Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα στα μέλη του κλαμπ !!!

Πριν 15 ημέρες έγινα ευτυχής κάτοχος μιας Panasonic TX-P50V20E Plasma.

Σήμερα όμως δυστύχησα...

Χρειάστηκε να κλείσω τη TV κάνοντας χρήση του μηχανικού διακόπτη ON/OFF που βρίσκεται στο πλάι της τηλεόρασης, πριν κλείσω το γενικό διακόπτη ηλεκτρισμού του σπιτιού μου, προκειμένου να γίνουν κάποιες ηλεκτρολογικές εργασίες. Μετά από περίπου 2 ώρες που τελείωσαν οι εργασίες σήκωσα το διακόπτη του γενικού και μετά από λίγα λεπτά πήγα να ανοίξω τη τηλεόραση κάνοντας χρήση του μηχανικού διακόπτη ON/OFF... Αυτό ήταν...
Η τηλεόραση τρεμοπαίζει για λίγο το ενδεικτικό led λειτουργίας σε πράσινο χρώμα, κάνει κάτι ήχους από εμπλοκή - απεμπλοκή ρελέ και μετά ξεκινάει και αναβοσβήνει το ενδεικτικό led λειτουργίας σε κόκκινο χρώμα περιοδικά δηλ. 4 αναβωσβήσματα, μικρή παύση και μετά ξανά...
Πήρα τηλ. στην intertech, μου είπαν ότι χρειάζεται service και να τους τη στείλω. Τους ρώτησα μήπως είναι κάποια συγκεκριμένη βλάβη και μου απάντησαν ότι μπορεί να είναι από κάτι απλό έως καμένο panel.

Αντιμετώπισε ποτέ κανείς κάτι παρόμοιο ?
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό ?
Είναι δυνατόν κλείνοντας μια τηλεόραση υψηλής τεχνολογίας με χρήση μηχανικού διακόπτη να προκληθεί τέτοια ζημιά ?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!!

StaBa

Αν οι κωδικοί του συστήματος αυτοδιάγνωσης δεν έχουν αλλάξει φέτος, μάλλον περί βλάβης του τροφοδοτικού πρόκειται...

Μη σχετίζεις τη βλάβη με κάτι που έκανες εσύ, απλώς έτυχε κάποιο εξάρτημα να παραδώσει το πνεύμα τη δεδομένη στιγμή.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την V20, τώρα σχετικά με την δυνατότητα λήψης δορυφορικού σήματος, τώρα με τον δορυφορικό δέκτη που έχω (Topfield) ποιάνω τους Astra & Hotbird, με 2 LNB, θα μπορούσα να πιάσω του ίδιους δορυφόρους με την V20 έτσι ώστε να καταργήσω τον Topfield:
Ηλίας

Παιδιά καλημέρα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το παραπάνω ερωτημα.:BDBDG54:

Είναι δυνατόν κλείνοντας μια τηλεόραση υψηλής τεχνολογίας με χρήση μηχανικού διακόπτη να προκληθεί τέτοια ζημιά ?

Αν ήταν έτσι εγώ θα είχα χαλάσει την kuro πολλές φορές. Απ' τον διακόπτη την ανοιγοκλείνω κάθε μέρα.... :D

Οπως σου απάντησε και ο Γιάννης, τυχαίο είναι.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την V20, τώρα σχετικά με την δυνατότητα λήψης δορυφορικού σήματος, τώρα με τον δορυφορικό δέκτη που έχω (Topfield) ποιάνω τους Astra & Hotbird, με 2 LNB, θα μπορούσα να πιάσω του ίδιους δορυφόρους με την V20 έτσι ώστε να καταργήσω τον Topfield:
Ηλίας

Μπορείς, αλλά λάβε υπόψην σου ότι οι ενσωματωμένοι στις τηλεοράσεις δορυφορικοί δέκτες δεν σου προσφέρουν ούτε κατ´ελάχιστον τις ευκολίες (ταξινομήσεις, προσθήκες, λίστες αγαπημένων, πλοήγηση κ.λ.π.) που σου προσφέρει ένας εξωτερικός δορυφορικός δέκτης. Δεν νομίζω η V20 να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα....

