Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ πάλι πριν ακριβώς 2 χρόνια με 2400 ευρω αγόρασα μια 46 lcd Samsung 100hz που ναι μεν είναι φοβερή TV αλλα καμμία σχέση με την vt20 ( που αγόρασα με 2000 ευρω ) απο όλες τις απόψεις....
Και μην μου πείς ότι η μια είναι plasma κ η άλλη LCD και δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί το ξέρω. Απλά ξέρω ότι τώρα με 400 ευρώ λιγότερα και 2 χρόνια μετά πήρα ανώτερη TV.
Όλα σχετικά είναι νομίζω...

Μιλαω για την συγκεκριεμη τιβι(5090Η),που μεχρι και σημερα θεωρηται πανελ αναφορας.
η v20 εχει σχεδον ιδια τιμη με την τοτε της Pioneer,αλλα δεν βλεπω να διαμαρτυρεται κανεις...

Δοκιμασε να συνδεσεις το ps3 στην hdmi port 4 (δες το manual αν θυμαμαι καλα ειναι η πλαινη) και πες μας αν διορθωσε κατι.

Καλωδιο χλωμο το κοβω να ειναι εφοσον εχεις δοκιμασει 2 διαφορετικα αλλα ποτε δεν ξερεις.

Σαν outpout στα settings του ps3 βαλε 1080p3d αν εχει.

Επειδη δεν ειμαι σιγουρος τσεκαρε στο manual ποιο hdmi ειναι το 1,4 spec ...νομιζω ή το 2 ειναι ή το 4.

Αφου το βαλεις εκει πηγαινε

display settings ---> Video output settings ---> hdmi, automatic

Λογικα θα σου βγαλει οτι βρηκε 3d display και θα σου ζητησει να δωσεις ιντσες τηλεορασης.

Επισης φανταζομαι οτι συνδεεις το ps3 κατευθειαν πανω στην tv και οχι μεσα απο κανα av ενισχυτη.

Επισης κοιτα και στα μενου των παιχνιδιων αν εχει καμια ρυθμιση για το 3d.

Last edited:
Επειδη δεν ειμαι σιγουρος τσεκαρε στο manual ποιο hdmi ειναι το 1,4 spec ...νομιζω ή το 2 ειναι ή το 4.

Αφου το βαλεις εκει πηγαινε

display settings ---> Video output settings ---> hdmi, automatic

Λογικα θα σου βγαλει οτι βρηκε 3d display και θα σου ζητησει να δωσεις ιντσες τηλεορασης.

Επισης φανταζομαι οτι συνδεεις το ps3 κατευθειαν πανω στην tv και οχι μεσα απο κανα av ενισχυτη.

Επισης κοιτα και στα μενου των παιχνιδιων αν εχει καμια ρυθμιση για το 3d.

Τα εχω κανει ολα αυτα και μου εχει βρει τiς αναλυσεις σε 3d αλλα παλι δεν εγινε τιποτα.

Μου τρεχει το game σε 720/60hz 3d.

Στα παιχνιδια δεν υπαρχει καποια επιλογη για 3d.......και to wipe out που πριν ξεκινησει το game σε ρωταει αν θελεις να το παιξεις σε 3d(ετσι λενε τα review αλλων χρηστων) εμενα ποτε δεν μου εχει εμφανισει τετοια επιλογη.

Κατι παιζει με θεμα συνδεσιμοτητας-συμβατοτητας!!!!!!

Τα εχω κανει ολα αυτα και μου εχει βρει τiς αναλυσεις σε 3d αλλα παλι δεν εγινε τιποτα.

Μου τρεχει το game σε 720/60hz 3d.

Στα παιχνιδια δεν υπαρχει καποια επιλογη για 3d.......και to wipe out που πριν ξεκινησει το game σε ρωταει αν θελεις να το παιξεις σε 3d(ετσι λενε τα review αλλων χρηστων) εμενα ποτε δεν μου εχει εμφανισει τετοια επιλογη.

Κατι παιζει με θεμα συνδεσιμοτητας-συμβατοτητας!!!!!!

Δλδ για να καταλαβω εχεις δοκιμασει ολες τις hdmi θυρες της tv. Και εχεις κανεις και την διαδικασια που σου λεω? (automatic )...

Για κοιταξε τοτε ΜΠΑΣ και εχει το παιχνιδι στο menu καμια ρυθμιση.

Επισης δοκιμασε να διαγραψεις τα παιχνιδια και να ξανακατεβασεις...απο οτι ξερω πχ το demo του motostorm πρεπει να αναγραφει στο psn οτι ειναι 3d.

Αυτο εχεις κατεβασει?

Στο stardust σου δινει επιλογη (και στο motorstorm) στην αρχη να επιλεξεις σε ποιο Mode θα τα παιξεις.

Last edited:
παντως νομιζω οτι η τηλεοραση εχει "τσιμπημενη" τιμη για τα σημερινα οικονομικα δεδομενα.
εαν σκεφτουμε οτι πριν 2 χρονια η pioneer 5090H κοστιζε 2900 ευρο
(πληρης με βαση και ηχεια)και ειχε την σταμπα της
"καλης αλλα πανακριβης",την ιδια σταμπα μπορουμε να βαλουμε και στην v20 ανεξαιρετως εαν η v20 εχει και το 3d που "παιζει" πολυ τελευταια.

