Wipeout HD originally could run as high as 1080p, but will be restricted to 720p in 3D (and with a reduced frame-rate, as well).
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3178986
Μηπως εδω ειναι η απάντηση.
Μπορει να το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει παιξει σε 3d.
Θα προσπαθησω να βαλω ενα αλλο ps3 να δω τι κανει η tv.
Το προβλημα ειναι αμα κανει παλι τα ιδια τι θα πρεπει να κανω........γιατι η μια εταιρια τα ριχνει στην αλλη!!!!!!
Καμια ιδεα κανεις?
μετά το στρώσιμο μπορώ να βάλω ρύθμιση 16:9 και να βλέπω σηματα καναλιών κτλπ ή πρέπει όσο την λειτουργω να είμαι σε ρυθμιση μεγένθυσης ???
Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το στρώσιμο? Γιατί εγώ δεν κρατιέμαι με την ποιότητα της εικόνας, και την ρυθμίζω εκεί που μου αρέσει. Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα?
Όσοι τις πήρατε τώρα και έχετε δυνατότητα να δείτε αγώνα μουντιάλ σε HD κανάλι βγάλτε το zoom και πέστε μας εάν έχετε κάποιο θέμα με την κίνηση και ειδικά όταν η μπάλα φεύγει με δύναμη από τον τερματοφύλακα ας πούμε εάν παρατηρείται να αλλοιώνονται οι γραμμές του γηπέδου,όχι οι άσπρες αλλα οι γραμμές που ενώνουν το χόρτο.IFC στο OFF γιατί δημιουργεί artifacts.Ευχαριστώ.:fahne90:
Με το zoom δημιουργούνται πολλά θέματα και είναι φυσιολογικό, το ZDF έχει καλύτερη εικόνα από το Das Erste (κατά τη γνώμη μου), αφήστε τα zoom και δέστε τηλεόραση όπως βλέπατε και στη προηγούμενη.
Άμα παίζει με το άλλο ps3 κανονικά δεν μπορεί να φταιεί η TV. Αν επίσης δοκιμάσεις το δικό σου PS3 σε άλλη TV PANASONIC 3D και παίζει κανονικα τότε δεν μπορεί να φταίει το PS3. Κάνε μια από τις 2 δοκιμές με τα ίδια καλώδια και τις ίδιες ρυθμίσεις σε PS3 k TV.
Καλημέρα
Δοκίμασα και ενος φίλου το ps3 και παλι τα ίδια στην επιλογη του "side by side" μου βγαζει πάλι τα ίδια αποτελέσματα
Το ότι δεν παίζει κ το άλλο ps3 δεν "απενεχοποιεί" την SONY σε καμμία περίπτωση. Αν έπαιζε θα την ενοχοποιόυσε 100%.... Τώρα μπορεί κ να φταίει μπορεί και όχι.... Κάνε το ανάποδο. Πάρε το ps3 παραμάσχαλα και βρές μια PANASONIC 3D (πήγαινε στην panasonic εκέι που πέρνεις τηλ) και κάνε το τεστ και να παρακαλάς να είναι θετικό (να πάιζει δηλαδή) γιατι αν δεν πάιζει πάλι δεν ξέρεις τι φταίει....
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου....
παντως νομιζω οτι η τηλεοραση εχει "τσιμπημενη" τιμη για τα σημερινα οικονομικα δεδομενα.
εαν σκεφτουμε οτι πριν 2 χρονια η pioneer 5090H κοστιζε 2900 ευρο
(πληρης με βαση και ηχεια)και ειχε την σταμπα της
"καλης αλλα πανακριβης",την ιδια σταμπα μπορουμε να βαλουμε και στην v20 ανεξαιρετως εαν η v20 εχει και το 3d που "παιζει" πολυ τελευταια.
Εχεις δίκιο αλλά ειναι πολυ δύσκολο να πω στην panasonic να τους πάω το ps3 ......ειμαι σιγουρος ότι δεν θα το δεχτεί.
Απορω τι επιλογες έχουν κανει αυτοι που το έχουν παίξει σε 3d.
Το μονο που μπορει να φταίει απο την μερία του ps3 είναι να έχουν γίνει λάθος οι ενημερώσεις των Game(λέω εγω )
Ακόμα δεν μπορώ να δωσω εξήγηση στο ότι ενεργοποιήτε το 3d αλλα δεν μπορει να γίνει η ένωση για να μου βγάλει μία είκονα.
Α και κατι ακόμα μέσα απο το ps3 (μέσω usb) έτρεξα βιντεάκι 3d που κατέβασα απο το Internet και η επιλογή side by side δούλεψε κανονικά........Ισως στην περίπτωση αυτη το ps3 να συμπεριφέρετε σαν blue ray Player.
Είναι πολυ μπέρδεμα το θέμα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.