Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1. Υπάρχουν στον Astra 19. ZDF HD Das Erste HD...

2. THX

3. To demo της panasonic φαντάζομαι ότι για να το παίξεις θα χρειάζεσαι και Blue Ray 3D διότι νομίζω ότι είναι sequential 3D.

4. Για USB δεν ξέρω αλλά από τον Windows Home Server μου δεν τα έπαιξε.

Μόνο με την ρύθμιση THX και καθάρισα?
Μπράβο !!!!!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπάρχουν στον Astra 19,2 ZDF HD Das Erste HD....

Τα ελεύθερα HD κανάλια του Astra 19,2E:

Anixe HD 10832.25 H - Txp: 57 - Δέσμη: Astra 1M DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
Servus TV HD 11302.75 H - Txp: 7 - Δέσμη: Astra 1KR DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
Das Erste HD 11361.75 H - Txp: 11 - Δέσμη: Astra 1KR DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
ZDF HD 11361.75 H - Txp: 11 - Δέσμη: Astra 1KR DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
Arte HD 11361.75 H - Txp: 11 - Δέσμη: Astra 1KR DVB-S2 (8PSK) - 22000 2/3
Eins Festival HD 12421.50 H - Txp: 101 - Δέσμη: Astra 1H DVB-S (QPSK) - 27500 3/4

Dead pixels None
Screen uniformity Perfect
Overscanning on HDMI 0% with [16:9 Overscan] set to “Off“
Blacker than black Passed
Calibrated black level 0.006 cd/m2
Black level retention Stable in [Professional] modes
Primary chromaticity Excellent
Scaling Excellent
Video mode deinterlacing Good: 2/3 bars smooth on HQV test
Film mode deinterlacing Failed 3:2/ 2:2 cadences in all resolutions
Viewing angle Excellent (> 150°)
Motion resolution 1080 lines at all times
Digital noise reduction [P-NR] is a spatial control, very little effect
Sharpness Defeatable edge enhancement
Luma/Chroma bandwidth Full Luma, Chroma slightly blurred in 2D mode
Image retention Virtually none in 2D, some in 3D
Posterization Mild, though worse with poor source
Phosphor trails Yes (reduced); severity depends on individual susceptibility
1080p/24 capability Accepts 1080p/24 video signal; no telecine judder
Input lag Only 17ms slower than a lag-free CRT
Full 4:4:4 reproduction No, 4:4:4 input subsampled

Power Consumption
Default [Normal] mode (2D) 137 watts*
Default [Normal] mode (3D) 171 watts*
Calibrated [Professional1] mode (2D) 187 watts
Calibrated [Professional2] mode (3D) 333 watts
Standby 1 watt
* The default factory settings in “Normal” [Viewing Mode] was unusually dim, which is the reason why the power consumption of our Panasonic TX-P50VT20 test sample was lower out-of-the-box than that after calibration. The measurements above reflect measurements taken with a 50% grey full screen, and could be as high as 424 watts with a full white screen (in 3D mode), although power consumption will rarely reach this height with actual programme content

2 γυαλια μια χαρα.!

3D dvd κηκλοφορουν λιγα στην αγορα ετσι..για Eλλαδα ομως.?
και αν βρω για να δω το 3D dvd πρέπει να αγοράσω και κενουριο player Bluray η μπορώ να τα αναπαράγω από το PS3 η στο PC.??

Τίτλοι BluRay 3D κυκλοφορούν.. ένας, και αυτός δεν ξέρω αν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

Δεν παίζει (3D) στα κοινά BD players - απαιτείται νέο μηχάνημα.

Η Sony υποστηρίζει ότι θα υποστηριχθεί 3D από το PS3 με μελλοντικό firmware.

Τα PCs για την ώρα δεν μπορούν να παίξουν BD 3D.

Το διάβασα και εγώ το θέμα σχετικά με το ps3. Οπότε θα γλιτώσουμε το επί πλέον έξοδο. Ούτως η άλλως θα αρχίσουν σε λίγο τα γνωστά με τις ματρόσκες κλπ. Δεν βιαζόμαστε, απλώς μια και κάναμε μια αγορά, τουλάχιστον να είμαστε μέσα στα πράγματα για τα επόμενα 2, 3 έτη.

Last edited:
Μόλις έκλεισε η παραγγελία. Αύριο καλώς εχόντων θα την έχω σε λειτουργία, οπότε σύντομα θα έχετε τις πρώτες εντυπώσεις. Με τρώει το θέμα σχετικά με την εικόνα της σε νυχτερινή θέαση.

