Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

χωρις να εχω δει απο κοντα μια v20 εντουτοις μου φαινεται περιεργο οτι μονο ελληνικο review site ανεφερε προβλημα χαμηλης φωτεινοτητας...κανενα απ'τα μεγαλα review sites δεν εγραψε κατι τετοιο

ειστε σιγουροι οτι τη μετρησατε με απενεργοποιημενο το eco mode και τη λειτουργια "εξοικονομηση ενεργειας"???

οι δυο αυτες λειτουργιες ειναι πολυ επιθετικες στα μοντελα του 2010 και ριχνουν τη φωτεινοτητα στα ταρταρα για να καταφερουν να περασουν τα ορια ενεργειας.....το ιδιο γινεται και με τη ρυθμιση της αντιθεσης οπου στο default την εχουν στο μισο απο αυτο που μπορει να αποδωσει το πανελ!

παντως η vt20 εχει την υψηλοτερη φωτεινοτητα που εχει γινει ποτε σε πλασμα μεχρι τωρα

επισης να μη λεμε και τρελες του τυπου αν η v10 ειναι καλυτερη....τα φετινα μοντελα ειναι καλυτερα παντου, μαυρο, χρωματα, scaling (ακομα κι αν παραμενει κακο), κινηση και παει λεγοντας...

το θεμα με τη χαμηλη φωτεινοτητα το ειχα εντοπισει κι εγω στη δικη μου v20 και μαλιστα πριν ελθει ο Μανωλης και κανει το καλιμπραρισμα και μετρησει τις τιμες που αναφερει πιο πανω. Μαλιστα ειχα επισημανει τοτε που ειχε τους αγωνες του μουντιαλ οι βραδυνοι αγωνες φαινονταν καλυτερα, αλλα περα απο αυτο η εικονα ειναι κορυφαια και αυτο ειναι τελικα που εχει σημασια και οχι οι μετρησεις

χωρις να εχω δει απο κοντα μια v20 εντουτοις μου φαινεται περιεργο οτι μονο ελληνικο review site ανεφερε προβλημα χαμηλης φωτεινοτητας...κανενα απ'τα μεγαλα review sites δεν εγραψε κατι τετοιο

...

Και εδώ χαμηλά το είχαν μετρήσει.
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1295261&postcount=745

Γειά σας παίδες,

Κάτοχος εδω και 2 ημέρες της 50V20 και έχω ήδη ξεκινήσει στρώσιμο κλπ. (Μόλις ανέφερα το στρώσιμο σε ένα φίλο, μου είπε στο τέλος θα της αλλάξεις και λάδια?) :rifle:

Anyway, έχω όμως 2 θέματα με την TV.

1. Δε συνδέεται στο internet. Την έχω συνδέσει πάνω σε switch απο όπου παίρνουν δίκτυο Mac, PC, PS3, Dreambox χωρίς να έχουν πρόβλημα. Κάνοντας το Connection test μου βγάζει communication with the server failed (006). Τι μπορεί να συμβαίνει?

2. Ενεργοποιώ το Overscan στην HDMI 1 όπου έχω συνδέσει το Dreambox, αλλά μόλις πάω στην HDMI 2 όπου έχω συνδέσει το PS3 το ενεργοποιεί και εκεί (ενώ το είχα ρυθμίσει εκτός). Διάβασα μέσα στο forum οτι η V20 αποθηκεύει ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε είσοδο, οπότε γιατί μου το κάνει αυτό?

Please help....

Επίσης για το θέμα της φωτεινότητας και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος. Η παλιά μου 42 PX70 σε σύγκριση με τη V20 μοιάζει με lcd. Θα συνηθίσω όμως....

Last edited:
2. Ενεργοποιώ το Overscan στην HDMI 1 όπου έχω συνδέσει το Dreambox, αλλά μόλις πάω στην HDMI 2 όπου έχω συνδέσει το PS3 το ενεργοποιεί και εκεί (ενώ το είχα ρυθμίσει εκτός). Διάβασα μέσα στο forum οτι η V20 αποθηκεύει ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε είσοδο, οπότε γιατί μου το κάνει αυτό?

Στις περσινές, η ρύθμιση του overscan αποθηκεύονταν ξεχωριστά για όλες τις αναλογικές πηγές/εισόδους ή για όλες τις ψηφιακές.

Μάλλον ισχύει το ίδιο και στις φετινές...

Έχω παρατηρήσει όταν βλέπω HD (Discovery, History κλπ), τρεμόπαιγμα πάνω-κατω. Η εικόνα τρεμοπαίζει πάνω μισό εκατοστό - κάτω μισό εκατοστό. Αυτό το κάνει μόνο σε κανάλια HD.

Tο έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Έχω ελλατωματικό κομμάτι ή μετά το στρώσιμο εξαφανίζεται?

Έχω παρατηρήσει όταν βλέπω HD (Discovery, History κλπ), τρεμόπαιγμα πάνω-κατω. Η εικόνα τρεμοπαίζει πάνω μισό εκατοστό - κάτω μισό εκατοστό. Αυτό το κάνει μόνο σε κανάλια HD.

Tο έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Έχω ελλατωματικό κομμάτι ή μετά το στρώσιμο εξαφανίζεται?

Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Στις ρυθμίσεις video του Dreambox είχα ρυθμό ανανέωσης 1080i/60hz ενώ οι σωστές είναι 1080i/50hz. Το τρεμόπαιγμα εξαφανίστηκε τελείως.

Εχω πρόβλημα με το Viera Cast, δεν λέει να παίξει με τίποτα. Μου βγάζει είτε 006 server connection error ή οταν φαίνετε να έχει κάνει σύνδεση δείχνει στο κέντρο της οθόνης το κανάλι που παίζει και περιφερειακά εκεί που θα έπρεπε να βρείσκονται you tube, bbc, κτλ απολύτος τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα τι να προσπαθήσω???

