Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την V20, τώρα σχετικά με την δυνατότητα λήψης δορυφορικού σήματος, τώρα με τον δορυφορικό δέκτη που έχω (Topfield) ποιάνω τους Astra & Hotbird, με 2 LNB, θα μπορούσα να πιάσω του ίδιους δορυφόρους με την V20 έτσι ώστε να καταργήσω τον Topfield:
Ηλίας
Είναι δυνατόν κλείνοντας μια τηλεόραση υψηλής τεχνολογίας με χρήση μηχανικού διακόπτη να προκληθεί τέτοια ζημιά ?
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την V20, τώρα σχετικά με την δυνατότητα λήψης δορυφορικού σήματος, τώρα με τον δορυφορικό δέκτη που έχω (Topfield) ποιάνω τους Astra & Hotbird, με 2 LNB, θα μπορούσα να πιάσω του ίδιους δορυφόρους με την V20 έτσι ώστε να καταργήσω τον Topfield:
Ηλίας
Ηλίας
Γνωρίζεις αν ισχύει το παραπάνω;Θα πάρεις το επόμενο μοντέλο, που μάλλον θα είναι καλύτερο;
Τα φετινά ήταν μέτρια έτσι και αλλιώς...
Γνωρίζεις αν ισχύει το παραπάνω;
Γνωρίζεις ποιο μοντέλο την αντικαθιστά και πότε;
Μέχρι τώρα έχω διαβάσει τα καλύτερα για την σειρά v20 πάντως...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.