Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ξανα εκανα ενημερωση λογισμικου σημερα, και μου γραφει οτι η τελευταια εκδοση (2.518) ειναι εγκατεστημενη. Αυτη που αναφερεις δε τη βρισκει.........

Η 2.518 στην δικιά μου ήταν 2 πριν σε σχέση με την χθεσινή αναβάθμιση. Μετά την 2.518 είχε ακολουθήσει και μία 2.602 ή 2.603 έαν θυμάμαι καλά.
Τώρα γιατί δεν βλέπει τις επόμενες η δικιά σου δεν ξέρω να απαντήσω. ϊσως πρόκειται για διαφορετικές μητρικές. Όποιος γνωρίζει ας μας φωτίσει.
Χαιρετισμούς

Σημερα εκανα την αναβαθμιση στην 2.518
Θα την ξανατσεκαρω για νεοτερη από Δευτερα

Υπαρχει νεοτερη εκδοση η 2612 αλλα την δινει για την TX-P50VT20EA και όχι για την σκετη Ε

Last edited:
Δασκαλε καλησπέρα

η ημερομηνια εκδοσης και για τις δυο είναι η ιδια 5/11/2013

Δεν νομιζω να εχουν τιποτε διαφορες

Τωρα το ειδα

είναι για το skype και οι δυο

Last edited:
Οποτε λυθηκε το θεμα με τα firmware της VT-20. Στο skype δεν μπορω να το ελενξω, αλλα στην αποδοση της εικονας, εχει βελτιωση. Αφου στο αναλογικο, που εβλεπα στο κανονικο αλλαξα σε σινεμα (με τις υπαρχουσες προσωπικες ρυθμισεις) και εναι πιο φυσικη, αλλα στα 1080 υπαρχουν σκηνες που δινει την εντυπωση 3D, απο την αισθηση του βαθους και την ευκρινεια....

Last edited:
παιδια μια ερωτηση εντελως ξαφνικα προσεξα οτι οταν ειναι ανοιχτη η τηλεοραση το λαμπακι απο πρασινο εγινε πορτοκαλι και οταν την κλεινω αντι να ειναι κοκκινο αναβοσβηνει πορτοκαλι ή κιτρινο δεν καταλαβενω καλα, εχει καποιος το ιδιο προβλημα?μηπως ερχετε κατι κακο?

Οχι δεν εχω συνδεσει τιποτα, εντελως ξαφνικα το παρατηρησα οταν εβλεπα digea θυμομουν οτι οταν αναβε ειχε πρασινο λαμπακι και μου εκανε εντυπωση το πορτοκαλι-κιτρινο

Έχεις δηλώσει κατά λάθος προγραμματισμό για κάποιο πρόγραμμα από το EPG, μην ανησυχείς...

ευχαριστω μωλις βρηκα την λυση ρυθμισεις-χρονοδιακοπτης-προσβαση εκει ειχε μια προραματισμενη ενγραφη την οποια και διεγραψα και το πρασινο φως επανηλθε κανονικα ευχαριστω πολυ τους φιλους που ενδιαφερθηκαν για την επιλυση του προβληματος μου

Καλησπέρα σας , μπορεί μου πεις κανείς που μπορώ να βρω το ορίτζιναλ τηλεκοντρόλ της VT20 ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

επειδη ρωτησα στην panasonic και μου ειπανε 60 ευρω !!! τα θεωρώ πάρα πολλά, μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου μου υποδείξει κάποιο άλλο που να κάνει και να ειναι καλό δεν είπα να δώσω και 10 ευρώ να δώσω μέχρι 30-35 π.χ αλλά 60 σην τα μεταφορικα που μένω κ επαρχία ?

Εγω παντως που πηγα πριν χρονια για να βρω χειριστηριο της gt20 μου εδωσαν ενα δωρεαν. Οχι ακριβως το ιδιο αλλα με το 95% των λειτουργιων. Αυθεντικο φυσικα.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστω , ειναι δοκιμασμενα δηλαδη ?

δοκιμασμένο οχι... απλα ποντάρεις στο οτι ο seller εχει 100% θετικο feedback και εχει πουλήσει ηδη 50 απο δαυτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω παντως που πηγα πριν χρονια για να βρω χειριστηριο της gt20 μου εδωσαν ενα δωρεαν. Οχι ακριβως το ιδιο αλλα με το 95% των λειτουργιων. Αυθεντικο φυσικα.
πήγα και εγω σε ενα σερβις εδω της πανασονικ και μου είπανε 60 για καινούργιο αλλά για ενα άλλο που έχουνε εκεί στΑ 30 ευρω .. , δεν χαλάει και η ρουφιάνα μπας και βρω αφορμή να πάρω καμια oled μεγαλύτερη , γιατι αλλιως αμα παω για αλλαγή tv τώρα θα την φάω στο κεφαλι 100% ξέρετε εσεις απο που ( παντρεμένος ,κρίση κ.α ) ! :violent-smiley-030:

δοκιμασμένο οχι... απλα ποντάρεις στο οτι ο seller εχει 100% θετικο feedback και εχει πουλήσει ηδη 50 απο δαυτα.
ναι μορε οκ θα ειναι το ειδα και εγω , αλωστε κυκλοφορούν και εδω πολλά , αλλα γιατι να μην παρω 2 απο αυτα ,καλα λες ..