Κάτοχος κι εγώ της 42'' V20, η τηλεόραση έχει ήδη περίπου 300 ώρες λειτουργίας και έχει καλιμπραριστεί από το Μανώλη Καστρουνή τον οποίο και ευχαριστώ για το πολύ καλό αποτέλεσμα. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την απόδοση της tv, μοναδικό μείον για μένα είναι τα floating blacks τα οποία δυστυχώς παρουσιάζονται αρκετά έντονα στο δικό μου σετ. Ιδανική θα ήταν κάποια διόρθωση από την Panasonic μέσω firmware αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.

ωπα! προβλημα, εντοπισα στο κρυσταλο της οθονης στο κεντρο στιγματα σαν αποτυπωμα απο το μηχανημα που προσαρμοσε ο Μανωλης για να κανει το καλιμπραρισμα,φαινονται μονο οταν ειναι κλειστη η τηλεοραση απο πολυ κοντα και υπο γωνια, οταν παιζει η τηλεοραση δεν φαινεται στην οθονη τιποτα. εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ωπα! προβλημα, εντοπισα στο κρυσταλο της οθονης στο κεντρο στιγματα σαν αποτυπωμα απο το μηχανημα που προσαρμοσε ο Μανωλης για να κανει το καλιμπραρισμα,φαινονται μονο οταν ειναι κλειστη η τηλεοραση απο πολυ κοντα και υπο γωνια, οταν παιζει η τηλεοραση δεν φαινεται στην οθονη τιποτα. εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο

Καλησπέρα,
δεν είναι πρόβλημα απλά θέλει ένα μικρό καθαρισμα στο κεντρο της οθόνης.
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

εισαι λιγο υπερβολικος...απλα την καθαριζεις και τελειωσε...

ενταξει Μανωλη σε ευχαριστω πολυ, δικαιολογειται η υπερβολη μου λογω του οτι δεν ηξερα τι ακριβως ηταν.

αντιμετωπίζει κανεις άλλος πρόβλημε με το viera cast? διάβασα οτι χρειάζετε 1,5Mbps για να λειτουργεί και δεν παίρνω πάνω απο 0,9Mbps???

Παιδιά, καλησπέρα! ειμαι και εγώ εδώ και κανένα μήνα κάτοχος της 50άρας!! Είμαι ακόμα στο στρώσιμο αλλά μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής... Η κίνηση, τα χρώματα και γενικά η ζωντάνια που εκπέμπει είναι εντυπωσιακή!!!

Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής:
Προσπαθώ εδώ και κανα 2-3 μέρες να παίξω avchd ταινίες από το usb... έχω ένα στικάκι 32 gb και προσπαθώ να χωρέσω εκεί μέσα με διάφορες αλχημείες το avatar σε avchd...το πρόβλημα είναι όμως οτι με δεδομένο οτι αναγνωρίζει μόνο FAT32 και το μεγαλύτερο αρχείο που δέχεται είναι το πολύ 4GB, δε μπορώ να το βάλω ολόκληρο (8 gb). To έκανα split με το TSmuxer αλλά μου λέει δε βρέθηκαν αρχεία... έχει κανεις παίξει ποτέ avchd από usb???

Χθες, 02/10/10, ο πατέρας μου παρέλαβε μια P50V20, δωράκι απο εμένα :)

Επειδή ο ίδιος από πέρσι είμαι κάτοχος μιας P50G10, όταν άνοιξα την V20 και είδα την εικόνα της σε μια ματρόσκα HD, απλά έπαθα ΣΟΚ!

Το μαύρο της και η κίνηση που έχει απλά δεν παίζονται. Η διαφορά για κάποιον που έχει ξαναδεί plasma, είναι εμφανής. Στην εισαγωγή της ταινίας Centurion, η αίσθηση που είχα ήταν οτι έβλεπα 3D, και δεν υπερβάλλω.

Και το πάνελ, δεν έχει παίξει καν 1 ώρα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα δείχνει μόλις στρωθεί.

Πραγματικά κορυφαία τηλεόραση!

Καλησπέρα. Μετά από πολύ ψάξιμο για 50 αρα πλάσμα, και αφού αρχικά ήμουν ανάμεσα στην G20 και την C7000 (κυρίως για το έξτρα 3D) , άρχισα να εντυπωσιάζομαι με τα σχόλια των κατόχων της V20. Αποφάσισα λοιπόν να δώσω τα έξτρα χρήματα εφόσον τα αξίζει. Στα τελευταία όμως post, ανησυχητικά σχόλια για την φωτεινότητα και την ζωντάνια της, με ξενέρωσαν λίγο . είναι όντος πρόβλημα ή η εμπειρία μιας HD ταινίας είναι ανώτερη σε μια V20;

Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής:
Προσπαθώ εδώ και κανα 2-3 μέρες να παίξω avchd ταινίες από το usb... έχω ένα στικάκι 32 gb και προσπαθώ να χωρέσω εκεί μέσα με διάφορες αλχημείες το avatar σε avchd...το πρόβλημα είναι όμως οτι με δεδομένο οτι αναγνωρίζει μόνο FAT32 και το μεγαλύτερο αρχείο που δέχεται είναι το πολύ 4GB, δε μπορώ να το βάλω ολόκληρο (8 gb). To έκανα split με το TSmuxer αλλά μου λέει δε βρέθηκαν αρχεία... έχει κανεις παίξει ποτέ avchd από usb???

Κανείς???

Δεν αξίζει να παιδεύεσαι τόσες ώρες για να δείς μια ταινία

Σου συνιστώ να αρχίσεις να ψάχνεις για Media player εδώ