Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

γεια, ειμαι κατοχοs τηs Panasonic V20 και δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread για να πω εντυπωσειs κλπ

Δεν ειχα ασχοληθει στο παρελθον με τιs plasma και δεν εχω εμπειρια θεασηs,αλλα αυτη η V20 ειναι κατι αλλο,εχει ενα απιστευτο μαυρο, κινηση φοβερη τουλαχιστον σε σχεση με τιs lcd που εψαχνα να αγορασω, και ειδικα για ταινιεs ειναι απαικτη.δεν την εχω στρωσει βεβαια ακομη γιατι την πηρα μολιs προχθεs 9/6 αλλα oi πρωτεs εντυπωσεισ ειναι καταπληκτικεs,μπορω να πω οτι σε σχεση με τη VT20 που την ειδα και αυτη να παιζει σε 2D μου φανηκε καλυτερη η V20 στην αισθηση που σου δινει το μαυρο,εκει που νομιζω οτι υπολειπεται σε συγκριση με μια lcd π.χ. philips 9704 που εψαχνα να τη παρω,ειναι στη φωτεινοτητα των χρωματων

παιδες καλημέρα!
απο σήμερα το πρωί είμαι και εγώ κάτοχος της v-20
το μόνο που μου την σπάει είναι ότι δεν έχει "οδηγίες στα Ελληνικά
εντυπώσεις προσεχώς

Καλοριζικες καλοθεατες! Από που παιδιά; Πόσο; Χρώματα πλαισίου μόνο γκρι; Ωραίο φαίνεται; Ψηνομαι και γω!

την Τετάρτη την παρήγγειλα από progressive σήμερα πρωί την πήρα. το χρώμα του πλαισίου είναι σκούρο γκρί, από εμφάνιση νομίζω είναι πολύ καλή.Η τηλεόραση συνοδεύεται και από CD με οδηγίες και στα Ελληνικά. Πρώτη εντύπωση από εικόνα καλή παρόλες τις ρυθμίσεις στρωσίματος.
Τιμή γύρω στα 1700

εκει που νομιζω οτι υπολειπεται σε συγκριση με μια lcd π.χ. philips 9704 που εψαχνα να τη παρω,ειναι στη φωτεινοτητα των χρωματων

Μην βιαζεσαι ακομα δεν εστρωσες την τηλεοραση .
Η φωτεινοτητα στην πλασμα μου αυξηθηκε αρκετα μετα τις πρωτες ωρες και η φυσικοτητα των χρωματων της θα σε κανει συντομα να βλεπεις την οποια lcd "ψευτικη"
:ernaehrung004:

ελπιζω μετα το απαραιτητο στρωσιμο να βελτιωθει και η φωτεινοτητα της τηλεορασης γιατι κατα τα αλλα εχει καταπληκτικη αποδοση, σου δινει μια κινηματογραφικη αισθηση ιδιως οταν ειδα σε blu ray νομισα οτι ειμαι σε κινηματογραφο. τιμη στα 1500euro παρα πολυ καλα σε σχεση με τα 2300 που εκανε η 9704 για την οποια ενδιαφερομουν αρχικα

ελπιζω μετα το απαραιτητο στρωσιμο να βελτιωθει και η φωτεινοτητα της τηλεορασης γιατι κατα τα αλλα εχει καταπληκτικη αποδοση, σου δινει μια κινηματογραφικη αισθηση ιδιως οταν ειδα σε blu ray νομισα οτι ειμαι σε κινηματογραφο. τιμη στα 1500euro παρα πολυ καλα σε σχεση με τα 2300 που εκανε η 9704 για την οποια ενδιαφερομουν αρχικα
απο που φιλε την πηρες τοσο;
Ευχαριστω!

Καλησπέρα,

Πλησιάζοντας τις πρώτες 100 ώρες στρωσίματος, θα ήθελα να κάνω μια κρίσιμη ερώτηση που ελπίζω να μην είναι off topic.
Εκτός απο τον Καστρούνη (σύμβαση με Καλογερόπουλο με τιμή 200 euro) που αλλού μπορώ να απευθυνθώ για calibration της V20?

Η εικόνα της τηλεόρασης βελτιώνεται με γεωμετρική πρόοδο!

Ευχαριστώ yperion και czoun που με το "κόλλημα" σας με τις plasma με κάνατε να "κολλήσω" και εγώ!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma V20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα,

Πλησιάζοντας τις πρώτες 100 ώρες στρωσίματος, θα ήθελα να κάνω μια κρίσιμη ερώτηση που ελπίζω να μην είναι off topic.
Εκτός απο τον Καστρούνη (σύμβαση με Καλογερόπουλο με τιμή 200 euro) που αλλού μπορώ να απευθυνθώ για calibration της V20?

