Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πω πω.. Η δεύτερη φωτογραφία ανεβασμένη στο φόρουμ φαίνεται ακόμα πιο αστεία από ότι μου είχε φανεί όταν την τράβηξα.. :D

attachment.php

Υ.Γ. Σύριε, η μηχανή σου θέλει καθάρισμα.. :p
και γαμο τις φωτογραφιες :D

Να ευχαριστησω καταρχην τον Συριο για το ακριβοτερο demo της ιστοριας (ουτε 2.500 Ευρω δεν του κοστισε!) :D
Η τηλεοραση σε επιπεδο 2D ειναι σαφως βελτιωμενη απο την προηγουμενη γενια, με καλυτερο μαυρο. Δεν ειμαι σιγουρος αν κοντραρει τις Kuro αλλα εχει πολυ καλη εικονα.
Το 3D συστημα της μου φανηκε τεχνικα αρτιο: Δεν ειχε "φωναχτα" προβληματα (η ευκρινεια ηταν μια χαρα, τα χρωματα δεν ηταν αλλου γι'αλλου και εγω προσωπικα δεν κουραστηκα απο τα γυαλια) και το μονο θεματακι ηταν η μειωμενη φωτεινοτητα λογω γυαλιων, κατι που με ειχε ενοχλησει και στο cinema. Ομως, κακα τα ψεμματα, οι 50 ιντσες ειναι απελπιστικα λιγες για να σε απορροφησει η αισθηση 3D. Επισης, εχει τεραστια σημασια το πως εχει γυριστει το υλικο 3D, διοτι πολλα απο τα clips που ειδαμε, εδειχναν απελπιστικα ψευτικα σε βαθος, σαν να ειχες βαλει τρια διαφορετικα πλακατ, το ενα πισω απο το αλλο και να τα κινηματογραφουσες ολα μαζι... Αντιθετως, το αποσπασμα απο το Astro Boy ηταν πιο "φυσικο" και εντυπωσιακο (οπως ηταν αλλωστε και το Avatar στο cinema). Ισως επειδη ειναι full animation?Δεν ξερω, αλλα πρεπει να παιζει ρολο..
Σε καθε περιπτωση, αν το 3D ειναι ψηλα στις προτεραιοτητες σας, αυτη η τηλεοραση θα σας ικανοποιησει..

Καταρχας,συγχαρητηρια σε ολους οσους την απεκτησαν ηδη,την ειδα κι εγω σημερα για 5' και μου φανηκε σημαντικα καλυτερη απο την 7000 της Samsung(βεβαια οι 50'' φαινονται σαν 25" και αν...)

Εχει δοκιμασει κανεις να τη συνδεσει με PC για gaming?Εντυπωσεις απο το 3D εφε?

Τελικά ύστερα από ψάξιμο περίπου 2 μηνών κατέληξα και εγώ στην Vt20. Είχα εντυπωσιασθεί από την προηγούμενη εβδομάδα που την είδα στο πλαίσιο της Μεταμόρφωσης αλλά πριν καταλήξω περίμενα και την lcd c 8000. Σήμερα που την είδα, μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει σύγκριση και κατ ευθείαν την έκλεισα. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος. Περισσότερα μετά την παραλαβή.-

Καλημέρα σε όλους

Την έχω από 15/5 και η τηλεόραση σκοτώνει!!!!
είναι καταπληκτική......έχω ρίξει όλες τις ρυθμίσεις (λόγω στρωσίματός ) και όποιος την έχει δει μου λέει τα καλύτερα!!!!!

Φανταστείτε όταν θα ανεβάσω σταδιακά σε λίγο καιρό και τις ρυθμίσεις τι έχει να γίνει!!!!!!
Η TV είναι κορυφαία!!!!!

Καλορίζικη!!
Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος,
ελπίζω να έχω και εγώ την ίδια χαρά μετά την παραλαβή.

θα ήθελα με την ευκαιρία να πληροφορηθώ για δυο τρία πραγματάκια:
Υπάρχουν κάποια free δορυφορικά HD κανάλια (astra, hotberd)?
Πρέπει να θέσω κάποιες difold ρυθμίσεις για καλύτερη εικόνα?
Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάπου το 3d demo της panasonic?
Παίζει η tv mp3 από stik?

Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα.

Last edited:
μια ερώτηση για τους τυχερούς που την έχουν σπίτι τους....
μάλλον πάω για την V20 50´ που υποθέτω θα έχει τις ίδιες βάσεις-βιδών για στήριξη από πίσω.
είναι 40 χ60?
ποια είναι η απόσταση της κάτω πλευράς του παραπάνω παραλληλόγραμου
από την βάση της τηλεόρασης? (υποθέτω ότι δεν είναι κεντραρισμένο )

θέλω να βάλω ενισχυτικές μπάρες πίσω από γυψοσανίδα κ πρεπει να την κεντράρω...
ευχαριστώ...

