Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Wipeout HD originally could run as high as 1080p, but will be restricted to 720p in 3D (and with a reduced frame-rate, as well).

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3178986

Μηπως εδω ειναι η απάντηση.

Μπορει να το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει παιξει σε 3d.

Παιδια και παλι δεν παιζει με 720/60 hz.
Θα προσπαθησω να βαλω ενα αλλο ps3 να δω τι κανει η tv.
Το προβλημα ειναι αμα κανει παλι τα ιδια τι θα πρεπει να κανω........γιατι η μια εταιρια τα ριχνει στην αλλη!!!!!!

Καμια ιδεα κανεις?

Θα προσπαθησω να βαλω ενα αλλο ps3 να δω τι κανει η tv.
Το προβλημα ειναι αμα κανει παλι τα ιδια τι θα πρεπει να κανω........γιατι η μια εταιρια τα ριχνει στην αλλη!!!!!!

Καμια ιδεα κανεις?

Άμα παίζει με το άλλο ps3 κανονικά δεν μπορεί να φταιεί η TV. Αν επίσης δοκιμάσεις το δικό σου PS3 σε άλλη TV PANASONIC 3D και παίζει κανονικα τότε δεν μπορεί να φταίει το PS3. Κάνε μια από τις 2 δοκιμές με τα ίδια καλώδια και τις ίδιες ρυθμίσεις σε PS3 k TV.

Ερώτηση νέου (95 ωρών ...) χρήστη tv plasma σε έμπειρους κατόχους :
μετά το στρώσιμο μπορώ να βάλω ρύθμιση 16:9 και να βλέπω σηματα καναλιών κτλπ ή πρέπει όσο την λειτουργω να είμαι σε ρυθμιση μεγένθυσης ???

Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το στρώσιμο? Γιατί εγώ δεν κρατιέμαι με την ποιότητα της εικόνας, και την ρυθμίζω εκεί που μου αρέσει. Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το στρώσιμο? Γιατί εγώ δεν κρατιέμαι με την ποιότητα της εικόνας, και την ρυθμίζω εκεί που μου αρέσει. Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα?

κ εγώ με το ζόρι κρατιέμαι... Μουντιάλ με μουμουζέλες και μεγένθυση...:Banane0:
Λίγο που το χω γυρίσει σε 16:9 και κανονικές ρυθμίσεις δεν παίζεται.
Αλλά περιμένω τις 300 ώρες για να πώ εντυπώσεις.... ακομα 200 :2thumb22sup:

Όσοι τις πήρατε τώρα και έχετε δυνατότητα να δείτε αγώνα μουντιάλ σε HD κανάλι βγάλτε το zoom και πέστε μας εάν έχετε κάποιο θέμα με την κίνηση και ειδικά όταν η μπάλα φεύγει με δύναμη από τον τερματοφύλακα ας πούμε εάν παρατηρείται να αλλοιώνονται οι γραμμές του γηπέδου,όχι οι άσπρες αλλα οι γραμμές που ενώνουν το χόρτο.IFC στο OFF γιατί δημιουργεί artifacts.Ευχαριστώ.:fahne90:

Με το zoom δημιουργούνται πολλά θέματα και είναι φυσιολογικό, το ZDF έχει καλύτερη εικόνα από το Das Erste (κατά τη γνώμη μου), αφήστε τα zoom και δέστε τηλεόραση όπως βλέπατε και στη προηγούμενη.

Όσοι τις πήρατε τώρα και έχετε δυνατότητα να δείτε αγώνα μουντιάλ σε HD κανάλι βγάλτε το zoom και πέστε μας εάν έχετε κάποιο θέμα με την κίνηση και ειδικά όταν η μπάλα φεύγει με δύναμη από τον τερματοφύλακα ας πούμε εάν παρατηρείται να αλλοιώνονται οι γραμμές του γηπέδου,όχι οι άσπρες αλλα οι γραμμές που ενώνουν το χόρτο.IFC στο OFF γιατί δημιουργεί artifacts.Ευχαριστώ.:fahne90:

Και πως εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο την καμερα αυτο?

σε αρκετούς αγώνες το έκανε το πρόβλημα μακάρι να είναι οι κάμερες .βρήκα και άλλους παθόντες από το αγγλικό av forum.

