spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,344
Ναι ρε συ, τι ειναι αυτα;Υ.Γ. Σύριε, η μηχανή σου θέλει καθάρισμα..![]()
Ο φακος ειναι πεντακαθαρος.
Να υποθεσω οτι ειναι λογω σχεδον απολυτου σκοταδιου που ειχαμε;
/ΟΤ
Ναι ρε συ, τι ειναι αυτα;Υ.Γ. Σύριε, η μηχανή σου θέλει καθάρισμα..![]()
και γαμο τις φωτογραφιεςΠω πω.. Η δεύτερη φωτογραφία ανεβασμένη στο φόρουμ φαίνεται ακόμα πιο αστεία από ότι μου είχε φανεί όταν την τράβηξα..
![]()
Υ.Γ. Σύριε, η μηχανή σου θέλει καθάρισμα..![]()
Το αντίστοιχο site της Panasonic στην Ελλάδα μήπως έχει τα χάλια του? Έχει ακόμη τα περυσινά μοντέλα. Φοβερή ενημέρωση, άρα όπως φαίνεται πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου για να κατεβάσουμε το Ελληνικό Manual.φίλε Dekouk κατέβασε το manual της tv απο το pasasonic.uk και εκει θα βρείς τις πληροφορίες που θες για την απόσταση
Καλορίζικη!!
Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος,
ελπίζω να έχω και εγώ την ίδια χαρά μετά την παραλαβή.
θα ήθελα με την ευκαιρία να πληροφορηθώ για δυο τρία πραγματάκια:
Υπάρχουν κάποια free δορυφορικά HD κανάλια (astra, hotberd)?
Πρέπει να θέσω κάποιες difold ρυθμίσεις για καλύτερη εικόνα?
Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάπου το 3d demo της panasonic?
Παίζει η tv mp3 από stik?
Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα.
1 ζεύγος ή 2;Ναι, 1 Ζεύγος.
Αν πας σ αυτό το κόστος, μη το ψάχνεις, δεν υπάρχει καλύτερη. Δύο μήνες ψάχνομαι τώρα. Αν θέλεις να έχεις και προσωπική άποψη πετάξου στο πλαίσιο Αλίμου πχ και θα μπορέσεις να την συγκρίνεις με τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές προτάσεις. Με μιά λεπτομέρεια βέβαια, ότι ο χώρος είναι τελείως ακατάλληλος για τέτοιες συγκρίσεις λόγω του έντονου φωτισμού του χώρου. Παρ όλα αυτά ξεχωρίζει. Ή τε από την γωνία θέασης, - Βασικός παράγων σύγκρισης, δεν είναι δυνατόν όλοι όσοι παρακολουθούν ταυτόχρονα να ευρίσκονται ακριβώς απέναντι από την οθόνη - ή τε από την απόδοση των χρωμάτων, ή τε από την κίνηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.