Η εικόνα της τηλεόρασης βελτιώνεται με γεωμετρική πρόοδο!

Ευχαριστώ yperion και czoun που με το "κόλλημα" σας με τις plasma με κάνατε να "κολλήσω" και εγώ!

Από το Pioneer Center την αγόρασες την τηλεόραση;

Όχι, όπως αναφέρω και σε προηγούμενα posts, την αγόρασα απο Media Markt.

καλησπερα κι απο μενα, την τηλεοραση τη πηρα απο τον Καλογεροπουλο 42αρα 1500ευρω και ηταν αψογος σε εξυπηρετηση συνεργασια πραγματικα επαγγελματιες οι ανθρωποι με γνωση στο αντικειμενο μπορει κανεις να τους εμπιστευθει.Κι εγω μολις την στρωσω θα κανω καλιμπραρισμα περισσοτερο για ψυχολογικους λογους δηλαδη και θα απευθυνθω στον Καστρουνη.Απο τις μεχρι τωρα εντυπωσεις η V20 ειναι αριστη σε αποδοση, ευχαριστιεμαι το mundial και δεν ξερω για ποιο λογο στα νυχτερινα παιγνιδια μου φαινεται οτι δειχνει καλυτερα ενω στα μεσημεριανα που υποτιθεται ειναι καλυτερος ο φωτισμος του περιβαλλοντα χωρου καπου δεν με ικανοποιει

καλησπερα κι απο μενα, την τηλεοραση τη πηρα απο τον Καλογεροπουλο 42αρα 1500ευρω και ηταν αψογος σε εξυπηρετηση συνεργασια πραγματικα επαγγελματιες οι ανθρωποι με γνωση στο αντικειμενο μπορει κανεις να τους εμπιστευθει.

Εχει αναφερθεί επανηλειμμένως ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι απ' τα κορυφαία όσον αφορά την εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση, τον επαγγελματισμό του, και τον σεβασμό στον πελάτη.

Κι εγω μολις την στρωσω θα κανω καλιμπραρισμα περισσοτερο για ψυχολογικους λογους δηλαδη και θα απευθυνθω στον Καστρουνη.

Το calibration δεν γίνεται για ψυχολογικούς λόγους. Μετά το καλιμπράρισμα η τηλεόραση δείχνει το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Η διαφορά πριν και μετά είναι εμφανέστατη, και σε ορισμένες περιπτώσεις χαώδης.

Απο τις μεχρι τωρα εντυπωσεις η V20 ειναι αριστη σε αποδοση, ευχαριστιεμαι το mundial και δεν ξερω για ποιο λογο στα νυχτερινα παιγνιδια μου φαινεται οτι δειχνει καλυτερα ενω στα μεσημεριανα που υποτιθεται ειναι καλυτερος ο φωτισμος του περιβαλλοντα χωρου καπου δεν με ικανοποιει

Αυτό είναι το βασικό μειονέκτημα των plasma. Η θέαση σε φωτεινό περιβάλλον δεν είναι το δυνατό τους σημείο.

Αυτό είναι το βασικό μειονέκτημα των plasma. Η θέαση σε φωτεινό περιβάλλον δεν είναι το δυνατό τους σημείο.

Θα έλεγα καλύτερα, πως απλώς δεν είναι σημαντικά καλύτερες από τις CRT σε αυτόν τον τομέα, για να μη δημιουργούνται και παρανοήσεις περί μπουντρουμιών, σπηλαίων, λαγουμιών τυφλοπόντικα, κτλ. κτλ. κτλ. :D

Θα έλεγα καλύτερα, πως απλώς δεν είναι σημαντικά καλύτερες από τις CRT σε αυτόν τον τομέα, για να μη δημιουργούνται και παρανοήσεις περί μπουντρουμιών, σπηλαίων, λαγουμιών τυφλοπόντικα, κτλ. κτλ. κτλ. :D

Αυτό εννοείται.... Γιατί όπως σωστά λες, σε ορισμένους έχει δημιουργηθεί η λανθασμένη εντύπωση ότι για να δεις σε plasma θα πρέπει να είσαι σε υπόγειο καταφύγιο... :flipout:

E όχι και η "εντύπωση" βρε φιλαράκια... Kαι μείς πλάσμα έχουμε...:BDGBGDB55:

Για πείτε εσείς τη γνώμη σας. Την ημέρα πόσο μαύρο πιάνουν οι δικές σας? Καλύτερο από μία μέτρια LCD?

:grinning-smiley-043-bye-