Vakis 2000
Established Member
- 9 February 2010
- 188
1. Υπάρχουν στον Astra 19. ZDF HD Das Erste HD...
2. THX
3. To demo της panasonic φαντάζομαι ότι για να το παίξεις θα χρειάζεσαι και Blue Ray 3D διότι νομίζω ότι είναι sequential 3D.
4. Για USB δεν ξέρω αλλά από τον Windows Home Server μου δεν τα έπαιξε.
Υπάρχουν στον Astra 19,2 ZDF HD Das Erste HD....
Προσωπική άποψη (έχοντας ήδη παραγγείλει την vt20). Αν είχα kuro δεν θα την πούλαγα ακόμα, για να κερδίσω απλώς μια 3d εμπειρία απο 1 demo δισκάκι και 2-3 cartoon που θα βγούν ως το τέλος της χρονιάς. Εκτός κι αν παρακολουθείς δορυφορική τηλεόραση και τα 3d κανάλια έχουν τόσο καλή απόδοση. Εξάλλου είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα είναι πιο ώριμη η τεχνολογία όσον αφορά το 3d και υπάρχουν υποσχέσεις ότι η επόμενη panasonic θα είναι καλύτερη απο την kuro σε όλους τους τομείς. Τέλος πιστεύω ότι η kuro θα διατηρήσει και του χρόνου μια υψηλή αξία μεταπώλησης για να περιορίσεις τη ζημιά σου.Σημερα ειδα για πρωτη φορα απο κοντα μια VT20.την επεξεργαστηκα κυριως σε 3D και οφειλω να πω πως το δισκακι που επαιζε με εντυπωσιασε.Ειμαι κατοχος μιας KURO εδω και εφτα μηνες και μου περασε απο το μυαλο ακομα και να την αντικαταστησω εστω χανοντας και αρκετα λεφτα!
Κανεις αλλος με KURO και με τις ιδιες εμμονες?
Calibrated black level 0.006 cd/m2
Αυτό μπορεί να είναι και χαμηλότερα...Υπαρχει και η VT20 με 0.01 nits .....![]()
Σημερα ειδα για πρωτη φορα απο κοντα μια VT20.την επεξεργαστηκα κυριως σε 3D και οφειλω να πω πως το δισκακι που επαιζε με εντυπωσιασε.Ειμαι κατοχος μιας KURO εδω και εφτα μηνες και μου περασε απο το μυαλο ακομα και να την αντικαταστησω εστω χανοντας και αρκετα λεφτα!
Κανεις αλλος με KURO και με τις ιδιες εμμονες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.