επιτελους καταφερα να την βαλω σημερα δυστυχως μετα το τελος του τελευταιου αγωνα (απο αυριο θα τους βλεπω στην vt20)

πραγματικα η εικονα της σκοτωνει ο τελειος συνδιασμος ευκρινειας και μηδενικου θορυβου, ο τελειος συνδιασμος του απολυτου μαυρου και της μεγαλης φωτεινοτητας

απ'την πρωτη κιολας στιγμη εννοειται οτι δεν καθομαι ν'ασχολειθω με στρωσιματα και αλλες τετοιες χαζομαρες (μην παρεξηγιεστε εσεις που τα κανετε...απλα αυτα για μενα ειναι ανουσια), εχω πληρωσει 2000 ευρω για να παρω την καλυτερη τηλεοραση που υπαρχει και θα την ευχαριστηθω στο maximum απ'το πρωτο κιολας δευτερολεπτο!

φυσικα την εβαλα στο normal mode κι απενεργοποιησα κατευθειαν το eco (λαθος που κανουν πολλοι και δεν το απενεργοποιουν και χαραμιζουν ετσι αυτο το υπεροχο panel)

και ερχονται κι αλλα αυριο σημερα δεν ειχα καθολου χρονο

ακους εκει βλεπετε τηλεοραση και ποδοσφαιρο στο thx ρε πατε καθολου καλα? (με την καλη εννοια σας το λεω μην παρεξηγιεστε)

ειναι σαν να παιρνεις μια ferrari και απ´την αρχη να εισαι ολο "α εγω την προσεχω ξερεις πως την προσεχω...το γκαζι απαλα και οχι πολλα πολλα α εγω το προσεχω το αυτοκινητακι"

ρε πατε καλα τα βλεπουν αυτα οι κατασκευαστες και γελανε

anyway

Με το zoom δημιουργούνται πολλά θέματα και είναι φυσιολογικό, το ZDF έχει καλύτερη εικόνα από το Das Erste (κατά τη γνώμη μου), αφήστε τα zoom και δέστε τηλεόραση όπως βλέπατε και στη προηγούμενη.

Συμφωνώ και εγώ. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, ο κατασκευαστής θα το ανέφερε στις οδηγίες χρήσης.

Άμα παίζει με το άλλο ps3 κανονικά δεν μπορεί να φταιεί η TV. Αν επίσης δοκιμάσεις το δικό σου PS3 σε άλλη TV PANASONIC 3D και παίζει κανονικα τότε δεν μπορεί να φταίει το PS3. Κάνε μια από τις 2 δοκιμές με τα ίδια καλώδια και τις ίδιες ρυθμίσεις σε PS3 k TV.

Καλημέρα

Δοκίμασα και ενος φίλου το ps3 και παλι τα ίδια στην επιλογη του "side by side" μου βγαζει πάλι τα ίδια αποτελέσματα ( αλλα βλέπω απο το δεξι αλλα απο το αριστερό μάτι) env to 3d σαν βαθος λειτουργει σωστα ένωση καρέ δεν μπορεί να κάνει.

Το θεμα είναι φταίει η Τv (Βάση με την Panasonic αφου πάιζει 3d απο το blue ray και το δείχνει σωστα δεν είναι πρόβλημα tv).

Μήπως υπάρχει κάποια ρυθμιση στην tv που δεν του επιτρέπει να κάνει χρησιμοποιήσει το side by side.

Η φταίει κάτι με Firmware update ή game update στο Ps3 (αφού εβαλα και νεό ps3 και έγιναν πάλι τα ίδια η sony δεν πρόκειτε να ασχοληθεί).

όσοι το έχουν πάιξει σε 3d έχουν to slim ps3?

Υπάρχει κάποιος που το έχει παίξει σε 3d και ειναι διαθέσιμος και μπορεί να το φερει το ps3 να το τεστάρουμε στην tv μου.

Μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν το έχει αυτο το πρόβλημα.

Καμία πρόταση-σκέψη-ιδεα........

Καλημέρα

Δοκίμασα και ενος φίλου το ps3 και παλι τα ίδια στην επιλογη του "side by side" μου βγαζει πάλι τα ίδια αποτελέσματα

Το ότι δεν παίζει κ το άλλο ps3 δεν "απενεχοποιεί" την SONY σε καμμία περίπτωση. Αν έπαιζε θα την ενοχοποιόυσε 100%.... Τώρα μπορεί κ να φταίει μπορεί και όχι.... Κάνε το ανάποδο. Πάρε το ps3 παραμάσχαλα και βρές μια PANASONIC 3D (πήγαινε στην panasonic εκέι που πέρνεις τηλ) και κάνε το τεστ και να παρακαλάς να είναι θετικό (να πάιζει δηλαδή) γιατι αν δεν πάιζει πάλι δεν ξέρεις τι φταίει....
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου....

