Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φυσικά και δεν θα έκλεινα μάτι . Εσύ ?
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το παρακολουθώ από εκεί .

γεια σας παιδιά , έχω κλείσει τη 50V20 εχθές από το public 1259e , τελευταίο κομάτι εκθεσιακό έχοντας πέξει 900 ώρες με παιδικό dvd στο κατάστημα δηλαδή πρέπει να έιναι ήδη στρωμένη. Μου έχει όμως δημιουργηθεί η εξής απορία.Οταν τους ρώτησα αν στη συσκευασία υπάρχει wireless lan adaptor μου είπαν όχι. Εχω φοβηθεί μήπως μου φάνε τίποτα από τη συσκευασία μιας και είναι ανοιγμένη και την tv θα την επανασυσκευάσουν. Αν έχετε τη καλοσύνη θα ήθελα κάποιος κάτοχος να μου πεί τι περιλαμβάνει η συσκευασία. Εχω φοβηθεί και για το τηλεκοντρόλ μήπως μου βάλουν κάποιο άλλο , υπάρχει τέτοια περίπτωση? Αν τελικά λείπει κάτι τι μπορώ να κάνω? Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και αν κάτι πρέπει να προσέξω μιας και για πρώτη φορά πέρνω plasma. Ευχαριστώ πολύ.

Άλλο ένα ερώτημα από εμένα που επίσης παράγγειλα 50V20

Για να πω μία αμαρτία μου ξέχασα να ρωτήσω ..... ,

1) Έξοδο ήχου έχει , σε τι μορφή , Οπτική , αναλογική , τι ?
2) Δίνει στην έξοδο DTS ?

Δυστυχώς δεν έχει HDMI o Yamaha μου και για να παίξουν όλες οι συσκευές ήχο τις περνάω μέσα από την TV

Άλλο ένα ερώτημα από εμένα που επίσης παράγγειλα 50V20

Για να πω μία αμαρτία μου ξέχασα να ρωτήσω ..... ,

1) Έξοδο ήχου έχει , σε τι μορφή , Οπτική , αναλογική , τι ?
2) Δίνει στην έξοδο DTS ?

Δυστυχώς δεν έχει HDMI o Yamaha μου και για να παίξουν όλες οι συσκευές ήχο τις περνάω μέσα από την TV

Για δες αυτο σου κάνει ;

CI (Common Interface) Y USB 2 (side); Flash Memory / Keyboard / WiFi / USB-HDD Recording / HUB HDMI Input 4 (1 side, 3 rear) Support Feature Audio Return Channel (Input 2) Composite Video Input AV3: RCA phono type x 1 (side) Audio Input (for Video) AV3: RCA phono type connectors (L, R) (1 set, side) Component Video Input RCA phono type x 3 [Y , PB, PR] (rear) PC Input Mini D-sub 15-pin x 1 (rear) Audio Input (for HDMI, PC, Component) RCA phono type connectors (L, R) (1 set, rear) 21-Pin Input/Output AV1: AV In/Out, RGB In, Q-Link (rear)
AV2: AV In/Out, S-Video In, RGB In, Q-Link (rear) LAN Port Y Analogue Audio Out RCA phono type connectors (L, R) (1 set rear) Digital Audio Output (Optical) Y Headphone Jack 1 (side) Service Port Y

παιδιά ποιες ρυθμίσεις είναι οι καλύτερες τελικά μετά το στρώσιμο ? Ευχαριστώ

Παρέλαβα κι εγώ την 50V20 μέσω της προσφοράς του public :smile:

Επειδή υπάρχει ήδη TV σκέφτομαι να στρώσω πρώτα την V20 μέσω του break-in DVD και μετά να την χρησιμοποιήσω ως κύρια TV (υπάρχει χώρος διαθέσιμος, την αφήνω να στρώνει χωρίς να ενοχλεί).
Πιστεύετε ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν την αφήσω πάρα πολλές ώρες συνεχόμενα να παίζει το break-in?
Υπάρχει κάποιος περιορισμός για maximum συνεχώς ανοιχτή?

Passthrough από HDMI στην οπτική δε νομίζω να κάνει...

Αν μελλοντικά κάποιο κανάλι στην ψηφιακή εκπέμψει με πολυκάναλο AAC, η τηλεόραση θα το εξάγει ως dts από την οπτική...

Εδώ και κανά 3ωρο παίζει το break-in, έχουμε δρόμο ακόμα...

Εντυπώσεις εν καιρώ...

Aπλά θα ήθελα να συμβουλεύσω όσους σκοπεύουν να αγοράσουν HDTV (και ειδικότερα plasma), μέγεθος από 50" και πάνω για αποστάσεις από 2μ. και πάνω, να μην προβληματίζονται άδικα :grandpa:

Passthrough από HDMI στην οπτική δε νομίζω να κάνει...

Αν μελλοντικά κάποιο κανάλι στην ψηφιακή εκπέμψει με πολυκάναλο AAC, η τηλεόραση θα το εξάγει ως dts από την οπτική...

:chinscratch:Δηλαδή DTS από το Media player δεν μπορώ να το περάσω στην TV και απο εκεί στον ενισχυτή .

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την V20, τώρα σχετικά με την δυνατότητα λήψης δορυφορικού σήματος, τώρα με τον δορυφορικό δέκτη που έχω (Topfield) ποιάνω τους Astra & Hotbird, με 2 LNB, θα μπορούσα να πιάσω του ίδιους δορυφόρους με την V20 έτσι ώστε να καταργήσω τον Topfield:
Ηλίας

ΗΡΘΕ !!!!!

:love:

Περήφανος κάτοχος της 50V20 . ...... έλα να ανεβαίνουμε στην λίστα .... lol

Δεν προχωράω σε σχόλια γιατί θα είναι διθυραμβικά και λίαν εντονότερα από του διαφημιστικού φυλλαδίου της εταιρίας .

Απλά Νο. :firstprize:

Δεν ξέρω αν η απόδοση θα ανέβει με τον καιρό , αυτή που έχω σήμερα μου κάνει 1000% !!!

Έχω αρχίσει και μπαίνω σε κλίμα στρωσίματος .... σιγά σιγά ....

Αλλά έχω 2-3 ερωτήσεις :
1 - Την Σύνδεσα μέσω Wifi με το router μου και μου είπε ότι έχει το τελευταίο λογισμικό . Έκδοση : 2,009-10300 σωστά τα λέει ?

2 - Γράφει και άτι άλλα περί κατάστασης 1 κατάστασης 2 κατάστασης 3 και HDAVI control . Τι είναι αυτά ?

3 - θα ήθελα να δοκιμάσω να φτιάξω μέσω του router μία DLNA σύνδεση με το PC που έχω στο άλλο δωμάτιο . Τι πρέπει να κάνω .

Αυτά προς το παρόν θα σας πρίξω και στο μέλλον :flipout:

Πάω να ΑΠΟΛΑΥΣΩ το SIN CITY .... καλά μιλάμε για πολύ μαύρο ρε παιδιά :afro: μα πολύ μαύρο .......
-bye-

Last edited:
ΥΓ.
Το αρχειάκι για το στρώσιμο υπάρχει και σε άλλη μορφή αρχείου . πχ. avi, mpg4, κλπ. ώστε να το βάλω να παίξει στον media player . ?

Last edited: