εισόδου στο PIP/PAP.
Εννοουσα πιο μοντελο dvd εχεις..παιζει ρολο ή ολα τα dvd εχουν αυτην την δυνατοτητα?

Εννοουσα πιο μοντελο dvd εχεις..παιζει ρολο ή ολα τα dvd εχουν αυτην την δυνατοτητα?

Όποιο DVD reacordable (έχει Tuner) Και όποιο VIDEO (Εχει Tuner) και όποια άλλη συσκευή έχει tuner (Αποκωδικοποιητές Σήματος) Μπορούν να παίξουν PIP/PAP. Εγώ το κάνω με ένα Sony DVD reacordable και με ένα VIDEO Sony
αλλά δεν παίζει ρόλο το μοντέλο και η μάρκα.

ειναι καταλληλη για ηλιολουστο σαλονι η θα εχουμε προβλημα?κανει αντανακλασεις μηπως το φως?

Πλεον δεν υπαρχει τηλεοραση με ματ επιφανεια εκτος απο καποιες φθηνες LCD. Kαι οι ακριβες LCD οπως HX800 , LX9500 , C8000 εχουν ανακλασεις.

Εμενα με την U10 που δεν εχει φιλτρο με βοηθησαν πολυ οι νεες πιο σκουρες κουρτινες που αγορασε η γυναικα μου , παλια τα απογευματα ακομη και με LCD ειχα προβλημα.

Η V20 εχει παντως αντιανακλαστικο φιλτρο και μαλιστα απο τα καλυτερα που υπαρχουν (ιδιο με την VT20).

ασε εχω μπερδευτει εντελως,ημουν ετοιμος να παρω την samsung c 750 αλλα τη γυναικα μου τη χαλαει το πλαστικο γυρω-γυρω, συν καποιες ατελειες στην κινηση την ωρα που εδειχνε ποδοσφαιρο στην εκθεση που τη βλεπαμε,τωρα κοιταζω την panasonic v20 αλλα με προβληματιζει αυτο με το φως στο σαλονι,εχει ολη μερα ηλιο στο παραθυρο πλαγιως της τηλεορασης και κολλαω σ αυτο,λες να την πατησω?

Και η C750 ultra clear panel εχει , αρα σε ανακλασεις δεν νομιζω οτι θα δεις σημαντικη διαφορα μεταξυ των δυο.

Τωρα εχεις CRT στην ιδια θεση?

εχω μια lcd 32 samsung του 2004 αλλα τα εχει παιξει η οθονη και ειναι για αντικατασταση και λογω μεγαλου χωρου ειπα να παρω 46-50.τι λες απο τις 2 πιο πανω?η καποια αλλη προταση για την περιπτωση μας?

Last edited:
Eγω γενικα ειμαι υπερ των πλασμα γιατι αγοραζεις τηλεοραση. Ειδικα αν μιλαμε για την V20 που ειναι απο τις πλεον ποιοτικες σε εικονα.

Οι LED/LCD ειναι καλες για μονιτορ για χρηση με καμια κονσολα και PC.

Προσπάθησε να δεις τις πλάσμα που λες σε χώρο με φυσικό φως. Γιατί δεν περνάς μια βόλτα από το pioneer center;

Εγώ νομίζω θα έχεις πρόβλημα αν θες να βλέπεις από 11-6 το απόγευμα. Αλλά καλύτερα να το αποφασίσεις μόνος σου...

δυστυχως μενω επαρχια ρε παιδια και οι εκθεσεις εδω ειναι περιορισμενες.μαλλον το βλεπω να κατεβαινω αθηνα,αν και ηλπιζα οτι απο εδω μεσα θα εβρισκα λυση αποφευγοντας το ταξιδι,αλλα μαλλον οντως ειναι καλυτερα να το δει καποιος ιδιοις ομμασι.καθε εμποδιο για καλο,θα ερθω να παρω και συστημα ηχου μαζι,ευχαριστω παιδια!!!

Last edited: