Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μέρα Παράδοσης είναι το Σαββάτο 12/06, αλλά μου ζήτησαν να τους τηλεφωνήσω την Παράσκευή για επιβεβαίωση το οποίο συνήθως οδηγεί σε καθυστέρηση :(

Καλησπέρα και πάλι ως κάτοχος της V20 πλέον!
Όλα κύλισαν ομαλά (παραλαβή, μεταφορά και τοποθέτηση) και κάθομαι ευχάριστα στο σαλόνι μου (V20 σε στρώσιμο) και σας γράφω τις πρώτες εντυπώσεις μου.
Θέλω να αναφέρω ότι είναι η πρώτη μου πλάσμα οπότε να δείξτε επιηκεία.

Καταρχάς, σαν πρώτη εντύπωση μόλις έκανα unbox την τηλεόραση είναι το όμορφο φινίρισμά της. Ίσως γιατί περίμενα κάτι πιο φτηνιάρικο και χωρίς design...
Το πλαίσιο είναι καφέ γκρί σκούρο και στην πάνω και στην κάτω πλευρά έχει μια ασημένια γραμμή σε ολο το μήκος της τηλεόρασης.Αν θυμάμαι καλά είναι ίδιο με την VT.

Η βάση της είναι ελλείπτικη και αφήνει την τηλεόραση να περιστρέφεται εύκολα γύρω απο τον άξονα της .
Στην συσκευασία περιλαμβάνεται ο wireless lan adaptor.
Στο ζουμί τώρα:
Με το που ανοίγεις την τηλεόραση σου ζητούνται κάποια regional settings και έπειτα σου δίνεται η δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης καναλιών σε δορυφορικό,ψηφιακό και αναλογικό σήμα. Μετά απο αυτές τις ρυθμίσεις εμφανίζεται σαν πρώτο κανάλι (δεν έχω δορυφορική) το Prisma + που είχε πιάσει αυτόματα με την ανίχνευση. Εκεί έρχεται το πρώτο σοκ στη γυναίκα μου και τον μπατζανάκη μου (πήρε μαζί μου την V20 και την είχε στο κουτί)!
Εικόνα χωρίς ευκρίνεια,άτονα χρώματα και οι υπότιτλοι θολοί. Χθές είχαμε δει μια C6500 και η αλήθεια είναι οτι έδειχνε απείρως καλύτερα και άρχισαν οι συγκρίσεις. Δεν πτοήθηκα και άρχισα να αλλάζω κανάλια μειώνοντας τις ρυθμίσεις και βάζοντας το ζοομ στο +1.Με αργούς αλλά εντυπωσιακούς ρυθμούς η είκονα της άρχισε να βελτιώνεται αν και εντελώς αρρύθμιστη και όλα πολύ χαμηλα. Βάζοντας ένα DVD με έντονες εικόνες και ένα με έντονες σκηνές η τηλεόραση άρχισε να δείχνει το potential της. Καλό μαύρο, καλά ανταπόκριση στις γρήγορες σκηνές και φυσικότητα.
Η αλήθεια είναι ότι όσο την κοιτάω τόσο περισσότερο μου αρέσει.

Αυτά για σήμερα, θα σας κρατάω ενήμερους.
Ερωτήσεις δεκτές!
Ορέστης

Εκεί έρχεται το πρώτο σοκ στη γυναίκα μου και τον μπατζανάκη μου (πήρε μαζί μου την V20 και την είχε στο κουτί)!
Εικόνα χωρίς ευκρίνεια,άτονα χρώματα και οι υπότιτλοι θολοί. Χθές είχαμε δει μια C6500 και η αλήθεια είναι οτι έδειχνε απείρως καλύτερα και άρχισαν οι συγκρίσεις.

Το ιδιο σοκ που παθαινουμε ολοι οι απειροι σε πλασμα οταν την ανοιξουμε πρωτη φορα....
Καλοθεατη φιλε , δεν υπαρχει περιπτωση να σε απογοητευσει
:2thumb22sup:

Photo με τηλεοπτικό σήμα.

Όταν μπορέσω θα ανεβάσω και άλλες.
Και να προσθέσω ότι το TV control είναι απο τα πιό άσχημα αλλά ταυτόχρονα απο τα πιο λειτουργικά που έχω δει

Attachments

• IMG_6183.jpg
    IMG_6183.jpg
    57.1 KB · Views: 148
Καλορίζικη και από μένα.
Πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει σύγκριση με το μοντέλο που αναφέρεις παραπάνω, αλλά και με όλες τις lcd. Γνώμη μου είναι να εγκαταστήσεις άμεσα δορυφορικό πιάτο για astra & hotbert. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό. Υπάρχουν αρκετά free hd κανάλια που θα αναδείξουν το μηχάνημά σου. Επί πλέον θα έχεις ένα παράθυρο ανοικτό στον κόσμο (πάνω από 1000 κανάλια tv και ράδιο). Τα ελληνικά κανάλια είναι απαράδεκτα. Μια και έχεις από ότι βλέπω και σύστημα ήχου, πολλά από αυτά εκπέμπουν με σύστημα dolby 5,1. Το κόστος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 με 150 ευρώ, μαζί με την εργασία και τις σχετικές ρυθμίσεις.

