Καλησπέρα και πάλι ως κάτοχος της V20 πλέον!
Όλα κύλισαν ομαλά (παραλαβή, μεταφορά και τοποθέτηση) και κάθομαι ευχάριστα στο σαλόνι μου (V20 σε στρώσιμο) και σας γράφω τις πρώτες εντυπώσεις μου.
Θέλω να αναφέρω ότι είναι η πρώτη μου πλάσμα οπότε να δείξτε επιηκεία.
Καταρχάς, σαν πρώτη εντύπωση μόλις έκανα unbox την τηλεόραση είναι το όμορφο φινίρισμά της. Ίσως γιατί περίμενα κάτι πιο φτηνιάρικο και χωρίς design...
Το πλαίσιο είναι καφέ γκρί σκούρο και στην πάνω και στην κάτω πλευρά έχει μια ασημένια γραμμή σε ολο το μήκος της τηλεόρασης.Αν θυμάμαι καλά είναι ίδιο με την VT.
Η βάση της είναι ελλείπτικη και αφήνει την τηλεόραση να περιστρέφεται εύκολα γύρω απο τον άξονα της .
Στην συσκευασία περιλαμβάνεται ο wireless lan adaptor.
Στο ζουμί τώρα:
Με το που ανοίγεις την τηλεόραση σου ζητούνται κάποια regional settings και έπειτα σου δίνεται η δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης καναλιών σε δορυφορικό,ψηφιακό και αναλογικό σήμα. Μετά απο αυτές τις ρυθμίσεις εμφανίζεται σαν πρώτο κανάλι (δεν έχω δορυφορική) το Prisma + που είχε πιάσει αυτόματα με την ανίχνευση. Εκεί έρχεται το πρώτο σοκ στη γυναίκα μου και τον μπατζανάκη μου (πήρε μαζί μου την V20 και την είχε στο κουτί)!
Εικόνα χωρίς ευκρίνεια,άτονα χρώματα και οι υπότιτλοι θολοί. Χθές είχαμε δει μια C6500 και η αλήθεια είναι οτι έδειχνε απείρως καλύτερα και άρχισαν οι συγκρίσεις. Δεν πτοήθηκα και άρχισα να αλλάζω κανάλια μειώνοντας τις ρυθμίσεις και βάζοντας το ζοομ στο +1.Με αργούς αλλά εντυπωσιακούς ρυθμούς η είκονα της άρχισε να βελτιώνεται αν και εντελώς αρρύθμιστη και όλα πολύ χαμηλα. Βάζοντας ένα DVD με έντονες εικόνες και ένα με έντονες σκηνές η τηλεόραση άρχισε να δείχνει το potential της. Καλό μαύρο, καλά ανταπόκριση στις γρήγορες σκηνές και φυσικότητα.
Η αλήθεια είναι ότι όσο την κοιτάω τόσο περισσότερο μου αρέσει.
Αυτά για σήμερα, θα σας κρατάω ενήμερους.
Ερωτήσεις δεκτές!
Ορέστης