Καλημέρα και από έμενα
Χτες παρέλαβα την τηλεόραση
Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά . Αυτό που είδα είναι ότι από την στιγμή που την ξεκίνησα μέχρι που την έκλεισα μεγάλη διαφορά σε χρώμα και εικόνα γενικά
Με το που την άνοιξα απογοητεύτηκα μετά από 2 ώρες απλού ψηφιακού σήματος άρχισε να αλλάζει η εικόνα και να γίνεται όλο και καλύτερη,χρώματα άψογα μαύρο τέλειο .Τι είναι αυτό δεν γνωρίζω. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει
Θα είναι έτσι κάθε φορά που την ανοίγω;
Εκανα update στο 2.505 τελευταίο όλα ΟΚ
Έχω ένα πρόβλημα το VIERA CAST μια βλέπει τον διακομιστή και μια όχι .
Αύριο θα κάνω άλλα τεστ . Επετε συνέχεια:BDGBGDB55:

Πρόσβαση στο Service Menu κ' Ώρες Λειτουργίας
http://www.avclub.gr/forum/showthrea...916#post840916

Ξέχασα να αναφέρω οτι έκανα το πάνω τεστ και μου έλεγε μια ώρα και άνοιγμα 3 φορές όσες δηλαδή την είχα έχω σε χρήση .
Αυτοί στην panny δεν τις ανοίγουν καθόλου;:flipout:

@czoun ......:grinning-smiley-043

όλα καλά .... με το service menu . !!!

Υπάρχει κάτι για αυτά ?

1 - Την Σύνδεσα μέσω Wifi με το router μου και μου είπε ότι έχει το τελευταίο λογισμικό . Έκδοση : 2,009-10300 σωστά τα λέει ?

2 - Γράφει και άτι άλλα περί
κατάστασης 1
κατάστασης 2
κατάστασης 3
και HDAVI control . Τι είναι αυτά ?

3 - θα ήθελα να δοκιμάσω να φτιάξω μέσω του router μία DLNA σύνδεση με το PC που έχω στο άλλο δωμάτιο . Τι πρέπει να κάνω .

Ευχαριστώ !

αγαπητοι φιλοι η τελικη ρυθμισει μετα απο στρωσιμο ποια ειναι τελικα ?

Ηλίας

Εχω τον θρυλικό Humax z400 με ενα πιάτο και 2 LNB . Αποφάσισα να βγάλω την κεραία και να την βάλω στη v20 .Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ευχάριστα.
Του έιπα να κατεβάσει μόνο τα freeTV (έχει επιλογή) .Καταλαβαίνει και ξεχωρίζει τα HD Κανάλια , τα τηλεοπτικά και τα ραδιόφωνα. Μπορείς να τα φτιάξεις και να βάλεις στα αγαπημένα σου. Από HD free βρήκε 6 κανάλια
τα δύο δεν έχουν πάντα σήμα . Τα άλλα 4 είχαν πολύ καλή εικόνα .

Σήμερα έμαθα από έγκυρη πηγή, ότι σταμάτησε η διάθεση της
TX-P50V20E.

Έχει ακούσει κανείς κάτι;

Και περίμενα πως και πως να μπω στο νέο σπίτι για να την πάρω.....:bang:
Αν όντως ισχύει ότι σταμάτησε, τι κάνουμε;;;;;:chinscratch:

Θα πάρεις το επόμενο μοντέλο, που μάλλον θα είναι καλύτερο;
Τα φετινά ήταν μέτρια έτσι και αλλιώς...

Θα πάρεις το επόμενο μοντέλο, που μάλλον θα είναι καλύτερο;
Τα φετινά ήταν μέτρια έτσι και αλλιώς...
Γνωρίζεις αν ισχύει το παραπάνω;
Γνωρίζεις ποιο μοντέλο την αντικαθιστά και πότε;
Μέχρι τώρα έχω διαβάσει τα καλύτερα για την σειρά v20 πάντως...

Γνωρίζεις αν ισχύει το παραπάνω;
Γνωρίζεις ποιο μοντέλο την αντικαθιστά και πότε;
Μέχρι τώρα έχω διαβάσει τα καλύτερα για την σειρά v20 πάντως...

Η κανουρια είναι η σειρα v25.

H VT25 είναι η αμερικάνικη εκδοχή της ευρωπαϊκής VT20. V25 δεν υπάρχει. Οι νέες σειρές, που θα ανακοινωθούν στην CES2011 και θα κυκλοφορήσουν κατά τον Μάρτιο, αναμένονται με κωδικούς 30/35...

Θα ηθελα την συνδρομη σας για ενα προβλημα, πιθανον ρυθμισης που δεν γνωριζω. Χθες εγινα κατοχος ενος ραδιοενισχυτη Pioneer 2020, τον εστησα, κλειδωσε η αναλυση απο το Htpc στην hdmi 1, εικονα τελεια, ηχος ομως δεν ερχοταν απο την tv. Ανοιγω το manual, et voila, ARC Εεχει απο την HDMI 2, αλλαζω το καλωδιο, και ο ηχος ηρθε. Ομως, η εικονα τεντωσε εξω απο το πλαισιο, αυτο λεγεται overscan?, γιατι ομως? Θα το ελεγξω και στο ps3.
Ευχαριστω πολυ,

Ανδρεας