Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όχι σπασίματα μην πάει το μυαλό σου σε τηλεοπτικό χωρίς IFC το αντίθετο είναι τοσο smooth που φαίνεται πλαστό λές και είναι animation
Σε γρήγορες ειδικά σκηνές θα έλεγα σε ζαλίζει
Η κίνηση γενικά δεν θυμίζει πλάσμα είναι κατι τεχνητό

Όχι σπασίματα μην πάει το μυαλό σου σε τηλεοπτικό χωρίς IFC το αντίθετο είναι τοσο smooth που φαίνεται πλαστό λές και είναι animation
Σε γρήγορες ειδικά σκηνές θα έλεγα σε ζαλίζει
Η κίνηση γενικά δεν θυμίζει πλάσμα είναι κατι τεχνητό

Αυτά είναι παρενέργειες του frame interpolation. Η όποια κινηματογραφική αίσθηση πάει περίπατο. Γι αυτό και προσωπικά το απεχθάνομαι. Χίλιες φορές το judder των 24p παρά αυτή η "ψηφιακή" και τεχνητά ωραιοποιημένη εικόνα.

Και εγώ το απεχθάνομαι
Δεν είμαι όμως σίγουρος οτι ο petasis εχει την ίδια γνώμη :chinscratch:
Ισως είναι υποκειμενικό

Υ.Γ Με το 24 smooth παρατηρώ μια βελτίωση στην λεπτομέρεια στην εικόνα και δεν το εχω δεί μονο εγώ Δεν ξέρω αν όντως συμβαίνει ή ξεγελιέται το μάτι απο την αλλαγή στα καρέ ...

Και εγώ το απεχθάνομαι
Ισως είναι υποκειμενικό ....

Ασφαλώς και είναι υποκειμενικό. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Ο Γιώργος είναι απ' αυτούς που προτιμούν εικόνα με Frame Interpolation.

-bye-

Σε ταινίες 1080p και με απενεργοποιημένο το IFC κ ευκρίνεια στο μέγιστο το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Όταν ενεργοποιείται το IFC τότε υπάρχει ένα θέμα στην κίνηση που δεν είμαι βέβαιος ότι με χαλάει. Μερικές φορές ναι άλλες όχι. Είναι πολύ περίεργο.
Σε ποδοσφαιρικό αγώνα σε HD κανάλι κυριως (zdf HD πχ) αλλα και σε κανονικο καναλι όταν έχω ifc off υπάρχει θέμα με κάποιες γραμμές του γηπέδου που κάνουν είδωλα (απαράδεκτο για tv 2500 ευρω) , αναγκαστικά ενεργοποιώ το ifc και λυνεται κατα 95% το πρόβλημα με τις γραμμές και τα είδωλα αλλά τότε η μπάλα εξαφανίζεται ή γίνεται τετράγωνη σε γρήγορες μπαλιές. Επίσης και σε κοντινά πλάνα στους παίκτες όταν αυτοί τρέχουν στο περίγραμμα τους η εικόνα είναι αλλοιωμένη.
Δεν ξέρω τι να πώ ? Είναι η πρώτη μου πλάσμα και οφείλω να ομολογήσω ότι με προβληματίζει συχνά. Δεν είναι και λύση καθε φορα που θελω να δω κατι να αλλάζω τις ρυθμισεις ανάλογα. Τουλάχιστον δεν το περίμενα οτι θα μου συμβει με μια τέτοια ΤV

Και εγώ το απεχθάνομαι
Ισως είναι υποκειμενικό

Υ.Γ Με το 24 smooth παρατηρώ μια βελτίωση στην λεπτομέρεια στην εικόνα και δεν το εχω δεί μονο εγώ Δεν ξέρω αν όντως συμβαίνει ή ξεγελιέται το μάτι απο την αλλαγή στα καρέ ...

Ασφαλώς και είναι υποκειμενικό. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Ο Γιώργος είναι απ' αυτούς που προτιμούν εικόνα με Frame Interpolation.

-bye-

Δεν ξέρω να σας πω. Δεν έχω δει ταινία με IFC σε πανασόνικ, και η 9731 δεν έχει καμιά επεξεργασία στο HD. Δεν δέχεται 24p και η κίνηση είναι φυσικά τραγική.
Τηλεοπτικό σε πανασόνικ χωρίς IFC δεν μου αρέσει σίγουρα πάντως. Τώρα αν υπάρχει θέμα με τα 50 Hz ή όχι, πάλι δεν ξέρω...