φίλε Dekouk κατέβασε το manual της tv απο το pasasonic.uk και εκει θα βρείς τις πληροφορίες που θες για την απόσταση

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω της tv να βρεί κάποιος πόσες ώρες έχει λειτουργήσει.
Τό θέλω για το στρώσιμο.

Υπάρχει link με οδηγίες στο 1o post...

Πρόσβαση στο Service Menu κ' Ώρες Λειτουργίας

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

φίλε Dekouk κατέβασε το manual της tv απο το pasasonic.uk και εκει θα βρείς τις πληροφορίες που θες για την απόσταση
Το αντίστοιχο site της Panasonic στην Ελλάδα μήπως έχει τα χάλια του? Έχει ακόμη τα περυσινά μοντέλα. Φοβερή ενημέρωση, άρα όπως φαίνεται πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου για να κατεβάσουμε το Ελληνικό Manual.
Μα καλά οι αθεόφοβοι δεν φοβούνται το έλεγχο της μητρικής? Έτσι μου έρχεται να στείλω ένα μήνυμα στα Κεντρικά.

είναι 400 χ 300 ύψος για την vt20
δεν είδα λεπτομέρειες για τις αποστάσεις για κεντράρισμα.....
με βάση μεχρι 60 ιντσες θα μπορέσω να παίξω πάνω κάω αλλά καλό θα ήταν να ξέρω ακριβώς!!
ευχαριστώ:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη!!
Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος,
ελπίζω να έχω και εγώ την ίδια χαρά μετά την παραλαβή.

θα ήθελα με την ευκαιρία να πληροφορηθώ για δυο τρία πραγματάκια:
Υπάρχουν κάποια free δορυφορικά HD κανάλια (astra, hotberd)?
Πρέπει να θέσω κάποιες difold ρυθμίσεις για καλύτερη εικόνα?
Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάπου το 3d demo της panasonic?
Παίζει η tv mp3 από stik?

Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα.

1. Υπάρχουν στον Astra 19. ZDF HD Das Erste HD...

2. THX

3. To demo της panasonic φαντάζομαι ότι για να το παίξεις θα χρειάζεσαι και Blue Ray 3D διότι νομίζω ότι είναι sequential 3D.

4. Για USB δεν ξέρω αλλά από τον Windows Home Server μου δεν τα έπαιξε.

Ευχαριστώ.
Η σύνδεση με τον Home Server είναι εύκολη?
Έχω συνδέσει εκεί βέβαια το ps3, οπότε υπάρχει εναλλακτική λύση.

Γεια σας, σκέφτομαι σοβαρά στην αγορά τις VT20
1.Μαζι με την VT20 περιέχονται στο πακέτο 3D γυαλιά.?
2.επισεις για να δω 3D πρέπει να αγοράσω και Bluray 3D η μπορώ να τα αναπαράγω από το PS3 η PC.?
ευχαριστώ

Ναι, 1 Ζεύγος.
Αν πας σ αυτό το κόστος, μη το ψάχνεις, δεν υπάρχει καλύτερη. Δύο μήνες ψάχνομαι τώρα. Αν θέλεις να έχεις και προσωπική άποψη πετάξου στο πλαίσιο Αλίμου πχ και θα μπορέσεις να την συγκρίνεις με τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές προτάσεις. Με μιά λεπτομέρεια βέβαια, ότι ο χώρος είναι τελείως ακατάλληλος για τέτοιες συγκρίσεις λόγω του έντονου φωτισμού του χώρου. Παρ όλα αυτά ξεχωρίζει. Ή τε από την γωνία θέασης, - Βασικός παράγων σύγκρισης, δεν είναι δυνατόν όλοι όσοι παρακολουθούν ταυτόχρονα να ευρίσκονται ακριβώς απέναντι από την οθόνη - ή τε από την απόδοση των χρωμάτων, ή τε από την κίνηση.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι, 1 Ζεύγος.
Αν πας σ αυτό το κόστος, μη το ψάχνεις, δεν υπάρχει καλύτερη. Δύο μήνες ψάχνομαι τώρα. Αν θέλεις να έχεις και προσωπική άποψη πετάξου στο πλαίσιο Αλίμου πχ και θα μπορέσεις να την συγκρίνεις με τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές προτάσεις. Με μιά λεπτομέρεια βέβαια, ότι ο χώρος είναι τελείως ακατάλληλος για τέτοιες συγκρίσεις λόγω του έντονου φωτισμού του χώρου. Παρ όλα αυτά ξεχωρίζει. Ή τε από την γωνία θέασης, - Βασικός παράγων σύγκρισης, δεν είναι δυνατόν όλοι όσοι παρακολουθούν ταυτόχρονα να ευρίσκονται ακριβώς απέναντι από την οθόνη - ή τε από την απόδοση των χρωμάτων, ή τε από την κίνηση.
1 ζεύγος ή 2;