Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνώ , αλλά έχω στείλει E-MAIL στον κ.Καστρουνή για την G10 μου εδώ και δύο ημέρες και δεν έχω πάρει απάντηση...Υπάρχει χρόνος αναμονής , και πόσο πρέπει να περιμένουμε;

Αγαπητέ κύριε,
Μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κάποιο email σας.
Εάν θέλετε στείλτε το ξανά στο [email protected] ή [email protected]

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να συμφωνήσω αλλά το θέμα με εμάς εδώ στην Πάτρα είναι... ποιός θα την καλιμπράρει?

Θα μπορούσα να έρθω στην όμορφη πόλη σας αλλά θα πρέπει πρώτα να έρθουμε σε επαφή για τα περαιτέρω.

ΑΠΟ 5/8/2010 Ειμαι και εγω κατοχος της V20 50" αφου για δυο μηνες περιπου ειχα την B7000 samsung(καλη δεν λεω αλλα......)

για την v20 50" οταν ανεβαζω τα μπασα λιγο εχω κανονικο "τριξιμο" στα ηχεια της tv-αν καποιος καλος φιλος εχει το ιδιο προβλημα ας απαντησει -μηπως πρεπει να την αλλαξω.ευχαριστω

Panasonic TX-42PV20 Teardown
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/teardown/4662-panasonic-tx-42pv20-tearown.html

P1010057.JPG

Εδώ στο FullHD.gr, στην δοκιμή της ΤΧ-P50VT20 είχαμε αναφέρει ότι για τους απόλυτους στην εικόνα, η Panasonic θα λανσάριζε αργότερα την σειρά V20.

Δεν το λέγαμε εμείς. Το έλεγαν τα ίδια τα δελτία τύπου της εταιρείας που είχαμε στα χέρια μας. Όμως, εν έτη 2010 οι στρατηγικές αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και τελικά η σειρά V20 λανσάρεται ως μία VT20 χωρίς 3D, αφού η Panasonic αποφάσισε να κυκλοφορήσει... άλλες σειρές στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Μην μας ρωτήσετε τι και πότε. Γνωρίζουμε... αλλά οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση θα την κάνουμε μετά την IFA2010.

Panasonic Viera ΤΧ-P42V20 Review

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/4685-panasonic-p42v20-review.html

UNTITLED4.jpg

P1010083.JPG

Στάθμη μαύρου
Κλίμακα γκρι
Χρωματική απόδοση
Δυνατότητα εγγραφής
Aπουσία ειδώλου
Ήχος

Μερική απώλεια ευκρίνειας
Φωτεινότητα που απαιτεί χαμηλό περιβάλλοντα φωτισμό
Θόρυβος ανεμιστήρων
Συμβατότητα multimedia

Τώρα άμα πω ότι τα τελευταία πάττερνς της μέτρησης των 100Hz μου θυμίζουν το πάττερν του _JL?, θα είμαι πολύ κακός; :flipout:

Τελικά το κύμα που ξεκίνησε από την U, έφτασε μέχρι τι ακτές του full hd... :flipout:

Τώρα άμα πω ότι τα τελευταία πάττερνς της μέτρησης των 100Hz μου θυμίζουν το πάττερν του _JL?, θα είμαι πολύ κακός; :flipout:

Τελικά το κύμα που ξεκίνησε από την U, έφτασε μέχρι τι ακτές του full hd... :flipout:

Να μην είσαι κακός... :D

Το pattern με τα 100Hz, είναι πιο παλιό από το AVClub Motion Test 1 (βρίσκεται στο δισκάκι του Peter Finzel), αλλά είναι πολύ λιγότερο απαιτητικό από το δικό μας...

1ον, μην έχοντας συνεχόμενο κείμενο σε κύλιση, είναι πιο άνετο για τον επεξεργαστή εικόνας και 2ον, ο πιο γρήγορος στίχος του, είναι πιο άργος από τον δεύτερο γρηγορότερο του δικού μας.