Ευτυχης κατοχος κ εγω μιας 50vt20 που πηρα απο μελος του Forum..
Μπορω να βρω καπου 3d δειγματα που να παιζουν απο το usb stick?

Καλημερα σε ολους. Κατοχος ηδη της 42U20 ενδιαφερομαι να αγορασω για τον γυιο μου την 50G20.

Mπορει καποιος να μου υποδειξει καταστημα που οταν η τηλεοραση παρουσιασει προβλημα εντος εγγυησης να ερχονται αυτοι να την παρουν και να την ξαναφερουν επισκευασμενη?

Γιατι σε αυτες τις ιντσες ειναι δυσκολο να κανεις την μεταφορα εσυ ο ιδιος και ειδικα εαν η αντιπροσωπεια ειναι μακρυα απο το σπιτι σου.

Ευχαριστω Βαγγελης..

Χρειαζεται ομως καποια μετατροπη πριν τα δω στην τηλεοραση απο το usb?
Επειδη μου τα δειχνει σαν 2 ιδιες εικονες δεξια αριστερα..

δε προκειται να δεις 3d απο usb, τα κολλημενα μυαλα της panasonic το εχουν κλειδωμενο και δε μπορεις ν'αλλαξεις τον τυπο 3d για να το δεις

Χρειαζεται ομως καποια μετατροπη πριν τα δω στην τηλεοραση απο το usb?
Επειδη μου τα δειχνει σαν 2 ιδιες εικονες δεξια αριστερα..

τα 3d αυτα video ειναι σε μορφη side by side στις samsung 3d διαλεγεις την επιλογη side by side και τα βλεπεις 3d απο usb.
Στην panasonic αμα δεν το κανει αυτο ειναι πολυ σοβαρο ελλατωμα γιατι ολα τα clips και τα δορυφορικα καναλια που ειναι σε 3d ειναι με αυτη την μορφη δηλαδη side by side

Το εψαξα λιγο χθες κ ειδα οτι απο το usb μονο δεν σε αφηνει να το κανεις..
Σε τηλεοπτικο σηματα απο DVB μπορουσα να το αλλαξω.

Είπα να σε σώσω απ' το λάθος που πήγαινες να κάνεις... :D

Mε ευχαριστείς μετά..... -bye-

Καλέ μου kblachos, πράγματι ήρθε η ώρα να σ' ευχαριστήσω που επέμενες
για πάνω από 50 ίντσες. Οι 52 μου ήρθαν κουτί στα 3.30 μέτρα!:award:
Νάσαι καλά, θα δώσω λεπτομέρειες στο άλλο νήμα, που άνοιξα...

ΥΓ
Σόρρυ για την αργοπορία.
Ξαφνικό οικογενειακό.
Όλα καλά τώρα.

Καλησπέρα σας!

Είμαι ένας προσωρινά "ατυχής" αγοραστής της τηλεόρασης ;-) Δηλαδή την έχω παραγγείλει εδώ και 10 ημέρες, αλλά έπεσα θύμα της απεργίας και τα φορτηγά δεν έχουν ακόμη φέρει το εμπόρευμα εδώ στην επαρχία. Που θα πάει όμως...;

Θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια.

1. Που μπορώ να βρω το 3D demo της panasonic?
2. Υπάρχουν ελεύθερα κανάλια δορυφορικά για 3d ή απλώς HD?
3. Έχω ακούσει για μερικά παιχνιδάκια για ps3 που είναι 3d. Μπορώ να τα αγοράσω από το ps3store ή είναι σε δισκάκια μόνον και ποιά είναι αυτά;

Αυτά προς το παρόν για να ετοιμάζομαι ;=)

Να συμπληρώσω άλλη μια ερώτηση:

3d ταινίες που βρίσκουμε στο internet όπως ένας φίλος που τις παίζει σε απλή τηλεόραση με πρασινοκόκκινα γυαλιά, θα έχουν καμια διαφορά στην panasonic? Θα παίζουν καλύτερα/χειρότερα/καθόλου;

@axrst Εγω μπορω να σου πω που θα το βρεις
Αλλα εχεις blu ray συσκευη 3d να το παιξεις ?? ειναι σε μορφη blu ray

αν θες να σου στειλω μεσω pm που ειναι το αρχειο να το παρεις

@axrst Εγω μπορω να σου πω που θα το βρεις
Αλλα εχεις blu ray συσκευη 3d να το παιξεις ?? ειναι σε μορφη blu ray

αν θες να σου στειλω μεσω pm που ειναι το αρχειο να το παρεις

στειλε μου και εμενα pm σε παρακαλω