Τέλεια, διότι έχω βαρεθεί να βλέπω με αναμμένα τα φώτα. Αφού είχα αρχίσει να αναπολώ τις crt στο θέμα αυτό. Για τους παράξενους σαν και εμένα, μια καλή λύση ήταν (Φυσικά η συσκευή πρέπει απαραίτητα να είναι τοποθετημένη στον τοίχο), η τοποθέτηση -πίσω και ακριβώς και στο κέντρο του πάνελ ενός προβολέα οποίος να διαθέτει λάμπα γύρω στα 25 βατ χρώματος λευκού και να είναι στραμμένος προς τον τοίχο. Το αποτέλεσμα εκτός του ότι διορθώνει κάπως το πρόβλημα, είναι και αρκετά εντυπωσιακό, κάτι σαν το ampilight της Philips.

Last edited:
Σημερα ειδα για πρωτη φορα απο κοντα μια VT20.την επεξεργαστηκα κυριως σε 3D και οφειλω να πω πως το δισκακι που επαιζε με εντυπωσιασε.Ειμαι κατοχος μιας KURO εδω και εφτα μηνες και μου περασε απο το μυαλο ακομα και να την αντικαταστησω εστω χανοντας και αρκετα λεφτα!
Κανεις αλλος με KURO και με τις ιδιες εμμονες?

Έχω την γνώμη ότι είναι πολύ νωρίς για να έχεις τέτοιους ενδοιασμούς. Θα περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να καθιερωθεί η τεχνολογία αυτή. Αφού καλά καλά δεν υπάρχει ούτε μία παραγωγή 3d σε br αυτή την στιγμή. Μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει και τα μοντέλα προς το καλύτερο, οπότε ίσως να έχεις και την ποιότητα εικόνας που έχεις σήμερα με την kuro, με τις επί πλέον ευκολίες που σου λείπουν.

Σημερα ειδα για πρωτη φορα απο κοντα μια VT20.την επεξεργαστηκα κυριως σε 3D και οφειλω να πω πως το δισκακι που επαιζε με εντυπωσιασε.Ειμαι κατοχος μιας KURO εδω και εφτα μηνες και μου περασε απο το μυαλο ακομα και να την αντικαταστησω εστω χανοντας και αρκετα λεφτα!
Προσωπική άποψη (έχοντας ήδη παραγγείλει την vt20). Αν είχα kuro δεν θα την πούλαγα ακόμα, για να κερδίσω απλώς μια 3d εμπειρία απο 1 demo δισκάκι και 2-3 cartoon που θα βγούν ως το τέλος της χρονιάς. Εκτός κι αν παρακολουθείς δορυφορική τηλεόραση και τα 3d κανάλια έχουν τόσο καλή απόδοση. Εξάλλου είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα είναι πιο ώριμη η τεχνολογία όσον αφορά το 3d και υπάρχουν υποσχέσεις ότι η επόμενη panasonic θα είναι καλύτερη απο την kuro σε όλους τους τομείς. Τέλος πιστεύω ότι η kuro θα διατηρήσει και του χρόνου μια υψηλή αξία μεταπώλησης για να περιορίσεις τη ζημιά σου.

Ψάχνω μια δεύτερη vt20 για να διασταυρώσω αυτά που ειδα στην πρώτη ( αν ισχύουν η όχι) …
Για μένα και με ολο αυτά που ειχα διαβάσει και ακούσει η εικόνα της τελικά με προβλημάτισε και θα την χαρακτήριζα τυπική plasma …
Αυριο αν όντως ισχύει ότι εχει ερθει και στα Saturn θα κανω μια βολτα.

Την έχει είδη το πλαίσιο Αλίμου και ξεχωρίζει από όλες τις άλλες.

hdtvtest.co.uk- Panasonic TX-P50VT20 Review

attachment.php

attachment.php

Attachments

• Hdtvtest VT20 Review Results.JPG
    Hdtvtest VT20 Review Results.JPG
    81.8 KB · Views: 215
  • Hdtvtest VT20 Reference.JPG
    Hdtvtest VT20 Reference.JPG
    5.5 KB · Views: 212

Αν δεν είχες την Kuro τότε προτιμότερη αγορά θα ήταν η VT20 ακόμα και αν έβρισκες Kuro. Από την στιγμή που την έχεις περίμενε την VT30 του χρόνου και θα πάρεις ακόμα καλύτερα πράγματα.

And, since the question is on the tip of your tongue, is it as good as the Pioneer KURO displays?
Yes — and no. Panasonic’s newest effort can boast of less panel-generated PWM noise in the image, and a very subtly more detailed picture due to the fact that it does not curtail the highest frequencies in the video. On the other hand, the last-generation Pioneer KURO displays have very marginally deeper blacks (although you would likely only notice with the two displays side by side in a pitch black room), effectively no visible posterization during movement, more linear Greyscale and Gamma tracking, and proven long-term black level quality. Both screens are just about equal in terms of colour. We think that the lure of 3D will convince a good number of Pioneer KURO owners to sacrifice a little bit of picture accuracy and a miniscule amount of black level quality, in exchange for some other benefits, and the new experiences that the third dimension brings.