Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την V20, τώρα σχετικά με την δυνατότητα λήψης δορυφορικού σήματος, τώρα με τον δορυφορικό δέκτη που έχω (Topfield) ποιάνω τους Astra & Hotbird, με 2 LNB, θα μπορούσα να πιάσω του ίδιους δορυφόρους με την V20 έτσι ώστε να καταργήσω τον Topfield:
Ηλίας
Είναι δυνατόν κλείνοντας μια τηλεόραση υψηλής τεχνολογίας με χρήση μηχανικού διακόπτη να προκληθεί τέτοια ζημιά ?
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την V20, τώρα σχετικά με την δυνατότητα λήψης δορυφορικού σήματος, τώρα με τον δορυφορικό δέκτη που έχω (Topfield) ποιάνω τους Astra & Hotbird, με 2 LNB, θα μπορούσα να πιάσω του ίδιους δορυφόρους με την V20 έτσι ώστε να καταργήσω τον Topfield:
Ηλίας
Ηλίας
Γνωρίζεις αν ισχύει το παραπάνω;Θα πάρεις το επόμενο μοντέλο, που μάλλον θα είναι καλύτερο;
Τα φετινά ήταν μέτρια έτσι και αλλιώς...
Γνωρίζεις αν ισχύει το παραπάνω;
Γνωρίζεις ποιο μοντέλο την αντικαθιστά και πότε;
Μέχρι τώρα έχω διαβάσει τα καλύτερα για την σειρά v20 πάντως...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.