Το pattern με τα 100Hz, είναι πιο παλιό από το AVClub Motion Test 1 (βρίσκεται στο δισκάκι του Peter Finzel), αλλά είναι πολύ λιγότερο απαιτητικό από το δικό μας....

Peter Finzel test-disc...

http://www.peterfinzel.de/

Και εδω τι περιεχει...

http://www.cine4home.de/software/DVD/PeterFinzelTestDisc/PFTestDisc.htm

Ενημερωτικα για οποιον ενδιαφερεται.:a0210:

Με παραξενεύει το γεγονός ότι η V20 δεν έχει αρκετή φωτεινότητα. Δεν λέω για 300nits που βγάζει η Philips 32PFL9705 αλλά περίμενα να είναι καλύτερα από την G20.
UNTITLED4.jpg

4.jpg

…..Στο άλλο άκρο της κλίμακας τα δεδομένα είναι πιο ήπια. Τα δυναμικά είναι Plasma… like, πράγμα που σημαίνει ότι τα nits της φωτεινότητας αν και επαρκούν για την απόδοση της ζητούμενης αληθοφάνειας, εν τούτοις είναι μετρημένα και απαιτούν την συμβολή του περιβάλλοντα φωτισμού…..
….. Τα περισσότερα βέβαια χαρακτηριστικά της κινούνται σαφώς στα όρια της παρούσας τεχνολογίας Plasma. Όμως και στην περίπτωση της TX-P42V20 υπήρχαν στιγμές που αναζητήσαμε περισσότερο ευκρίνεια. Εκείνον δηλαδή των συνδυασμό οξύτητας και λεπτομέρειας με κάποιες δόσεις ζωντάνιας, που προσδίδουν στην εικόνα έναν εκρηκτικό χαρακτήρα.
Αυτό το στοιχείο μας έλειψε. Η TX-P42V20 είναι απλά μία τηλεόραση για… μακρινά και ξεκούραστα... ταξίδια.
Δεν σε κερδίζει με την εκρηκτικότητα της, ούτε με τα... ρεπρίζ της…..
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/4685-panasonic-p42v20-review.html

Υποθέτω, οως η μετρημένη φωτεινότητα από το fullhd.gr, δεν πρέπει να είναι η μέγιστη που μπορεί να αποδώσει το πάνελ, αλλά αυτή που αποδίδεται μετά από "καλιπράρισμα" της συσκευής...

Τώρα βέβαια, πως νοείται να θεωρούνται καλιμπραρισμένες συσκευές με το λευκό στα 50 nits ή στα 350 nits, τακτική που ακολουθείται και σε κάποιο έντυπο, είναι απορίας άξιο...

Μεγάλες Προσδοκίες...
2 Τρίτη, 17 Αύγουστος 2010 11:00
Μάνος Μπαχλιτζανάκης

Φίλε Evan,Εάν εξαιρέσει κανείς την φωτεινότητα, η σειρά V20 βρίσκεται ακριβώς κάτω από την VT20, ούσα καλύτερη από την G20.Απλά, και εμείς έχουμε 'ανθρώπινα πάθη'... και περιμέναμε η σειρά V20 να ήταν κάτι το διαφορετικό... Μία υπέρβαση... Μία plasma που να ξεχωρίζει από το smooth προσωπείο του 2010...Ίσως η Panasonic να μας κρύβει εκπλήξεις (το ίσως δεν είναι τυχαίο)....Όμως σε κάθε περίπτωση της αξίζουν τα εύσημα, σχετικά με το ότι λανσάρησε την 2D εκδοχή μίας 3D σειράς.Mακάρι να γινόταν και αυτό στις LED LCD...