Μιλαω για την συγκεκριεμη τιβι(5090Η),που μεχρι και σημερα θεωρηται πανελ αναφορας.
η v20 εχει σχεδον ιδια τιμη με την τοτε της Pioneer,αλλα δεν βλεπω να διαμαρτυρεται κανεις...

Δημήτρη μάλλον εννοείς την VT 20 και όχι την V20 όπως γράφεις.

Η τιμές της V20 είναι αυτές http://www.skroutz.gr/s/267698/Panasonic-TX-P50V20E-50".html

Προσωπικά δεν θυμάμαι τιμές κάτω απο 2000 ευρώ για Kuro παραδοτέες ακόμη και μετά την ανακοίνωση της διακοπής της παραγωγής τους.

Κατά την γνώμη μου η σύγκριση για τις τιμές πρέπει να είναι μεταξύ 5090Η και V20, λόγο της αδυναμίας της Pioneer απεικόνισης 3D σήματος.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δημήτρη μάλλον εννοείς την VT 20 και όχι την V20 όπως γράφεις.

Η τιμές της V20 είναι αυτές http://www.skroutz.gr/s/267698/Panasonic-TX-P50V20E-50".html

Προσωπικά δεν θυμάμαι τιμές κάτω απο 2000 ευρώ για Kuro παραδοτέες ακόμη και μετά την ανακοίνωση της διακοπής της παραγωγής τους.

Κατά την γνώμη μου η σύγκριση για τις τιμές πρέπει να είναι μεταξύ 5090Η και V20, λόγο της αδυναμίας της Pioneer απεικόνισης 3D σήματος.

sorry-εχεις δικιο..
και παλι ομως ψηλα δεν ειναι?(2500 ευρο)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

sorry-εχεις δικιο..
και παλι ομως ψηλα δεν ειναι?(2500 ευρο)

Ανάλογα ποιος την πληρώνει, δεν έχουν όλοι τα ίδια πορτοφόλια.....:flipout::flipout::flipout:

Τι να πω για την τιμή, η Panasonic, στην προκειμένη περίπτωση, κοστολογεί την αναπαραγωγή 3D σχεδόν 700 ευρώ παραπάνω από την V20, εάν βάλεις και το κόστος αγοράς ενός 3D bluray player τότε......:shot:
και όλα αυτά μάλιστα για υλικό να δεις......μηδέν;)

Βασικα οποιος ειχε το χρημα την περιοδο των μουντιαλικων προσφορων η tv ειχε φτασει κοντα στα 1800 και κατι....

Υπάρχει πρόβλημα με τα επίγεια ψηφιακά κανάλια (εκτός από τα κρατικά)? Σήμερα το πρωί είχαν μόνο ήχο. Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση?

Εγώ πήγα στο μενού Dvb-t και έκανα ενημέρωση. Υπάρχει και επιλογή επί πλέον "εισαγωγή HD καναλιών" ?
Πάντως όντως έχει πλάκα - Hd κανάλια σε εικόνα 4:3. Άραγε έχουν ανάλυση 1080p ? Χα χα.
Μεγάλη μας τιμή να βλέπουμε τον Αυτιά σε hd.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Πριν ρωτήσετε για DIGEA διαβάστε τα links της αντίστοιχης ενότητας στην 1η σελίδα του νήματος, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τον τρόπο λήψης.

ειναι πραγματικα απιστευτο με το "πολυ υψηλη αναλυση" στο μεγιστο και την οξυτητα στο 8 ειναι η πρωτη τηλεοραση που εχω δει στη ζωη μου που η κινηση σε ποδοσφαιρο ειναι στα επιπεδα CRT!!! 100%!

και αυτο με απενεργοποιημενο το IFC!

και σε SD καναλια!

η απολυτη κινηση οσο κοντα κι αν καθομαι ακομα και στο 1 μετρο! απιστευτη τηλεοραση απ'την panasonic!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Η φυσικότητα στα χρώματα, κίνηση, αντίθεση είναι σε άλλο επίπεδο. Καμία σχέση με lcd. Μπράβο στην panasonic. Ειδικά σε hd κανάλια η εικόνα είναι απίστευτη.

Εδω και μια εβδομαδα βλεπω μουντιαλ στην vt-20 50 αρα τα ελευθερα HD του astra με τον HD δεκτη venex παιδια επειδη ηταν η πρωτη μου επαφη με HD ληψη η εικονα στο panel της panasonic ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η.To πανελ αστρωτο ......δηλαδη αμα στρωσει και καλιμπραριστει απο τον Μανωλο πως θα παιζει ? Για πειτε μου ρε παιδια για πειτε μου??????

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη Σωτήρη...-bye-
Τα ξαναπαμε βρε αλλα δεν πειραζει να τα ξαναπουμε εδω παει αυτο που λενε "μου αρεσει να τ¨ακουω"........