Last edited:
Παράδειγμα: Πριν μερικές ημέρες είχε η ΕΤ1 απ ευθείας σύνδεση με Γερμανία για αναμετάδοση Συναυλίας για την ημέρα της Μουσικής (καθώς και την Eurovision). Φαντάσου διαφορά: ΕΤ1 εικόνα 4:3, μονοφωνική και γεμάτη είδωλα σε αντιπαραβολή με το Γερμανικό HD κανάλι ποιότητας blueray με πεντακάθαρο 5,1 dolby digital! Και μην έχεις την εντύπωση ότι και η Igea ή όπως αλλιώς λέγεται, θα έχει κάποια διαφορά. Πάλι σε 4:3 θα αναμεταδίδει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

VT20 > V20 > G20 > S20 > U20

Κωστή που την είδες την V20?

Ρωτάω γιατί κάτι μου λέει ότι η V20, απαλλαγμένη από τα 3D κόλπα της VT20, παίζει να είναι αν όχι καλύτερη, ισάξια της VΤ20...

Δεν τις έχω δεί - από απλή διαίσθηση και δυο σκέψεις που κάνω ρωτάω.

:ernaehrung004:

Αν μπορεί ο φίλος μας Orestis να επιβεβαιώσει ότι η V20 έχει παραδοθεί από το Media Markt στο Μαρούσι στην τιμή των π. 1500 , γιατί μόλις τηλεφώνησα και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη και ότι η τιμή μετά την έκπτωση είναι π.1720 .

Last edited:
Αν μπορεί ο φίλος μας Orestis να επιβεβαιώσει ότι η V20 έχει παραδοθεί από το Media Markt στο Μαρούσι στην τιμή των π. 1500 , γιατί μόλις τηλεφώνησα και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη και ότι η τιμή μετά την έκπτωση είναι π.1720 .

Επίσης, αν πρόκειται για την 42" ή την 50".

Καλησπέρα,

Επιβεβαιώνω τα παρακάτω:

• Παραγγελία της Panasonic V20 50' (νόμιζα ότι φαίνεται στην photo) απο το Media Markt στο Μαρούσι με 100 euro προκαταβολή

• Παραλαβή της τηλεόρασης χθες 10/06 απο το κατάστημα. Συνολική τιμή 1486 euro (100 κράτησης + 1386 σε άτοκες δόσεις (μέχρι 24 υπάρχει η δυνατότητα))
Ορέστης

Η τηλεόραση στα Media Markt δεν ήταν ετοιμοπαράδοτη, μας την φέρανε κατόπιν παραγγελίας. Ο πωλητής της Panasonic είπε στην Media οτι θα την παραδώσει σε 1 εργάσιμη όπως και έγινε. Εγώ έχω εγκατεστημένο πιάτο στον Hotbird, για Νova που γίνετε και HD τέλος καλοκαιριού, και θα δοκιμάσω να την ρίξω κατευθείαν στην τηλεόραση αφού έχει δορυφορικό δέκτη ενσωματωμένο και θα σας πω εντυπώσεις. Προς το παρών η τηλεόραση είναι στο κουτί της μιας και μέχρι πριν από λίγο δεν είχαμε ρεύμα στο σπίτι λόγω της ΔΕΗ!!!
Ο μπατζανάκης του Ορέστη!

τι λέει ο δορυφορικός δέκτης που έχει;
αξίζει να πετάξουμε τους άλλους που είχαμε μέχρι τώρα;

Δεν ειμαι κατοχος της TV απλα αρχησα να ενδιαφερομαι και σας παρακολουθω οπως επισης τα

http://www.avforums.com/forums/plas...-v20-info-reviews-owners-thread-part-2-a.html
http://www.hifi-forum.de/viewthread-149-8423-1.html

Καταλαβαινω οτι αρκετοι ενδιαφερονται να αποσυρουν επιπλεον δεκτες αλλα οσον αφορα για τον ενσωματωμενο δορυφορικο στο manual ανακαλυψα πως υποστηριζει μονο Diseqc 1.0. Αυτο σημαινει πως δεν κανει (προς το παρον) για εγκαταστασεις με ληψη πανω 4 τροχιακες θεσεις η με κινητη κεραια. Αν θελει η Panasonic με ενα update το προσθετει κι αυτο.

Μακαρι να υπηρχε V20 χωρις DVB-C (αχρηστος στην Ελλαδα για 99.9% του πλυθισμου) και χωρις DVB-S/-S2 Tuner οπου προς στιγμης ξεπερνουν σε δυνατοτητες μαλλον ολοι αυτον.