Το ότι δεν παίζει κ το άλλο ps3 δεν "απενεχοποιεί" την SONY σε καμμία περίπτωση. Αν έπαιζε θα την ενοχοποιόυσε 100%.... Τώρα μπορεί κ να φταίει μπορεί και όχι.... Κάνε το ανάποδο. Πάρε το ps3 παραμάσχαλα και βρές μια PANASONIC 3D (πήγαινε στην panasonic εκέι που πέρνεις τηλ) και κάνε το τεστ και να παρακαλάς να είναι θετικό (να πάιζει δηλαδή) γιατι αν δεν πάιζει πάλι δεν ξέρεις τι φταίει....
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου....

Εχεις δίκιο αλλά ειναι πολυ δύσκολο να πω στην panasonic να τους πάω το ps3 ......ειμαι σιγουρος ότι δεν θα το δεχτεί.

Απορω τι επιλογες έχουν κανει αυτοι που το έχουν παίξει σε 3d.

Το μονο που μπορει να φταίει απο την μερία του ps3 είναι να έχουν γίνει λάθος οι ενημερώσεις των Game(λέω εγω )

Ακόμα δεν μπορώ να δωσω εξήγηση στο ότι ενεργοποιήτε το 3d αλλα δεν μπορει να γίνει η ένωση για να μου βγάλει μία είκονα.

Α και κατι ακόμα μέσα απο το ps3 (μέσω usb) έτρεξα βιντεάκι 3d που κατέβασα απο το Internet και η επιλογή side by side δούλεψε κανονικά........Ισως στην περίπτωση αυτη το ps3 να συμπεριφέρετε σαν blue ray Player.

Είναι πολυ μπέρδεμα το θέμα!

παντως νομιζω οτι η τηλεοραση εχει "τσιμπημενη" τιμη για τα σημερινα οικονομικα δεδομενα.
εαν σκεφτουμε οτι πριν 2 χρονια η pioneer 5090H κοστιζε 2900 ευρο
(πληρης με βαση και ηχεια)και ειχε την σταμπα της
"καλης αλλα πανακριβης",την ιδια σταμπα μπορουμε να βαλουμε και στην v20 ανεξαιρετως εαν η v20 εχει και το 3d που "παιζει" πολυ τελευταια.

παντως νομιζω οτι η τηλεοραση εχει "τσιμπημενη" τιμη για τα σημερινα οικονομικα δεδομενα.
εαν σκεφτουμε οτι πριν 2 χρονια η pioneer 5090H κοστιζε 2900 ευρο
(πληρης με βαση και ηχεια)και ειχε την σταμπα της
"καλης αλλα πανακριβης",την ιδια σταμπα μπορουμε να βαλουμε και στην v20 ανεξαιρετως εαν η v20 εχει και το 3d που "παιζει" πολυ τελευταια.

Εγώ πάλι πριν ακριβώς 2 χρόνια με 2400 ευρω αγόρασα μια 46 lcd Samsung 100hz που ναι μεν είναι φοβερή TV αλλα καμμία σχέση με την vt20 ( που αγόρασα με 2000 ευρω ) απο όλες τις απόψεις....
Και μην μου πείς ότι η μια είναι plasma κ η άλλη LCD και δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί το ξέρω. Απλά ξέρω ότι τώρα με 400 ευρώ λιγότερα και 2 χρόνια μετά πήρα ανώτερη TV.
Όλα σχετικά είναι νομίζω...

Last edited:
Εχεις δίκιο αλλά ειναι πολυ δύσκολο να πω στην panasonic να τους πάω το ps3 ......ειμαι σιγουρος ότι δεν θα το δεχτεί.

Απορω τι επιλογες έχουν κανει αυτοι που το έχουν παίξει σε 3d.

Το μονο που μπορει να φταίει απο την μερία του ps3 είναι να έχουν γίνει λάθος οι ενημερώσεις των Game(λέω εγω )

Ακόμα δεν μπορώ να δωσω εξήγηση στο ότι ενεργοποιήτε το 3d αλλα δεν μπορει να γίνει η ένωση για να μου βγάλει μία είκονα.

Α και κατι ακόμα μέσα απο το ps3 (μέσω usb) έτρεξα βιντεάκι 3d που κατέβασα απο το Internet και η επιλογή side by side δούλεψε κανονικά........Ισως στην περίπτωση αυτη το ps3 να συμπεριφέρετε σαν blue ray Player.

Είναι πολυ μπέρδεμα το θέμα!

Δοκιμασε να συνδεσεις το ps3 στην hdmi port 4 (δες το manual αν θυμαμαι καλα ειναι η πλαινη) και πες μας αν διορθωσε κατι.

Καλωδιο χλωμο το κοβω να ειναι εφοσον εχεις δοκιμασει 2 διαφορετικα αλλα ποτε δεν ξερεις.

Σαν outpout στα settings του ps3 βαλε 1080p3d αν εχει.