sakis zarkas
New member
- 11 June 2010
- 68
γεια, ειμαι κατοχοs τηs Panasonic V20 και δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread για να πω εντυπωσειs κλπ
εκει που νομιζω οτι υπολειπεται σε συγκριση με μια lcd π.χ. philips 9704 που εψαχνα να τη παρω,ειναι στη φωτεινοτητα των χρωματων
απο που φιλε την πηρες τοσο;ελπιζω μετα το απαραιτητο στρωσιμο να βελτιωθει και η φωτεινοτητα της τηλεορασης γιατι κατα τα αλλα εχει καταπληκτικη αποδοση, σου δινει μια κινηματογραφικη αισθηση ιδιως οταν ειδα σε blu ray νομισα οτι ειμαι σε κινηματογραφο. τιμη στα 1500euro παρα πολυ καλα σε σχεση με τα 2300 που εκανε η 9704 για την οποια ενδιαφερομουν αρχικα
Καλησπέρα,
Πλησιάζοντας τις πρώτες 100 ώρες στρωσίματος, θα ήθελα να κάνω μια κρίσιμη ερώτηση που ελπίζω να μην είναι off topic.
Εκτός απο τον Καστρούνη (σύμβαση με Καλογερόπουλο με τιμή 200 euro) που αλλού μπορώ να απευθυνθώ για calibration της V20?
Η εικόνα της τηλεόρασης βελτιώνεται με γεωμετρική πρόοδο!
Ευχαριστώ yperion και czoun που με το "κόλλημα" σας με τις plasma με κάνατε να "κολλήσω" και εγώ!
Όχι, όπως αναφέρω και σε προηγούμενα posts, την αγόρασα απο Media Markt.
καλησπερα κι απο μενα, την τηλεοραση τη πηρα απο τον Καλογεροπουλο 42αρα 1500ευρω και ηταν αψογος σε εξυπηρετηση συνεργασια πραγματικα επαγγελματιες οι ανθρωποι με γνωση στο αντικειμενο μπορει κανεις να τους εμπιστευθει.
Κι εγω μολις την στρωσω θα κανω καλιμπραρισμα περισσοτερο για ψυχολογικους λογους δηλαδη και θα απευθυνθω στον Καστρουνη.
Απο τις μεχρι τωρα εντυπωσεις η V20 ειναι αριστη σε αποδοση, ευχαριστιεμαι το mundial και δεν ξερω για ποιο λογο στα νυχτερινα παιγνιδια μου φαινεται οτι δειχνει καλυτερα ενω στα μεσημεριανα που υποτιθεται ειναι καλυτερος ο φωτισμος του περιβαλλοντα χωρου καπου δεν με ικανοποιει
Αυτό είναι το βασικό μειονέκτημα των plasma. Η θέαση σε φωτεινό περιβάλλον δεν είναι το δυνατό τους σημείο.
Θα έλεγα καλύτερα, πως απλώς δεν είναι σημαντικά καλύτερες από τις CRT σε αυτόν τον τομέα, για να μη δημιουργούνται και παρανοήσεις περί μπουντρουμιών, σπηλαίων, λαγουμιών τυφλοπόντικα, κτλ. κτλ. κτλ.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.