Panasonic Viera ΤΧ-P42V20 Review
1 Τρίτη, 17 Αύγουστος 2010 10:52
evan fotis

Αυστηρώς υποκειμενικά...απο πλευράς σχεδιασμού, μετα τη Ζ11 που είναι εκτός συναγωνισμού, πιστεύω πως έρχεται αυτη εδώ.Σαφώς καλύτερος και απο τη VT. Αλλά έτσι όπως διαβάζω τη δοκιμή, για μειωμένη ευκρίνεια, φωτεινότητα κλπ, λέω, για την V20 διαβάζω; Δίνει την εντύπωση οτι είναι χειρότερη απο τη G20, ενώ πέρυσι η V10 πήρε τα εύσημα..

Τώρα τι να πεις και τι να καταλάβεις!!!
Μπορεί βέβαια η panasonic να έβγαλε χειρότερη σειρά απο την g20 και να την πουλάει σε διπλάσια τιμή:flipout:
Αλλά πάλι εάν διαβάσεις και τα εκτός ελλάδος reviews νομίζεις ότι τα όργανα μέτρησης έχουν αποκλίσεις καμία φορά ανάλογα με την χώρα!!!!!:fahne90:
και για να τελειώνω μήπως πρέπει να πάω σε κανέναν οφθαλμίατρο γιατι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τα μάτια μου αφού όταν τις είδα και τις δύο μαζί η διαφορά ήταν.... τουλάχιστον έκδηλη.:BDBDG54:

πάντως εγώ ως κάτοχος v10 έχω να πω πως δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα ειδικότερα μετά τις 1000 ώρες η τηλεόραση απογειώθηκε!!!Ίσως τελικά να είναι καλύτερο τις νέες εφαρμογές να τις αφήνουμε λίγο να ωριμάζουν στην αγορά....3D tv κτλ.

Χωρίς να έχω τελειώσει το test μου σχετικά με την 42V20 μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ ότι η 20άρα δεν μπορεί να ανεβάσει, μέχρι στιγμής από τα δέιγματα που έχω στα χέρια μου, πάνω από 90nits καλιμπραρισμένη με 72 Nits να είναι η αρχική της φωτεινότητα.
Αντίστοιχα η 10άρα χαλαρά περνά τα 140 nits μετα το καλιμπράρισμα και χωρίς κλιπαρίσματα.
Θα σας ενημερώσω σχετικά γρήγορα, πιστεύω, για τυχόν αλλαγές.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χωρίς να έχω τελειώσει το test μου σχετικά με την 42V20 μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ ότι η 20άρα δεν μπορεί να ανεβάσει, μέχρι στιγμής από τα δέιγματα που έχω στα χέρια μου, πάνω από 90nits καλιμπραρισμένη με 72 Nits να είναι η αρχική της φωτεινότητα.
Αντίστοιχα η 10άρα χαλαρά περνά τα 140 nits μετα το καλιμπράρισμα και χωρίς κλιπαρίσματα.

Ενδιαφέρον και λίγο απογοητευτικό, παράλληλα, Μανώλη... -bye-

Λες εδώ να έγκειται ο ρόλος των διπλών data drivers που φοράει η VT20 στο ίδιο, θεωρητικά, πάνελ; Μήπως εν τέλει "μένει" από ρεύμα η V20;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενδιαφέρον και λίγο απογοητευτικό, παράλληλα, Μανώλη... -bye-

Λες εδώ να έγκειται ο ρόλος των διπλών data drivers που φοράει η VT20 στο ίδιο, θεωρητικά, πάνελ; Μήπως εν τέλει "μένει" από ρεύμα η V20;

Γιαυτό γράφω ότι το ψάχνω και ατην V20 αλλά και την VT20(λόγος που δεν έχει ανέβει ακόμη το review στο site www.perfectimage.gr).
Μου φαίνεται λίγο απίθανο αυτό το σενάριο αλλά κανείς δεν ξερει με σιγουριά.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μανωλη με απλά λόγια εάν εξερουσες το 3d σκέλος,θα μπορούσες να πεις πως η περσινή v10 ειναι καλύτερη απο τις v20,vt20 ??